Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797) - AT997185 - купити Приціли в Києві й Україні, доступні ціни на Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797) - AT997185 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797)
Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797)
Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797)
Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797)
Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797)
Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797)
Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797)

Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797) - AT997185

Код товару: AT997185
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
приціл, постійна, 2x, планка Пикатини/Вивера

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Barska
Тип кратности постоянная
Подсветка прицельной марки регулируемая
Колір Чорний
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Крепление планка Пикатини/Вивера
Максимальная кратность 2x
Додатково водонепроницаемый корпус, защита от запотевания, ударопрочная конструкция
Довжина 143 мм
Вага 250 г
Тип элементов питания CR2032
Тип прицела коллиматорный
Диаметр объектива 30 мм
Поле зрения на 100 м 20.72 м
Корпус анодированный алюминий
Опис
Придбати Приціл Barska Red Dot 2x30 WP Weaver/Picatinny (914797) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Barska Red Dot 2x30 WP -це розумний компроміс між коллиматорними і оптичними прицілами. Приціл і раніше забезпечує швидкий пошук і наведення на ціль, має велике поле зору, необмежена видалення вихідної зіниці, але при цьому, коли приціл знаходиться на відстані 5-10 см від зіниці, він наближає мета в два рази, що, часом, є важливим фактором для прицільного пострілу. Цей приціл може використовуватися з дробовиками, пістолетами, зброєю на чорному поросі, а також гвинтівками під патрон кільцевого запалення, і навіть з арбалетами. Приціл оснащений і укомплектований реостатом для регулювання яскравості прицільної точки. Лінзи з багатошаровим просвітленням і антибліковим покриттям зменшують втрати світла, забезпечуючи яскраве висококонтрастне зображення.

Важлива конструктивна особливість прицілу: оптика прицілу підібрана таким чином, щоб забезпечити дворазове збільшення, коли приціл знаходиться поблизу очей. Але, при цьому, коли приціл знаходиться в робочому положенні на відстані 20-30 см від зіниці, -збільшення дорівнює одиниці. Така оптична схема забезпечує велике поле зору при швидкісній стрільбі.

Колліматорний приціл дає можливість наводити зброю на ціль по світиться точці-мітці, спостерігаючи за об'єктом обома відкритими очима, що дуже зручно при стрільбі по рухомій цілі. Ви одночасно спостерігаєте за метою і наводите на неї зброю. Стрілянина на полюванні спрощується, а головне -стає більш точною, ніж зі звичайним механічним прицілом. Коліматорні приціли істотно спрощують і прискорюють процес прицілювання, так як необхідно тільки поєднати прицільну марку і мета. Прицільна марка не закриває мета. Ці достоїнства роблять коллиматорние приціли особливо привабливими для користувачів, які не мають досвіду стрільби. Коліматорні приціли можу встановлюватися, як на гладкоствольні рушниці, так і на зброю з нарізним стволом, так само як і на пневматичні гвинтівки.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані