Монітор MSI PRESTIGE PS341WU - AT997585 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор MSI PRESTIGE PS341WU - AT997585 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор MSI PRESTIGE PS341WU
Монітор MSI PRESTIGE PS341WU
Монітор MSI PRESTIGE PS341WU
Монітор MSI PRESTIGE PS341WU
Монітор MSI PRESTIGE PS341WU

Монітор MSI PRESTIGE PS341WU - AT997585

Код товару: AT997585
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
34", Nano IPS, 5120 x 2160, 60 Гц, 21:9, 450 кд/м2, 1200:1, 2 х HDMI, 1 х USB Type-C, 1 x Neadphone, 1 х Microphone, 1 х Audio combo port , 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, регулювання по висоті, поворотна підставка, VESA - 100 х 100 мм, ні, 817.1 x 260.4 x 500.7 мм, 8.2 кг, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Максимальна роздільна здатність екрана 5120 x 2160
Тип матриці IPS
Максимальна кількість кольорів 1 млрд
Покриття матове
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 21:9
Інтерфейси і підключення 1 x Нeadphone, 1 х Audio combo port, 1 х DisplayPort, 1 х Microphone, 1х USB Type-C, 2 х HDMI
Колір White
Тип монитора Геймерский, Для видеомонтажа, Для дома и офиса, Для фотографа/дизайнера, широкоформатный
Особливості гнездо для замка Kensington, технология HDR
VESA 100х100 мм
Время отклика матрицы 8мс
Яркость 450 кд/м2
Контрастность статическая 1200:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.1554
Технологии улучшения изображения HDR, Low Blue Light, Picture-By-Picture
Размеры с подставкой 817.1 x 260.4 x 500.7 мм
Вес с упаковкой 10.3 кг
Вес без упаковки 82 кг
Высота видимой области 335.66
Штрихкод 4719072652319
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Регулировка положения поворотная подставка, регулировка наклона, регулировка по высоте
Опис
Придбати Монітор MSI PRESTIGE PS341WU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор Prestige PS341WU натхненний ідеями західного та східного живопису. Асиметричне коло та хвиляста лінія на задній панелі монітора гармонійно поєднують і поєднуються з ідеально симетричним квадратом спереду – це справжній витвір мистецтва!

Фантастичні відтінки кольору

Цей монітор може похвалитися більш точною перенесення кольорів і збільшеною контрастністю в порівнянні зі звичайними.

На світлодіодне підсвічування його РК-панелі нанесений шар наночастинок, які поглинають світло з певною довжиною хвилі. В результаті, наприклад, чистий червоний колір виглядає більш насиченим за рахунок усунення небажаних домішок жовтого та помаранчевого.

34” ультраширокий екран формату WUHD

Завдяки високій роздільній здатності WUHD 34-дюймовий екран даного монітора здатний відобразити більше інформації та видає неймовірно деталізоване зображення.

Для творчої роботи та багатозадачності

Ця 34” модель має роздільну здатність 5K2K (5120x2160 пікселів, співвідношення сторін – 21:9 ), що дає можливість обробляти двовимірні зображення або тривимірні моделі в одному вікні формату 4K, паралельно виконуючи інші завдання у другому вікні великого розміру.

Багатовіконні режими – PIP та PBP Mode. Ще більше багатозадачності

За допомогою ексклюзивної програми Creator OSD можна легко активувати та налаштувати режими «картинка в картинці» (PIP) та «картинка поряд з картинкою» (PBP), які дають змогу виводити зображення з кількох джерел.відеосигналу одночасно.

Крім того, користувач вибирає джерело звуку, що відтворюється через аудіовиходи монітора.

Розширений динамічний діапазон

Цей монітор здатний відображати яскравіші світлі відтінки та глибший чорний колір у порівнянні зі звичайними моделями – підвищена контрастність означає підтримку розширеного динамічного діапазону HDR.

Сумісність із колірним простором DCI-P3

DCI-P3 – це колірний простір, який широко застосовується у кіновиробництві. Завдяки тому, що монітор повністю з ним сумісний, ви можете бути впевнені в тому, що зображення на екрані буде виглядати так само, як при зйомці камерою. Таким чином, забезпечується однаковість кольору протягом усього ланцюжка обробки відеоматеріалу.

Зручніінструменти

За допомогою програми Creator OSD або екранного меню самого монітора можна скористатися зручною функцією оверлея, щоб оцінити розмір зображення, не роздруковуючи його на папері.

Чудова ергономіка

Монітор Prestige PS341WU забезпечує комфорт, надаючи можливість гнучкого налаштування положення екрану. Його ергономічна підставка дає можливість нахиляти та повертати екран у сторони, а також регулювати його висоту.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані