Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783) - AT998161 - купити Мікроскопи в Києві й Україні, доступні ціни на Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783) - AT998161 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783)
Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783)
Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783)
Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783)
Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783)
Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783)
Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783)

Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783) - AT998161

Код товару: AT998161
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
оптичний, біологічний, навчальний, збільшення -40-1600х, насадка -монокулярная

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bresser
Тип оптический
Классификация биологический
Призначення обучающий
Увеличение микроскопа 40-1600х
Увеличение объективов 10x, 40x, 4x
Увеличение окуляров 10x, 20x
Насадка монокулярная
Поворот 360?
Наклон 45?
Предметный столик подвижный с прижимными лапками
Фокусировка грубая
Підсвітка светодиодная (проходящим и отражающим светом)
Живлення 3 x AA
Комплектація адаптер для камеры смартфона / планшета, инкубаторий, линза Барлоу, микроскоп, микротом, набор аксессуаров для препарирования, объективы 3 шт, окуляры 2 шт, покровные стекла 10 шт, предметные стекла 6 шт
Розміри 147 x 105 x 270 мм
Габариты упаковки 400 x 260 x 140 мм
Вага 0.79 кг
Колір White
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Увеличение линзы Барлоу 1-2x (бесступенчатое)
Опис
Придбати Мікроскоп Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) (927783) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Максимум збільшення і міцний і довговічний пластиковий кейс для транспортування і зберігання виділяють дану модель з маси інших мікроскопів. < B="" class="stagb"> Bresser Biolux SEL 40x-1600x (смартфон-адаптер + кейс) -це добре укомплектована модель бюджетного мікроскопа, забезпечена широким набором аксесуарів, а також адаптером для планшета або смартфона, який забезпечить зйомку результатів спостережень за допомогою камери Вашого портативного пристрою, або спостереження зразка з дисплея пристрою в реальному часі. Таким чином, мікроскоп безумовно буде цікавий і дітям і підліткам.

Німецька компанія Bresser представляє широкий асортимент лабораторної оптики, призначеної для користувачів різного віку і навичок, починаючи від самих маленьких і закінчуючи професійними лаборантами медичних і виробничих лабораторій.

Комбінація двох ширококутних окулярів і трьох об'єктивів дає можливість отримати збільшення 800х. Досить корисним і цікавим є використання (експлуатації) в підлітковому мікроскопі лінзи Барлоу для отримання бесступенчатого (плавного) зуммирования зображення, завдяки чому досягається максимально і в повному обсязі збільшення 1600х .

монокулярн насадка , нахилена під кутом 45 ° ;, що безумовно зручно для спостережень.

Світлодіоди забезпечують підсвічування препарату проходять і відбитим світлом. Проходить світло використовується для спостереження прозорих об'єктів, що відображає -для непрозорих тривимірних. використання (експлуатації) двох ламп одночасно може бути корисно при спостереженні напівпрозорих зразків. Передача кольору і інтенсивність пучка світла контролюється діафрагмою з різними діаметрами отворів і п'ятьма світлофільтрами.

В комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на тубусі мікроскопа і дає можливість проводити фото і відеозйомку основний або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленою тильній поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру).

Харчування мікроскопа здійснюється від трьох найпоширеніших батарей АА (LR6). Таким чином мікроскоп незалежний від мережі змінного струму і може бути використаний навіть в польових умовах.

Перелік аксесуарів включає готові слайди, до огляду яких можна приступити негайно. Також в наборі є аксесуари для препарування зразків, мікротом для самостійного приготування зразків, інкубаторій і препарати для самостійного приготування. Не дивлячись на те, що даний прилад швидше буде цікавий для дітей і підлітків, всі оптичні елементи виконані зі скла, серйозне збільшення дасть можливість розглянути більшість з того, що є "дорослому" біологічному мікроскопу.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані