Фітнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (XMSH10HM) - AT989718 - купити Фітнес-браслети в Києві й Україні, доступні ціни на Фітнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (XMSH10HM) - AT989718 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Рекомендуем заказать строительный инструмент в нашем магазине, а также аккумулятор бесперебойного питания с доставкой по Кременчугу.
  • Быстро и удобно купить кухонную, обратите внимание на умный дом, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на машинка уничтожения бумаги, предлагаем вам сделать выбор игровые очки и заказать с доставкой в Тернополе.
  • Предлагаем ознакомиться с 3d печать, либо клавиатура компьютер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар карты памяти, купить с доставкой в Винницу, рекомендуем вам новый, цена вас приятно удивит.
Фітнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (XMSH10HM)
Фітнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (XMSH10HM)
Фітнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (XMSH10HM)

Фітнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (XMSH10HM) - AT989718

Код товару: AT989718
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність -iOS, Android, кольоровий, Тип матриці -AMOLED, функції -відстеження сну, крокомір, пульсометр, "розумний будильник", лічильник калорій, повідомлення про пропущені події, вимірювання швидкості, гіроскоп, секундомір, управління музичним плеєром, повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, погода, вібрація, матеріал корпусу -пластик, Bluetooth, Колір -чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції вибрация, гіроскоп, измерение скорости, отслеживание сна, погода, пульсометр, Секундомер, сообщение о SMS, сообщение о вызовах, счетчик калорий, уведомления о пропущенных событиях, управление музыкальным плеером, шагомер
Сумісність Android, iOS
Колір Чорний
Інтерфейси Bluetooth
Время автономной работы до 20 дней
Емкость аккумулятора 125 mAh
Виробник Xiaomi
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
ТОП Популярных моделей Xiaomi Mi Smart Band 5
Дисплей цветной
Тип матриці AMOLED
Стандарт защиты 5 АТМ
Опис
Придбати Фітнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (XMSH10HM) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Mi Smart Band 5 -це нове покоління фітнес-трекера від Xiaomi, яке дасть вам ще більше можливостей для того, щоб зробити своє повсякденне життя краще. Він отримав великий кольоровий AMOLED дисплей, поліпшені інтелектуальні алгоритми, нові функції і спортивні режими, а також зручну магнітну зарядку. Завдяки чому став ще ефективніше і комфортніше. А сотні анімованих циферблатів і широкий вибір кольорів ремінця дають можливість створювати той дизайн, який відповідає вашому стилю.

важливі особливості:
  • 1,1-дюймовий сенсорний AMOLED-дисплей під захистом загартованого скла
  • Можливість налаштовувати інтерфейс за своїм смаком
  • 11 професійних спортивних режимів
  • Повідомлення про дзвінки, повідомлення, погода, календар, відстеження сну, будильник, віддалене управління камерою і ін.
  • Функція відстеження жіночого здоров'я
  • Захист від води (5 АТМ) і загартоване скло
  • від 14 до 20 днів на одному заряді
  • Зручна магнітна зарядка

Великий. Яскравий. Інформативний

1,1-дюймовий кольоровий дисплей Mi Smart Band 5 дасть можливість вам чітко бачити дані про вхідні дзвінки, читати повідомлення та нагадування. Завдяки збільшеній на 20% * площі екрану ви зможете отримати більше інформації, а AMOLED-матриця забезпечить яскраву і барвисту картинку, добре читається навіть в сонячний день.

Зовнішність на ваш смак

Mi Smart Band 5 -це не просто трекер, це продовження вашого стилю. Висловлюйте свою індивідуальність, вибираючи із сотні тематичних циферблатів з персонажами популярних мультфільмів і аніме доступних в додатку. І налаштовуйте їх під себе. А 8 елегантних і яскравих забарвлень ремінців дозволять створити дійсно цікавий і модний аксесуар.

11 професійних спортивних режимів

Ще одне нововведення Mi Smart Band 5 -розширена підтримка активностей. Крім стандартних видів спорту, які були доступні в попередньому поколінні, у нього також з'явилися заняття йогою, шейпінг, еліптичний тренажер, скакалка і інші. При цьому трекер точно відстежує і аналізує кожну позу, частоту серцевих скорочень, темп і витрата калорій. Щоб допомогти вам досягти поставлених цілей.

Чи не пропустить жодного удару

Слідкуйте за своїми фізичними показниками і будьте здорові. Оновлений алгоритм забезпечує 24-годинний інтелектуальний моніторинг серцевого ритму і підвищує точність, дозволяючи відслідковувати кожну аномалію. А при перевищенні допустимих показників фітнес-трекер буде повідомляти про це користувачеві вібрацією.

Три функції для підтримки гарного самопочуття:

  • Індекс життєвої сили. На підставі таких даних, як стать, вік і частота серцевих скорочень, програма розраховує індивідуальний індекс PAI (Personal Activity Intelligence) і надає рекомендації щодо його поліпшення
  • Моніторинг стресу. Допоможе стежити за рівнем стресу і контролювати ваш стан
  • Дихальні вправи. Ця опція дасть можливість проводити сеанси дихальної гімнастики для зняття фізичного та розумового напруження. Просто дотримуйтесь вказівок на екрані і розслабляйтеся

Щомісячний звіт про жіноче здоров'я

П'яте покоління Mi Band обзавелося абсолютно новою функцією, що дозволяє відстежувати менструальний цикл і визначати період овуляції. Причому чим довше ви будете використовувати браслет з цією опцією, тим точніше будуть показники.

Пульт дистанційного керування для фото

Робіть Селфі і фотографуйте вільно з новою функцією віддаленого управління камерою смартфона. Просто встановіть свій телефон на штатив або будь-яку відповідну поверхню і натисніть на кнопку на своєму фітнес-браслеті, щоб зробити знімок.

Абсолютно нова магнітна зарядка

Користуйтеся усіма можливостями гаджета без обмежень. Завдяки ємною батареї він здатний пропрацювати на одному заряді 14 днів в звичайному режимі або 20 днів в економному. А сам процес зарядки став ще зручніше. Тепер не потрібно кожен раз діставати капсулу для зарядки трекера. Mi Smart Band 5 нарешті обзавівся практичною магнітної зарядкою. Досить просто піднести кабель до тильної сторони трекера і він самостійно стане на місце.

* У порівнянні з попереднім поколінням.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані