Монітор MSI OPTIX MAG251RX - AT997550 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор MSI OPTIX MAG251RX - AT997550 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор MSI OPTIX MAG251RX
Монітор MSI OPTIX MAG251RX
Монітор MSI OPTIX MAG251RX
Монітор MSI OPTIX MAG251RX
Монітор MSI OPTIX MAG251RX

Монітор MSI OPTIX MAG251RX - AT997550

Код товару: AT997550
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
24.5", IPS, 1920 х 1080, 240 Гц, 16:9, 400 кд/м2, 1000:1, 36 Вт, 1 х HDMI, 3 x USB 2.0, 1 х USB Type-C, 1 х USB Type-B , 1 х Audio combo port, 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100 х 100 мм, ні, 560.1 x 507 x 182.4 мм, 5.4 кг, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Діагональ дисплея 24.5
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080
Тип матриці IPS
Максимальна кількість кольорів 1 млрд
Покриття матове
Частота оновлення екрану 240 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Інтерфейси і підключення 1 х Audio combo port, 1 х DisplayPort, 1 х HDMI, 1 х USB Type-B, 1х USB Type-C, 3xUSB 2.0
Колір Чорний
Тип монитора Безрамочный, Геймерский, Для фотографа/дизайнера, широкоформатный
Особливості USB для зарядки устройств, гнездо для замка Kensington
VESA 100х100 мм
Технологии синхронизации NVIDIA G-Sync
Время отклика матрицы 1мс (GtG)
Яркость 400 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.283
Технологии улучшения изображения Anti-Flicker, Game Mode, HDR, Night Vision
Потребляемая мощность в рабочем режиме 36 Вт
Размеры с подставкой 560.1 x 507 x 182.4 мм
Вес с упаковкой 78 кг
Вес без упаковки 54 кг
Ширина видимой области 543.7 мм
Высота видимой области 302.6 мм
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Регулировка положения регулировка наклона, регулировка по высоте
Опис
Придбати Монітор MSI OPTIX MAG251RX Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Грайте за продуктивним ігровим монітором MSI Optix MAG251RX сумісним із технологією GSYNC. Ігрові монітори Optix, оснащені та укомплектовані панеллю 24,5 дюймів, 1080p, частотою оновлення 240 Гц та часом відгуку 1 мс, допоможуть вам впоратися з будь-якими суперниками у кіберспортивних дисциплінах. Насолоджуйтесь неймовірно плавним геймплеєм без розривів зображення завдяки вбудованій технології NVIDIA GSYNC, у поєднанні із сумісною відеокартою NVIDIA.

IPS панель

Optix MAG251RX оснащений та укомплектований IPS-панеллю, яка не дає спотворень зображення під час перегляду під різними кутами. Крім того, панель IPS пропонує чіткі зображення та миттєво оптимізує колір та яскравість екрану,щоб ви насолоджувалися кожною сценою у кращому вигляді.

GAMING OSD

Для налаштування монітора зовсім не обов'язково використовувати власні кнопки. Є інший спосіб - зручна програма Gaming OSD, яка забезпечує доступ до всіх параметрів пристрою за допомогою клавіатури та миші. Він навіть підтримує гарячі клавіші для швидкого перемикання між профілями з налаштуваннями, оптимізованими під конкретні ігри.

Висока продуктивність з максимально і в повному обсязі точністю

Щоб змагатись як професіонали, потрібно грати як професіонали. Optix MAG251RX оснащений та укомплектований частотою оновлення 240 Гц та часом відгуку 1 мс, що є стандартом у змагальних іграх. Відчуйте дуже плавний ігровий процес без затримок, щоб забезпечити точне націлювання.

Яскравікольори

Монітор підтримує технологію розширеного динамічного діапазону HDR, яка гарантує поліпшену деталізацію і більший спектр відтінків, що відображаються в порівнянні з традиційними моніторами. Результат - більш реалістичне зображення на екрані.

NIGHT VISION

Режим нічного бачення Night Vision покращує деталізацію темних фрагментів зображення без вибивання інших, забезпечить більший комфорт в іграх, де переважають темні сцени.

Роз'єм TYPE-C

Підключення монітора Optix MAG251RX до комп'ютера або ноутбука можна здійснити за інтерфейсом USB-C, який також призначений для заряджання мобільних пристроїв (з потужністю до 15 Вт).

Безрамковий дизайн

Завдяки вузькій рамці ігрові монітори MSI ідеально підходять для панорамних конфігурацій із 180° полем огляду.Мультимоніторна система забезпечить максимально можливий ефект присутності в іграх, а також буде корисною для продуктивної роботи.

Технологія ANTI-FLICKER

Екран звичайних моніторів мерехтить із частотою близько 200 разів на секунду. Це непомітно неозброєним оком, проте може негативно позначитися на самопочутті людини під час тривалого використання монітора. Технологія Anti-Flicker, яка реалізована в моніторах MSI, бореться із цією проблемою шляхом зменшення мерехтіння екрану.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані