Пральна машина Siemens WM16XEH1OE - AT990298 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Siemens WM16XEH1OE - AT990298 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина Siemens WM16XEH1OE
Пральна машина Siemens WM16XEH1OE
Пральна машина Siemens WM16XEH1OE
Пральна машина Siemens WM16XEH1OE

Пральна машина Siemens WM16XEH1OE - AT990298

Код товару: AT990298
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
тип -автомат, стоїть окремо, фронтальне завантаження, максимальна завантаження білизни -10 кг, кількість обертів -1600 об/хв, кількість програм -18, є, Колір корпусу -білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.8 см
Висота 84.8 см
Тип автомат
Глибина 59 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 18
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс энергопотребления А+
Класс отжима А+
Количество оборотов 1600 об/мин
Программы стирки быстрая стирка, Деликатная, постельное белье, рубашки, ручная стирка, синтетика, смешанные ткани, хлопок, Хлопок Эко, шерстяные изделия
Функції выбор температуры, отсрочка стирки, функция дозагрузки
Особливості выбор скорости отжима, дополнительное полоскание, замок от детей, защита от протечек, Функция очищения барабана
Цвет дверцы White
Виробник SIEMENS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Вага 83 кг
Максимальне завантаження білизни 10 кг
Потребление электроэнергии за 1 цикл 0.55 кВт/час
Опис
Придбати Пральна машина Siemens WM16XEH1OE Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Технологічна машинка
Siemens WM16XEH1OE -технологічна і сучасна пральна машинка від компанії Siemens. Вона оснащений і укомплектована інноваційною технологією sensoFresh, яка полягає у видаленні різних неприємних запахів з одягу за допомогою озону. Також, є економний режим SpeedPack, який заощадить ваш час, але це не позначиться на якості прання. Машинка дуже дбайливо ставиться до прання речей різних тканин завдяки технології waveDrum -унікальна форма захоплення і каплеподібний рельєф барабана.

Режими роботи
Siemens WM16XEH1OE має 16 різних програм прання, серед яких є багато режимів з гігієнічним і антиалергенним дією. Режим сильним віджиманням, бавовна, чутлива прання, прання сорочок, блуз, делікатної білизни, постільної білизни, спортивного одягу та пухових виробів. Всі режими вибираються на великому світлодіодному тачпаде TouchControl. Також, такий дисплей контролює відстрочений старт, вибір температури, дозавантаження білизни і так далі.

Безпечне функціонування
Siemens WM16XEH1OE оснащений і укомплектований великим об'ємом барабана до 70 літрів. Машинка оснащений і укомплектована безщітковим мотором з тихою роботою iQdrive з десятирічною гарантією. Є особливі рекомендації щодо завантаження білизни, на дисплеї можна вибрати і ознайомитися з такими показниками як вибір плям, індикація споживання води, електрики.

Інші деталі
Siemens WM16XEH1OE можна придбати за оптимальною ціною, товар знаходиться в середній ціновій категорії. Машинка оснащений і укомплектована інтелектуальною технологією споживання води waterPerfect, яка контролює проточний датчик (індикатор), а технологія aquaStop захистить від протікань води з багаторічною гарантією.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані