Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02) - AT989141 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02) - AT989141 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02)
Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02)
Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02)
Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02)
Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02)
Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02)
Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02)

Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02) - AT989141

Код товару: AT989141
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -дорослі, Форма годин -квадратні, Операційна система -пропріетарна, сумісна ОС -iOS, Android, Інтерфейси підключення -Bluetooth, тип дисплея -кольоровий, Діагональ дисплея -1.4 ", Тип матриці -TFT, Дозвіл -320 х 320, Тип зарядки -магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до -до 20 днів, Вага -35 г

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Тип взрослые
Діагональ дисплея 14
Совместимая ОС Android, iOS
Захист корпусу від вологи і пилу
Інтерфейси підключення Bluetooth
Форма часов квадратные
Операційна система без операційної системи
Тип матриці TN
Колір корпусу Чорний
Сенсорний екран да
Тип индикации цифровой
Тип зарядки магнитный соединитель
Сменный ремешок да
Цвет ремешка Чорний
Роздільна здатність 320x320
Время автономной работы до до 20 дней
Оснащение Акселерометр, гіроскоп, шагомер
Уведомления SMS, вызовы, напоминания, низкий заряд гаджета, потеря связи с устройством, события календаря, социальные сети, электронная почта
Мониторинг количество сожженных калорий, отслеживание сна, пройденного расстояния, скорость движения, физической активности
Степень защиты IP68
Ширина корпуса 36 мм
Высота корпуса 48 мм
Толщина корпуса 115 мм
Ширина ремешка 22 мм
Вага 3.5 г
Додаткові функції будильник, вибрация, погода, поиск телефона, управление музыкальным проигрывателем
Емкость аккумулятора 260 мАч
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Смарт-годинник Xiaomi HAYLOU Smart Watch 2 (LS02) Black (Haylou-LS02) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

HAYLOU Smart Watch 2

Сейчас підтрімується только інтерфейс англійською мовою.

LS02 -це модернізована версія LS01, з великим екраном, збільшеним часом автономної (без підключення до мережі) роботи, більш високою і стабільною версією з'єднання Bluetooth 5.0, також оновлені спортивні режими, з 7 звичайних до 12 ближчих до вашого життя, з турботою про ваше здоров'я.

важливі особливості:

  • 12 спортивних режимів;
  • Інтелектуальна допомога в спорті;
  • Пилонепроникний і водонепроникний -IP68;
  • Щоденне використання (експлуатації) без обмежень;
  • Дистанційне керування музикою на телефоні (годинник не можуть відтворювати музику самостійно);
  • Інтелектуальна перевірка погоди на найближчі три дні і темп ератури в режимі реального часу.

Весь день повна взаємодія
Smart Watch 2 має вбудований високопродуктивний динамічний оптичний датчик (індикатор) серцевого ритму з наднизьким енергоспоживанням, який автоматично визначається на задній панелі годин і в поєднанні з інтелектуальним алгоритмом може більш тонко і точно відстежувати зміни частоти серцевих скорочень і фіксувати ваше серце кожну мить 24 години на добу.

Нічний аналіз подбає про здоровий сон
Smart Watch 2 автоматично моніторить ваш сон вночі, інтелектуально ідентифікує і записує ваш глибокий сон, легкий сон і неспання, оцінюючи якість вашого сну, дозволяючи вам краще зрозуміти стадії свого сну і зробити сон більш здоровим.

Наречений секретар
Smart Watch 2 також є розумним секретарем на ходу, з безліччю нагадувань, які допомагають в повсякденному зайнятості, і ви можете переглянути його, просто піднявши руку і управляти з допомогою кінчиків пальців. Коли приходить нагадування, воно змушує вас встати і внести необхідні корективи в ваш фізичний стан.

Великий екран з натуральними квітами. Картинка ясніше і природніше
1.4-дюймовий сенсорний екран з закругленими кутами має дозвіл до 320 ppi і ідеально поєднує і поєднується з вигнутим загартованим склом 2.5D для більш тонкого і чіткого відображення і більш природного огляду. Оновлений екран краще по насиченості кольору і відтворення в порівнянні з минулим поколінням. Справжній кольоровий прорив, який вразить очі кожного.

Bluetooth 5.0
У порівнянні з першим поколінням, Smart watch 2 був оновлений до Bluetooth 5.0, поліпшений Рівень (ступінь) прийому сигналу на відстані, швидкість поширення стабільна і плавна, і він залишається підключеним до мобільного телефону в режимі реального часу. Режим низького споживання енергії забезпечує тривалий час автономної (без підключення до мережі) роботи, для таких завдань, як пошук мобільного телефону, оповіщення про телефонної інформації, нагадування про вхідні дзвінки і так далі. Все можна дізнатися при підйомі зап'ястя.

Витривалий акумулятор
20 днів безперервної роботи від акумулятора, 30 днів стабільного режиму очікування. Ємність високопродуктивного акумулятора зросла до 260 мА * ч в порівнянні з першим поколінням. У той же час він взаємодіє з новою схемою, оптимізує управління енергоспоживанням і економить енергію в системі, а також оснащений і укомплектований мікросхемою проти короткого замикання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані