Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258) - AT998146 - купити Телескопи в Києві й Україні, доступні ціни на Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258) - AT998146 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258)
Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258)
Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258)
Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258)
Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258)
Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258)
Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258)

Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258) - AT998146

Код товару: AT998146
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальне корисне збільшення -120x, Діаметр об'єктива -60 мм, Фокусна відстань -700 мм, Оптична конструкція -рефрактор ахромат, Тип монтування -азимутальная

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bresser
Увеличение в базовой комплектации 35-525x
Максимальное полезное увеличение 120x
Диаметр объектива 60 мм
Посадочный диаметр окуляра 31.75 мм
Фокусное расстояние 700 мм
Светосила 11.7
Разрешающая способность 2.33 сек
Проницающая способность 11 звёздных величин
Оптическая конструкция рефрактор ахромат
Тип монтировки азимутальная
Видоискатель оптический 5х24
Общий вес 2.35 кг
Комплектація видоискатель LED Red Dot, окуляр 20 мм, окуляр 4 мм, тренога алюминиевая с предметным столиком для аксессуаров, труба алюминиевая (внешняя отделка: карбоновое волокно)
Колір Чорний
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телескоп Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) (926258) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) одна з найбільш популярних моделей телескопа для початківців любителів астрономії, ідеально найбільш зручна для спостереження Місяця і планет. Телескоп оснащений зручним точковим шукачем, а завдяки азимутальному монтуванні управляти телескопом неймовірно просто і зручно. Оптичні елементи зі скла з нанесеним покриттям дають можливість отримувати зображення високої якості і контрасту. Основними відмінностями від попередньої версії є полегшена карбонова обробка труби і адаптер для камери смартфона. За допомогою адаптера для смартфона, що йде в комплекті з телескопом, легко фотографувати об'єкти спостережень на камеру вашого смартфона.

Торгова марка Bresser представляє широкий вибір традиційно якісних телескопів Ппрактіческі будь-якої складності для всіх вікових груп .

Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) відмінна модель телескопа для початківців любителів астрономії, ідеально найбільш зручна для спостереження Місяця і планет. Телескоп встановлений на азимутальному монтуванні, завдяки якій управляти телескопом просто і зручно.

Об'єктив телескопа Bresser Arcturus 60/700 AZ (carbon) представляє собою довгофокусний ахромат, що дає можливість знизити негативний вплив хроматичної аберації на зображення. Лінзи об'єктива виготовлені з оптичного скла і мають покриття, що просвітлює на основі MgF2. Ця модель телескопа дасть можливість спостерігати величезну кількість деталей на поверхні Місяця, Юпітер і його супутники, кільця Сатурна, фази Венери і безліч інших цікавих об'єктів. Фокусёр стандарту 1,25 дюйма дає можливість використовувати з цим телескопом практично будь-які додаткові окуляри і аксесуари.

Монтування встановлена ??на розкладному штативі регульованої висоти зі зручною поличкою для аксесуарів.

LED видошукач з точковою наводкою помітно полегшить наведення приладу на об'єкт не тільки вночі, але і вдень, а азимутальне монтування телескопа дасть можливість легко здійснювати спостереження за добовим рухом об'єктів по небосхилу і займатися астрофотографією.

Набір аксесуарів полегшить спостереження і зробить їх більш захоплюючими і докладними. У комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на обраному окулярі і дає можливість проводити фото і відеозйомку основний або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленою тильній поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру).

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані