Планшет Apple A2230 iPadPro 11 ''Wi-Fi + LTE 256GB Space Grey (MXE42RK/A) - AT989027 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Apple A2230 iPadPro 11 ''Wi-Fi + LTE 256GB Space Grey (MXE42RK/A) - AT989027 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Планшет Apple A2230 iPadPro 11 ''Wi-Fi + LTE 256GB Space Grey (MXE42RK/A)
Планшет Apple A2230 iPadPro 11 ''Wi-Fi + LTE 256GB Space Grey (MXE42RK/A)
Планшет Apple A2230 iPadPro 11 ''Wi-Fi + LTE 256GB Space Grey (MXE42RK/A)

Планшет Apple A2230 iPadPro 11 ''Wi-Fi + LTE 256GB Space Grey (MXE42RK/A) - AT989027

Код товару: AT989027
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
11 ", 1668 х 2388, Apple A12Z, 3G, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, RAM -6 ГБ, вбудована пам'ять -256 ГБ, Основна -12 + 10 Мп, фронтальна -7 Мп, Колір -сірий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Діагональ дисплея 11
Об'єм оперативної пам'яті 6 ГБ
Тип iPad, Производительные
Роздільна здатність 1668x2388
Вбудована пам'ять 256 ГБ
Бездротові можливості 3G, 4G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система iPad OS
Тип матриці IPS
Процесор Apple A12Z
Кількість ядер процесора 8
Колір задньої панелі Grey
Частота процесора 2.49 ГГц
Кількість SIM-карт 1
Тип SIM-карт nanoSIM
Навігаційна система GPS
Тилова камера 12+10 Мп
Фронтальна камера 7 Мп
Додатково гіроскоп
Ширина (мм) 178.5
Висота (мм) 247.6
Вага (г) 473
Колір передньої панелі Чорний
Тип батареї Li-Pol
Штрихкод 0190199436695
Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Планшет Apple A2230 iPadPro 11 "Wi-Fi + LTE 256GB Space Grey (MXE42RK/A) Ви можете в компанії" А-ТЕХНО ", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

< b> Ваш майбутній комп'ютер тепер не комп'ютер

Це дивовижне пристрій, який творить чудеса. І справляється з завданнями швидше багатьох ноутбуків. У нього дві камери рівня Pro, які дають можливість змінювати реальність. Їм можна управляти за допомогою торкань або використовувати для цього олівець, клавіатуру, а тепер і трекпад. Це новий iPad Pro.
Дисплей Liquid Retina від краю до краю -це не просто вражаюче зображення, а ще й неймовірно просунуті технології. Наприклад, ProMotion, True Tone, сверхточная кольору.
Ось чому все виглядає настільки разюче і реагує на ваші дії так блискавично. Простіше кажучи, таке поєднання якостей означає: перед вами надзвичайно просунутий мобільний дисплей.

< h3> Думаєте, це просто камери? дивіться і насолоджуйтеся глибше

Просунуті камери, великий дисплей, висока продуктивність і ретельно відкалібровані датчик (індикатор) і наділяють iPad Pro унікальними можливостями. Ширококутова камера і нова надширококутний камера дають можливість ідеально вибудувати кадр, коли ви знімаєте фото або відео. А завдяки мікрофонів студійної якості і чотирьох динаміків iPad Pro можна використовувати на операторському клуні.

Сканер LiDAR

LiDAR (Light Detection and Ranging або «виявлення і визначення дальності за допомогою світла») -це технологія вимірювання відстані по тривалості польоту світла до об'єкта і назад. Спеціально розроблений сканер LiDAR вимірює точний час проходження світла, відбитого від поверхні на дистанції до 5 метрів. Він функціонує і в приміщенні, і на вулиці. Працює на рівні фотонів. Реагує з наносекундной швидкістю. І відкриває колосальні можливості для доповненої реальності і не тільки.

Камера TrueDepth

Фронтальна камера TrueDepth дає можливість вам користуватися Face ID. Це одна з найбільш надійних систем аутентифікації по обличчю, доступних на планшетах і комп'ютерах. Завдяки цій же камері ви можете дзвонити по FaceTime, знімати Селфі в режимі «Портрет» або перетворювати себе в Animoji, щоб зробити переписку жвавіше.

A12Z Bionic

Процесор A12Z Bionic забезпечує iPad Pro перевагу в швидкості над багатьма сучасними ноутбуками. Він швидко і безперервно справляється з будь-якими вашими завданнями: від простих повсякденних справ до роботи зі складною графікою. А 8? Ядерний графічний процесор ще більше підвищує продуктивність і реалістичність в додатках і іграх, де це особливо важливо.

Просунуті завдання

Процесор A12Z Bionic створений для серйозних завдань, особливо в додатках професійного рівня. Графічний 8? Ядерний процесор забезпечує необхідну безперервну продуктивність для редагування відео 4K, тривимірного проектування, доповненої реальності і багато чого іншого. Завдяки покращеній терморегуляції пристрій витримує більш високі пікові навантаження і показує більш стабільну ефективність, що особливо важливо для професіоналів. А створена Apple система Neural Engine дає можливість проводити машинне навчання прямо на пристрої, що ідеально для просунутих різноманітних додатків нового покоління.

Клавіатура Magic Keyboard

< p> Абсолютно нова клавіатура Magic Keyboard стане ідеальним доповненням до iPad Pro. З її допомогою друкувати на iPad
зручно як ніколи. Вбудований трекпад відкриває нові можливості для роботи з iPadOS. Через порт USB? C на цій
клавіатурі можна заряджати iPad. А ще Magic Keyboard захищає пристрій з обох сторін. Ця клавіатура особливої ??
конструкції примагничивается до iPad Pro і утримує його на вазі. При цьому можна плавно змінювати кут нахилу,
щоб підібрати ідеальне положення. 1

Apple Pencil Підходить всім

< div>
Для креативу -Якщо вам потрібно відретушувати фото або намалювати вітальну листівку, скористайтеся Apple Pencil. Це ідеальний інструмент для творчості. А ще він примагничивается до корпусу iPad Pro для зарядки, тому завжди готовий до роботи, де б вас ні відвідало натхнення.
Для записів -Намалюйте ескіз ідеї в додатку «Нотатки» так само, як на папері. Відсортуйте замітки, виберіть потрібну і відправте кому хочете або додайте її в презентацію. Крім того, в App Store ви знайдете безліч прекрасних різноманітних додатків, які допомагають організовувати інформацію, робити позначки і вести записи.
Для позначок -Робити позначки за допомогою Apple Pencil -це дуже продуктивний спосіб справлятися із завданнями. Зробіть скріншот і відзначте важливу інформацію. Здійсніть сканування, а потім підпишіть його прямо на iPad. Ви також можете залишати позначки в PDF і малювати прямо в додатках, наприклад в Keynote.

Буває там, де ноутбуків і не снилося

Важить менше 700 грам, тому його зручно носити з собою. Він легко поміщається в рюкзаку або на відкидному столику.
При цьому він працює до 10 годин без підзарядки, а значить, ви можете користуватися ним цілий день. А ще він дає можливість
підключатися до швидких бездротових мереж Wi? Fi і Gigabit Class LTE. 2

1. Клавіатура Magic Keyboard і Apple Pencil продаються окремо.

2. Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань і характеру використання (експлуатації) пристрої.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані