Монітор MSI OPTIX MPG27CQ2 - AT997556 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор MSI OPTIX MPG27CQ2 - AT997556 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на оборудование полиграфическое, предлагаем вам сделать выбор игровые консоли и заказать с доставкой в Украине.
  • Предлагаем ознакомиться с фены строительные, либо накопитель ssd, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить морозильная, обратите внимание на блок питания, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить мышку в нашем магазине, а также монитора компьютер с доставкой по Черкассам.
  • Предлагаем вам товар квадрокоптер видеокамерой, купить с доставкой в Никополь, рекомендуем вам принтер чеков, цена вас приятно удивит.
Монітор MSI OPTIX MPG27CQ2
Монітор MSI OPTIX MPG27CQ2
Монітор MSI OPTIX MPG27CQ2
Монітор MSI OPTIX MPG27CQ2

Монітор MSI OPTIX MPG27CQ2 - AT997556

Код товару: AT997556
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
27", VA, 2560 х 1440, 144 Гц, 16:9, 400 кд/м2, 3000:1, 90 Вт, 2 х HDMI, 1 х USB Type-B, 1 x Neadphone, 1 х Microphone, 2 x USB 3.1, 1 х Audio combo port, 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100 х 100 мм, ні, 612 x 555.8 x 379.3 мм, 7.6 кг, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Максимальна роздільна здатність екрана 2560 х 1440
Тип матриці VA
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття матове
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 1 x Нeadphone, 1 х Audio combo port, 1 х DisplayPort, 1 х Microphone, 1 х USB Type-B, 2 х HDMI
Колір Чорний
Тип монитора Геймерский, Для видеомонтажа, С изогнутым экраном, широкоформатный
Особливості RGB подсветка, гнездо для замка Kensington, технология HDR
VESA 100х100 мм
Технологии синхронизации AMD FreeSync
Время отклика матрицы 1мс(MPRT)
Яркость 400 кд/м2
Контрастность статическая 3000:1
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.2331
Технологии улучшения изображения Anti-Flicker, Low Blue Light, Wide Color Gamut
Потребляемая мощность в рабочем режиме 90 Вт
Размеры с подставкой 612 x 555.8 x 379.3 мм
Вес с упаковкой 10.6 кг
Вес без упаковки 76 кг
Ширина видимой области 596.73
Высота видимой области 335.66
Штрихкод 4719072594763
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Регулировка положения регулировка наклона, регулировка по высоте
Опис
Придбати Монітор MSI OPTIX MPG27CQ2 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ігрові монітори MSI Optix використовують VA-матриці зі світлодіодним підсвічуванням і мають чудові швидкісні характеристики (частота оновлення – 144 Гц, час відгуку – 1 мс), що робить їх оптимальним вибором для динамічних ігор, таких як шутери від першої особи, файтинги, гоночні та спортивні симулятори, стратегії в реальному часі. У всіх цих жанрах від гравця потрібна швидка реакція у відповідь на те, що відбувається на екрані, тому підвищена частота оновлення і дуже низький час відгуку даних моніторів є цілком відчутною перевагою над суперниками мережевої гри.

ПОВНЕ ЗАВАНТАЖЕННЯ В ГРУ

Ключовою особливістю ігровихМоніторів MSI є екран із вигнутою поверхнею, кривизна якого, рівна 1500R, є оптимальною як для комп'ютерних ігор, так і для звичайних різноманітних програм. Але саме в іграх такий екран виявить свої основні переваги, адже він забезпечує набагато глибше занурення у гру порівняно із звичайними.

АДАПТИВНА СИНХРОНІЗАЦІЯ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЗОБРАЖЕННЯ

Щоб підвищити якість зображення у динамічних комп'ютерних іграх, у ігрових моніторах MSI використовується технологія Adaptive Sync. Вона синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором, усуваючи візуальні артефакти на кшталт «розриву кадру». З таким монітором ви зможете насолодитися грою саме у тому вигляді, в якому її задумували розробники – з максимальною якістю.зображення. (Примітка: для активації технології Adaptive Sync потрібна сумісна відеокарта з графічним процесором AMD.)

ТЕХНОЛОГІЯ ANTI-FLICKER

Екран стандартних моніторів мерехтить із частотою близько 200 Гц. Це непомітно неозброєному оку, проте може негативно позначитися на самопочутті людини під час тривалого використання монітора. Технологія Anti-Flicker, реалізована спеціалістами MSI, бореться з цією проблемою шляхом придушення мерехтіння екрана.

ЗНИЖЕННЯ ІНТЕНСИВНОСТІ СИНЬОГО СВІТЛА

Ігрові монітори MSI вміють знижувати інтенсивність випромінювання екрану в синій складовій видимого спектру зменшення втоми очей під час тривалих ігрових сесій.

ШИРОКІ КУТИ ОГЛЯДУ 178 ГРАДУСІВ

Широкі кути огляду дають більше свободи при встановленні ігрового монітора MSI без компромісів зпогляду якості зображення. При погляді під кутом кольору на його екрані спотворюватимуться значно менше в порівнянні з моніторами, що володіють більш скромними кутами огляду.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані