Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Red (923031) - AT998012 - купити Мікроскопи в Києві й Україні, доступні ціни на Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Red (923031) - AT998012 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Red (923031)
Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Red (923031)
Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Red (923031)

Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Red (923031) - AT998012

Код товару: AT998012
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
оптичний, біологічний, навчальний, збільшення -40-640х, насадка -монокулярная

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bresser
Тип оптический
Классификация биологический
Призначення обучающий
Увеличение микроскопа 40-640х
Увеличение объективов 10x, 40x, 4x
Увеличение окуляров 10-16x
Насадка монокулярная
Зум 1-1.6x
Наклон 45?
Предметный столик подвижный с прижимными лапками
Фокусировка грубая
Підсвітка светодиодная (проходящим светом)
Живлення 2 x AA
Комплектація зум-окуляр 1 шт, инкубаторий, колбы для образцов 5 шт, микроскоп, набор аксессуаров для препарирования, объективы 3 шт, покровные стекла 8 шт, предметные стекла 8 шт, слайды 3 шт
Розміри 220 x 160 x 115 мм
Вага 0.444 кг
Колір красный
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Мікроскоп Bresser Junior 40x-640x Red (923031) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Bresser Junior 40x-640x являє собою сучасний мікроскоп для дитячого розвитку. Мікроскоп укомплектований великою кількістю різноманітних аксесуарів, готових слайдів для перегляду, оснащений і укомплектований револьверної головкою з трьома об'єктивами, що дають в комплексі з зум-окуляром збільшення до 640х.

Німецька компанія Bresser представляє широкий асортимент лабораторної оптики, призначеної для користувачів різного віку і навичок, починаючи від самих маленьких і закінчуючи професійними лаборантами медичних і виробничих лабораторій.

Абсолютно нова модель дитячого мікроскопа Bresser Junior 40x-640x має ергономічний легкий корпус з міцного пластику, оснащений і укомплектований зручною ручкою для перенесення. Окуляр оснащений і укомплектований м'яким гумовим наочником, завдяки чому виключається можливість травмування очей при необережному русі. Оскільки дана модель поставляється з широким набором аксесуарів -це дає можливість без зволікань приступити до досліджень в домашніх умовах без додаткових витрат часу і грошей. Мікроскоп поставляється в красивій подарунковій упаковці.

Збільшення мікроскопа формується трьома об'єктивами, зум-окуляром і досягає 640 крат. Рекомендується почати спостереження з об'єктива мінімальної кратності, встановивши зум-окуляр так само на мінімальну кратність, таким чином буде досягнуто кращу якість зображення. При необхідності -міняйте об'єктиви і положення зум-окуляра, домагаючись більшого збільшення.

Підсвічування препарату здійснюється світлодіодним освітлювачем, що забезпечує достатню яскравість і більш правильну передачу кольору. Для харчування підсвічування надовго вистачає двох батарей типу АА, що не обмежує використання (експлуатації) мікроскопа в польових умовах.

монокулярн насадка нахилена під кутом 45 ?, що відповідає більш природному положенню при спостереженні. Діафрагма з різними отворами дає можливість направити необхідну кількість світла на зразок, в залежності від використовуваного об'єктива.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані