Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT) - AT990863 - купити Рюкзаки до ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT) - AT990863 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT)
Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT)
Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT)
Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT)
Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT)
Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT)
Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT)

Рюкзак для ноутбука Incase 15 ''Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT) - AT990863

Код товару: AT990863
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Рекомендований розмір ноутбуку -15 ", Матеріал -нейлон, обсяг -14.5 л, особливо -бічні кишені, регульовані лямки, розміри загальні -483 х 305 х 203 мм, вага -0.52 кг, Колір -чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Incase
Спосіб закриття блискавка
Матеріал нейлон
Спинка ортопедична
Особливості боковые карманы, регулируемые лямки
Кількість основних відсіків 2
Об`єм 145 л
Розміри загальні 483 х 305 х 203 мм
Вага 0.52 кг
Рекомендований розмір ноутбуку 15
Колір Чорний
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Рюкзак для ноутбука Incase 15 "Icon Slim Pack w/Woolenex-Graphite (INCO100347-GFT) Ви можете в компанії" А-ТЕХНО ", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

важливі особливості
  • Значна місткість
  • Висока зручність використання (експлуатації)
  • Відділення для всіх необхідних аксесуарів
  • Регульовані м'які лямки
  • Блискавки високої якості

Incase Icon Slim Pack являє собою відмінний місткий рюкзак для MacBook 15 ". З його допомогою ви зможете захистити, організувати і переносити свій MacBook і інші предмети першої необхідності в стильному полноразмерном рюкзаку для ноутбука. Рюкзак оснащений і укомплектований відсіком для ноутбука, кишенями з швидким доступом і м'якими плечовими ременями. Це дасть можливість вам взяти з собою все необхідне, помістивши кожен з аксесуарів в призначене для нього місце. Рюкзак відрізняється як якістю матеріалів виготовлення, так і зручністю використання (експлуатації).

Продуманість деталей

У рюкзака є спеціальне відділення, ідеально найбільш зручне для MacBook з діагоналлю 15 дюймів або іншого пристрою схожих розмірів. Окремий кишеню для iPad теж буде дуже корисний -він спеціально зшитий під розміри планшета. Не варто недооцінювати такі дрібниці, адже саме вони формують ні з чим не порівнянний комфорт. Внутрішній об'єм рюкзака дає можливість переносити з собою, без перебільшення, все необхідне: будь то зарядні пристрої, пляшка води, кофта і навіть невеликий спортивний інвентар. Тут все буде на своєму місці -правильно, ергономічно і неймовірно зручно.

Якість виконання

Рюкзак зроблений з дуже якісного нейлону. Має внутрішню обробку з міцної тканини, а також мінімалістський екстер'єр. Під захистом будуть усі сторони і кути. Кожен відсік ідеально продуманий. З цим рюкзаком ви будете завжди відчувати себе зібраним і мати під рукою все необхідне.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані