Чохол для моб. телефону BeCover Carbon Series Xiaomi Mi 9 Black (703398) (703398) - AT991627 - купити Чохли для мобільних телефонів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол для моб. телефону BeCover Carbon Series Xiaomi Mi 9 Black (703398) (703398) - AT991627 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Чохол для моб. телефону BeCover Carbon Series Xiaomi Mi 9 Black (703398) (703398)
Чохол для моб. телефону BeCover Carbon Series Xiaomi Mi 9 Black (703398) (703398)

Чохол для моб. телефону BeCover Carbon Series Xiaomi Mi 9 Black (703398) (703398) - AT991627

Код товару: AT991627
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
сумісність з моделями -Xiaomi Mi 9, Тип чохла для телефону -накладка, призначення -модельний, матеріал -Термополиуретан, Колір -чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність з брендом Xiaomi
Тип чохла для телефону накладка
Матеріал термополиуретан
Призначення модельный
Сумісність з моделями Xiaomi Mi 9
Колір Чорний
Виробник BeCover
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Чохол для моб. телефону BeCover Carbon Series Xiaomi Mi 9 Black (703398) (703398) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Надійний захист, необмежений термін служби , високоякісний і стійкий матеріал -основні переваги карбонового чохла для Xiaomi Mi9/Mi9 Explorer/Mi9 Pro. Мабуть, сьогодні неможливо знайти матеріал, міцніше карбону. Він витримає будь-яке випробування, будь то падіння смартфона на землю або гострі ключі в сумці поруч з телефоном. Чохол з карбону -кращий спосіб захистити свій улюблений гаджет, подарувавши йому свіжі нотки стилю і ще більшу привабливість.

Легкий, гнучкий і міцний і надійний і стабільний

В основі карбону лежить Термополиуретан ( TPU) -сучасний матеріал, що володіє дивовижною гнучкістю в поєднанні з міцністю. Карбоновий чохол для Xiaomi Mi9/Mi9 Explorer/Mi9 Pro неможливо пошкодити або розірвати. Це легкий і ударостійкий і надійний і стабільний аксесуар, який поєднав у собі інноваційні технології та унікальний дизайн.

Стильний і модний

Матове покриття лицьового боку чохла зробить ваш смартфон ще більш привабливим, а різноманітні кольору аксесуара дозволять експериментувати, вибираючи варіанти на свій смак і настрій кожен день. Захищаючи смартфон від наслідків ударів, чохол залишається «свіжим» навіть при тривалому часу експлуатації.

Зручність користування

Карбоновий чохол ідеально прилягає до корпусу гаджета, відкриваючи вільний доступ до зовнішніх динаміків і роз'ємів. Аксесуар легко надіти і зняти, він відмінно прилягає до телефону, не залишаючи люфтів і зазорів. Карбонове волокно, закладене в основу складу матеріалу, є антистатичним і відмінно відштовхує вологу і пил.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані