Пральна машина Siemens WM16XDH1OE - AT990297 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Siemens WM16XDH1OE - AT990297 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина Siemens WM16XDH1OE
Пральна машина Siemens WM16XDH1OE
Пральна машина Siemens WM16XDH1OE
Пральна машина Siemens WM16XDH1OE

Пральна машина Siemens WM16XDH1OE - AT990297

Код товару: AT990297
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
тип -автомат, стоїть окремо, фронтальне завантаження, максимальна завантаження білизни -10 кг, кількість обертів -1600 об/хв, кількість програм -18, є, Колір корпусу -білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.8 см
Висота 84.8 см
Тип автомат
Глибина 59 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 18
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс энергопотребления А+
Класс отжима А+
Количество оборотов 1600 об/мин
Программы стирки автоматическая, быстрая стирка, Деликатная, джинсы, Моя программа, отжим, полоскание, пуховые одеяла, рубашки, синтетика, Слив+Отжим, смешанное белье, темное белье, тонкое белье, хлопок, шерстяные изделия, шовк
Функції дополнительная вода, отсрочка стирки, функция дозагрузки
Особливості дополнительное полоскание, защита от детей, защита от протечек, защита от сминания, контроль дисбаланса, контроль пенообразования, отложенный старт, система AquaStop
Цвет дверцы White
Виробник SIEMENS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Вага 83.1 кг
Максимальне завантаження білизни 10 кг
Потребление электроэнергии за 1 цикл 0.55 кВт/час
Опис
Придбати Пральна машина Siemens WM16XDH1OE Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ефективна прання
Siemens WM16XDH1OE -ефективна пральна машинка від компанії Siemens. Це автоматична окремостояча машинка з фронтальним типом завантаження білизни, вона якісно справляється з будь-якими видами забруднень на одязі. Прилад оснащений і укомплектований колекторним двигуном, стандартним для таких моделей пральних машин. Рівень (ступінь) шуму, який створює двигун при роботі, становить 74 Дб. максимально можлива швидкість віджиму пристрою становить 1000 об/хв.

Важливі характеристики
Siemens WM16XDH1OE оснащений і укомплектована важливим і виділяють її характеристиками на тлі моделей інших виробників. Так, машинка оснащений і укомплектована системою i-Doc, суть роботи якої полягає в автоматичній точної дозуванні прального порошку або практично будь-якого іншого рідкого миючого засобу і кондиціонера. Все це допомагає створити прекрасний результат прання для практично будь-якого типу одягу. Така функція також допомагає знижувати витрати на побутову хімію.

Конструкція корпусу
Siemens WM16XDH1OE оснащений і укомплектований спеціальною конструкцією приладу з технологією anviVibration. Вона запобігає вібрації під час віджиму і дає можливість приладу працювати безшумно і якісно. Технологія антивибрация полягає в спеціальній конструкції стінок машинки, а також барабана.

Додаткові можливості
Siemens WM16XDH1OE можна купити за прекрасною ціною, товар знаходиться в середній ціновій категорії. Серед спеціальних можливостей є блокування приладу від дітей під час роботи, а також великий світлодіодний дисплей, з яким зручно управляти пристроєм.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані