Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x (926643) - AT998141 - купити Мікроскопи в Києві й Україні, доступні ціни на Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x (926643) - AT998141 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x (926643)
Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x (926643)
Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x (926643)
Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x (926643)
Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x (926643)

Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x (926643) - AT998141

Код товару: AT998141
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
оптичний, біологічний, навчальний, професійний, збільшення -40-400х, насадка -монокулярная

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Optima
Тип оптический
Классификация биологический
Призначення обучающий, профессиональный
Увеличение микроскопа 40-400х
Увеличение объективов 10x, 40x, 4x
Увеличение окуляров 10x
Насадка монокулярная
Поворот 360?
Наклон 45?
Предметный столик подвижный 94х100 мм, с препаратоводителем с микрометрическими суппортами и нониусом
Фокусировка грубая, тонкая (цена деления 0,005 мм)
Підсвітка светодиодная (проходящим светом)
Живлення 3 x AA, бытовая сеть переменного тока 220V
Комплектація микроскоп, объективы 3 шт, окуляр, препаратоводитель с микрометрическими суппортами и нониусом
Розміри 300 x 160 x 115 мм
Габариты упаковки 340 x 230 x 165 мм
Вага 1.84 кг
Колір White
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x (926643) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Стандарти оптичної мікроскопії, застосовані в мікроскопі Optima Spectator 40x-400x , дають можливість розглядати дану модель, як напівпрофесійний прилад початкового рівня, призначений для учнів старшої школи і студентів спеціалізованих навчальних закладів. Мікроскоп поставляється в базовій комплектації і забезпечує 400-кратне збільшення, стандартне для приладів даного класу, що дає можливість використовувати його в області біології і медицини для спостережень тонких зрізів тканин, клітинної структури рослин і організмів, а також великих бактерій. Більш висока якість зображення, в порівнянні зі шкільними навчальними приладами, досягається за рахунок комбінації якісних оптичних елементів, правильного світлодіодного освітлення, мікрометричною фокусування, точного переміщення зразка під об'єктивом, і стійкості самого мікроскопа. Живлення від батарей і від мережі змінного струму визначають дану модель, як мобільний мікроскоп, готовий до використання не тільки в навчальних лабораторіях і аудиторіях, а й в польових умовах.

Мікроскоп Optima Spectator 40x-400x має базову комплектацію і виділяється серед бюджетних моделей конструктивними особливостями, що застосовуються в професійних мікроскопах більш високої цінової категорії. Варто відзначити, що робота всіх механічних вузлів мікроскопа максимально і в повному обсязі плавна і чітка, без люфтів, що позитивно позначається на зручності роботи і якості результатів спостереження.

Комбінація широкоугольного окуляра і трьох об'єктивів, забезпечує збільшення 40, 100 і 400 крат. Всі оптичні елементи (об'єктиви, окуляри і конденсор) виконані зі скла. Ширококутний окуляр має покриття, що просвітлює і забезпечує контрастне і рівномірно чітке зображення здебільшого поля зору. Ахроматические об'єктиви стандарту DIN розраховані на роботу з покривним склом товщиною 0.17 мм. Підпружинена конструкція сорокакратний об'єктива вбереже від пошкоджень препарат і сам об'єктив при їх взаємному максимально і в повному обсязі зближенні.

Корпус мікроскопа виконаний з металу, що додає не тільки надійність конструкції, а й, завдяки збільшенню ваги, разом з широкою базою забезпечує більшу стабільність приладу і гасіння мікровібрацій. Монокулярная насадка, нахилена під кутом 45 ° ;, повертається на 360 ° ;, дозволяючи проводити спостереження в будь-якому зручному положенні, а також працювати з мікроскопом ряду спостерігачів без переміщення мікроскопа в просторі.

Правильне освітлення об'єкту грає не меншу роль, ніж якість оптики. Дана модель дає можливість проводити спостереження за методом світлого поля в прохідному світлі, оснащений і укомплектована світлодіодним освітлювачем, конденсором Аббе з числовою апертурою 0,65 і ірисовою діафрагмою. Тримач фільтрів дає можливість використовувати стандартні світлофільтри діаметром 32 мм для збільшення контрасту певних зразків або отримання розсіяного світла.

Мікроскоп забезпечує точне позиціонування об'єкта спостереження під об'єктивом завдяки наявності мікрометричних гвинтів точного фокусування з кроком 0,005 мм, і препаратоводієм з мікрометричними супортами і ноніусом.

харчування мікроскопа здійснюється як від побутової мережі змінного струму 220V, так і від трьох найпоширеніших елементів живлення АА (LR6). Таким чином, користувач сам вибирає необхідне джерело живлення і не обтяжений частою зміною елементів живлення або відсутністю можливості проводити спостереження поза приміщенням обладнаного розеткою. Піклуючись про довговічність служби вироби і прав споживача, мікроскоп укомплектований якісним блоком живлення, що відповідає європейським нормам CE і американським нормам UL.

З огляду на конструктивні важливі особливості, якість збірки, надійність вузлів і невисоку вартість, Optima Spectator 40x-400x може стати одним з найбільш привабливих мікроскопів для персональних щоденних спостережень в навчальних лабораторіях, а також настільним домашнім мікроскопом для всієї родини.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані