Телескоп Bresser Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845) - AT998163 - купити Телескопи в Києві й Україні, доступні ціни на Телескоп Bresser Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845) - AT998163 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телескоп Bresser Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845)
Телескоп Bresser Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845)
Телескоп Bresser Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845)
Телескоп Bresser Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845)
Телескоп Bresser Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845)

Телескоп Bresser Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845) - AT998163

Код товару: AT998163
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальне корисне збільшення -228x, Діаметр об'єктива -114 мм, Фокусна відстань -500 мм, Оптична конструкція -рефлектор Ньютона, Тип монтування -азимутальная

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bresser
Увеличение в базовой комплектации 20-111x
Максимальное полезное увеличение 228x
Диаметр объектива 114 мм
Посадочный диаметр окуляра 31.75 мм
Фокусное расстояние 500 мм
Светосила 1:4.4
Разрешающая способность 1.23 сек
Проницающая способность 12.4 звёздных величин
Оптическая конструкция рефлектор Ньютона
Тип монтировки азимутальная
Видоискатель LED с точечной наводкой
Высота треноги 750-1200 мм
Размеры в упаковке 1130 х 280 х 280 мм
Вес трубы 2 кг
Вес треноги / монтировки 1.1 кг
Общий вес 3.5 кг
Комплектація адаптер для камеры смартфона / планшета, линза Барлоу 2x, монтировка азимутальная AZ-1, окуляр K 25 мм (1.25''), окуляр K 9 мм (1.25''), программное обеспечение Stellarium, солнечный фильтр, тренога алюминиевая с предметным столиком для аксессуаров, труба алюминиевая (внешняя отделка: карбоновое волокно)
Колір Чорний
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Телескоп Bresser Bresser Solarix 114/500 AZ Carbon (924845) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Компанія Bresser з гордістю представляє універсальний і унікальний у своєму роді телескоп Solarix 114/500 AZ (carbon) . Тепер спостереження за сонячною активністю, денні ландшафтні спостереження і нічні спостереження за зоряним небом можна проводити за допомогою одного телескопа Bresser Solarix 114/500 AZ (carbon) . Важливим моментом є наявність сертифікованого сонячного фільтра, що дозволяє безпечно для очей спостерігати за Сонцем. Денні та нічні спостереження можна зняти на камеру смартфона, для чого в комплекті з телескопом поставляється спеціальний адаптер. Дана модель має карбонову обробку труби і посилений профіль алюмінієвої триноги.

Bresser Solarix 114/500 AZ (carbon) -універсальний дзеркальний телескоп за доступною ціною. Дана модель цікава тим, що за прийнятною ціною тепер доступні планетарного спостереження, початкові спостереження об'єктів Deep Sky і спостереження сонячної активності за допомогою одного телескопа. Завдяки короткофокусної системі вдається досягти високий показник світлосили, що забезпечує видимість далеких планет і зірок слабшого світіння. Ви зможете розрізняти більш чіткі контури кратерів на Місяці діаметром до 5 км, полярні шапки і моря на Марсі, деталі кілець Сатурна, супутники Юпітера, зірки слабкого світіння (до 12,5 зоряних величин), Уран і Нептун у вигляді невеликих дисків, а також найпопулярніші туманності і галактики каталогу Мессьє.

В комплектації поставляється спеціальний сонячний фільтр, що захищає очі від проникнення ультрафіолетового, інфрачервоного і видимого надяскравого сонячного випромінювання, пропускаючи лише ту кількість видимих ??світлових хвиль, яка достатня для формування якісного зображення Сонця . Фільтр тестований незалежною організацією забезпечення якості продукції та має європейський сертифікат відповідності CE.

В модифікації Carbon телескоп оснащений і укомплектований посиленою і більш стійкою алюмінієвої треногой з шестигранним перетином. Завдяки обробці у вигляді карбонового волокна на поверхні оптичної труби не залишаються відбитки пальців, телескоп виглядає дуже стильно і сучасно.

В комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на обраному окулярі і дає можливість проводити фото і відеозйомку основний або фронтальною камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (в разі рифленою тильній поверхні смартфона рекомендується використовувати фронтальну камеру).

Телескоп поставляється в практично зібраному вигляді. Крім того простота і легкість зборки/розбирання і габаритні розміри телескопа дає можливість Вам не турбуватися про те, що прилад займе багато місця, а зручність спостереження за небесними тілами, яке забезпечує оптична конструкція, яскраві і контрастні зображення об'єктів нічного неба, Сонця і ландшафтів приємно здивують початківця астронома.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані