Телескоп Bresser Solarix 76/350 AZ Carbon (922748) - AT998144 - купити Телескопи в Києві й Україні, доступні ціни на Телескоп Bresser Solarix 76/350 AZ Carbon (922748) - AT998144 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телескоп Bresser Solarix 76/350 AZ Carbon (922748)
Телескоп Bresser Solarix 76/350 AZ Carbon (922748)
Телескоп Bresser Solarix 76/350 AZ Carbon (922748)
Телескоп Bresser Solarix 76/350 AZ Carbon (922748)
Телескоп Bresser Solarix 76/350 AZ Carbon (922748)

Телескоп Bresser Solarix 76/350 AZ Carbon (922748) - AT998144

Код товару: AT998144
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальне корисне збільшення -152x, Діаметр об'єктива -76 мм, Фокусна відстань -350 мм, Оптична конструкція -рефлектор Ньютона, Тип монтування -азимутальная

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bresser
Увеличение в базовой комплектации 17.5-175x
Максимальное полезное увеличение 152x
Диаметр объектива 76 мм
Посадочный диаметр окуляра 31.75 мм
Фокусное расстояние 350 мм
Светосила 1:4.5
Разрешающая способность 1.84 сек
Проницающая способность 11.5 звёздных величин
Оптическая конструкция рефлектор Ньютона
Тип монтировки азимутальная
Высота треноги 750-1200 мм
Размеры в упаковке 1040 х 200 х 250 мм
Вес трубы 0.7 кг
Вес треноги / монтировки 1.1 кг
Общий вес 3.65 кг
Комплектація адаптер для камеры смартфона / планшета, линза Барлоу 2x, монтировка азимутальная AZ-1, окуляр H 20 мм (1.25''), окуляр SR 4 мм (1.25''), программное обеспечение Stellarium, солнечный фильтр, тренога алюминиевая с предметным столиком для аксессуаров, труба алюминиевая (внешняя отделка: карбоновое волокно)
Колір Grey
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телескоп Bresser Solarix 76/350 AZ Carbon (922748) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Компанія Bresser з гордістю представляє універсальний і унікальний у своєму роді телескоп Solarix 76/350 AZ (carbon) . Тепер спостереження за сонячною активністю, денні ландшафтні спостереження і нічні спостереження за зоряним небом можна проводити за допомогою одного телескопа Bresser Solarix 76/350 AZ (carbon) . Важливим моментом є наявність сертифікованого сонячного фільтра, що дозволяє безпечно для очей спостерігати за Сонцем. Денні та нічні спостереження можна зняти на камеру смартфона, для чого в комплекті з телескопом поставляється спеціальний адаптер. Дана модель має карбонову обробку труби і посилений профіль алюмінієвої триноги.

Bresser Solarix 76/350 AZ (carbon) -універсальний дзеркальний телескоп за доступною ціною. Не дивлячись на те що телескоп рекомендований для початківців астрономів, це аж ніяк не іграшка. 76-мм дзеркальний об'єктив, дає можливість спостерігати позбавлене хроматичної аберації, досить контрастне зображення нічного неба. А високий показник світлосили забезпечить видимість планет і зірок слабшого світіння. Ви зможете розрізняти більш чіткі контури кратерів на Місяці діаметром 8 км, зірки слабкого світіння (до 11,5 зоряних величин), Сатурн, Уран і Нептун у вигляді зірок, полярні шапки Марса. Туманності навколо сузір'їв Ліра і Оріон, що знаходяться на відстані до 4000 світлових років від Землі стануть доступні Вашому оку у вигляді світлих досить контрастних плям.

В комплектації поставляється спеціальний сонячний фільтр, що захищає очі від проникнення ультрафіолетового, інфрачервоного і видимого надяскравого сонячного випромінювання, пропускаючи лише ту кількість видимих ??світлових хвиль, яка достатня для формування якісного зображення Сонця. Фільтр тестований незалежною організацією забезпечення якості продукції та має європейський сертифікат відповідності CE.

В модифікації Carbon телескоп оснащений і укомплектований посиленою і більш стійкою алюмінієвої треногой з шестигранним перетином. Завдяки обробці у вигляді карбонового волокна на поверхні оптичної труби не залишаються відбитки пальців, телескоп виглядає дуже стильно і сучасно.

В комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на обраному окулярі і дає можливість проводити фото і відеозйомку основний або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленою тильній поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру).

Телескоп поставляється в практично зібраному вигляді. Крім того простота і легкість зборки/розбирання і габаритні розміри телескопа дає можливість Вам не турбуватися про те, що прилад займе багато місця, а зручність спостереження за небесними тілами, яке забезпечує оптична конструкція, яскраві і контрастні зображення об'єктів нічного неба, Сонця і ландшафтів приємно здивують початківця астронома.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані