Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246) - AT998147 - купити Мікроскопи в Києві й Україні, доступні ціни на Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246) - AT998147 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246)
Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246)
Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246)
Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246)
Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246)
Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246)

Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246) - AT998147

Код товару: AT998147
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
оптичний, біологічний, навчальний, збільшення -40-1280x, насадка -монокулярная

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Optima
Тип оптический
Классификация биологический
Призначення обучающий
Увеличение микроскопа 40-1280x
Увеличение объективов 10x, 40x, 4x
Увеличение окуляров 10x, 16x
Насадка монокулярная
Поворот 360?
Наклон 45?
Предметный столик подвижный 90х90 мм, с подпружиненными зажимами для образцов
Фокусировка грубая
Підсвітка светодиодная (проходящим и отражающим светом)
Живлення 3 x AA, бытовая сеть переменного тока 220V
Комплектація инкубаторий, линза Барлоу, микроскоп, микротом, объективы 3 шт, окуляры 2 шт, пинцет, предметные стекла 5 шт, программное обеспечение, слайды 5 шт, цифровая камера (микроокуляр) VGA 640x480
Розміри 280 x 155 x 100 мм
Габариты упаковки 400 x 260 x 140 мм
Вага 1 кг
Колір White
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Увеличение линзы Барлоу 1-2x (бесступенчатое)
Опис
Придбати Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set + камера (926246) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Мікроскоп Optima Discoverer 40x-1280x Set -студентський мікроскоп з широкою комплектацією для досліджень початкового рівня в області біології і медицини. Його оптична схема і подвійна світлодіодне підсвічування дають можливість досить детально вивчати не тільки структуру поверхні різноманітних матеріалів і мінералів, а й проводити спостереження клітин в біологічних зрізах рослин, тканин живих організмів, і навіть бактерій при збільшенні від 40 до 1280 крат в відбитому та прохідному світлі . Живлення від батарей і від мережі змінного струму, наявність в комплекті цифрової камери, кейса для транспортування, підготовлених зразків і аксесуарів роблять дану модель мобільним сучасним мікроскопом готовим до використання в будь-якому місці і в будь-який час.

Мікроскоп < class="stagb"> Optima Discoverer 40x-1280x Set має розширену комплектацію, куди включені всі необхідні аксесуари для старту спостережень і навіть більше. Всі аксесуари, включно з мікроскопом, компактно вкладаються і закріплюються в спеціальних ложементах пластикового кейсу для зручності зберігання, мобільності і захисту мікроскопа при транспортуванні.

Комбінація двох ширококутних окулярів, трьох об'єктивів і лінзи Барлоу забезпечує плавне бесступенчатое збільшення в діапазоні від 40 до 1280 крат. Всі оптичні елементи (об'єктиви, окуляри і конденсор) виконані зі скла. Ширококутні окуляри і ахроматичні об'єктиви мають покриття, що просвітлює і забезпечують контрастне і рівномірно чітке зображення здебільшого поля зору. Підпружинена конструкція сорокакратний об'єктива вбереже від пошкоджень препарат і сам об'єктив при їх взаємному максимально і в повному обсязі зближенні.

Кронштейн корпуса мікроскопа виконаний з металу, що додає не тільки надійність конструкції, а й додаткової ваги для більшої стабільності приладу і гасіння мікровібрацій. Монокулярная насадка, нахилена під кутом 45 ° ;, повертається на 360 ° ;, дозволяючи фіксувати її і проводити спостереження в будь-якому зручному положенні, а також працювати з мікроскопом групі дітей або дорослих без переміщення мікроскопа в просторі. Предметний столик оснащений і укомплектований пружними затискачами предметного скла, а також має технологічну різьблення, що дозволяє опціонально оснастити мікроскоп препаратоводієм з ноніусом.

Світлодіоди забезпечують підсвічування препарату проходять і відбитим світлом. Проходить світло використовується для спостереження прозорих об'єктів, що відображає -для непрозорих тривимірних. використання (експлуатації) двох ламп одночасно може бути корисно при спостереженні напівпрозорих зразків. Яскравість освітлення плавно регулюється светорегулятором, а зміна кольору для підвищення і поліпшення контрасту здійснюється за рахунок дискової діафрагми з кольоровими фільтрами, розміщеної під предметним столиком.

Додаткові можливості надає цифрова CCD камера (мікроокуляр), яку поставляють в комплекті з програмним забезпеченням. З її допомогою можна спостерігати на моніторі персонального комп'ютера все, що відбувається під об'єктивом мікроскопа в реальному часі, а також можна здійснювати фото та відеодокументацію з подальшим редагуванням. Зйомка фото здійснюється в форматі JPEG, зйомка відео -у форматі AVI. Камера має власне цифрове збільшення 10х, і покласти прямо в окулярний тубус при вилученої лінзі Барлоу. Дозвіл зображення становить 640х480, частота оновлення кадрів відео 30 fps.

Харчування мікроскопа здійснюється як від побутової мережі змінного струму 220V, так і від трьох найпоширеніших батарей АА (LR6). Таким чином, користувач сам вибирає необхідне джерело живлення і не обтяжений частою зміною елементів живлення або відсутністю можливості проводити спостереження поза приміщенням, обладнаного розеткою. Піклуючись про довговічність служби вироби і прав споживача, мікроскоп укомплектований якісними батареями Alkaline і блоком живлення відповідним європейським нормам CE і сертифікованим за стандартами TUV і GS.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані