Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x (927310) - AT998169 - купити Мікроскопи в Києві й Україні, доступні ціни на Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x (927310) - AT998169 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x (927310)
Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x (927310)
Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x (927310)
Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x (927310)
Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x (927310)

Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x (927310) - AT998169

Код товару: AT998169
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
оптичний, біологічний, навчальний, професійний, збільшення -40-1000х, насадка -бінокулярна

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Optima
Тип оптический
Классификация биологический
Призначення обучающий, профессиональный
Увеличение микроскопа 40-1000х
Увеличение объективов 100x, 10x, 40x, 4x
Увеличение окуляров 10x
Насадка бинокулярная
Поворот 360?
Наклон 30?
Предметный столик подвижный 125х110 мм, с препаратоводителем с микрометрическими суппортами и нониусом (цена деления 0,1 мм)
Фокусировка грубая, коаксиальная, тонкая (цена деления 0,013 мм)
Підсвітка светодиодная (проходящим светом)
Межзрачковое расстояние 48-75 мм
Диоптрийная коррекция +/- 5 диоптрий на левом окуляре
Живлення бытовая сеть переменного тока 220V
Комплектація иммерсионное масло, микроскоп, объективы 4 шт, окуляры 2 шт, препаратоводитель с микрометрическими суппортами и нониусом, фильтр синий
Розміри 360 x 180 x 130 мм
Габариты упаковки 390 x 250 x 220 мм
Вага 2.85 кг
Колір White
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x (927310) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Не дивлячись на те, що Optima Biofinder Bino 40x-1000x в першу чергу призначений для навчальних цілей, його оптичні та конструктивні характеристики цілком відповідають початковим вимогам до приладів лабораторного класу, і дають можливість проводити повний спектр спостережень в світлому полі. Дана модель не вимагає додаткового дооснащена і укомплектування для більшості мікробіологічних досліджень, і може використовуватися студентами, викладачами і лаборантами в базовій комплектації. Бінокулярна конструкція більш зручна в першу чергу для тривалих спостережень. Світлодіодне регульоване освітлення і фокусируемое конденсор Abbe з ірисовою діафрагмою забезпечують високий Рівень (ступінь) дозволу на максимальних кратностях. Коаксіальні гвинти макро і мікрофокусіровкі, і мікрометричні супорта предметного столика дають можливість зробити точне фокусування на необхідному ділянці зразка. Міцний металевий корпус мікроскопа і гумові ніжки забезпечує стійкість приладу і стабільність зображення під час спостережень. Все мікроскопи Optima мають розширену трирічну гарантію.

Мікроскоп Optima Biofinder Bino 40x-1000x -ідеальний прилад для студентів профільних навчальних закладів, а також один з найбільш доступних бінокулярних мікроскопів для початкових лабораторних досліджень.

Комбінація широкопольні окулярів і чотирьох об'єктивів, забезпечує збільшення в діапазоні від 40 до 1000 крат. Всі оптичні елементи (об'єктиви, окуляри і конденсор) виконані зі скла. Широкопольні окуляри мають покриття, що просвітлює і забезпечують контрастне і рівномірно чітке зображення здебільшого поля зору. Ахроматические об'єктиви стандарту DIN розраховані на роботу з покривним склом товщиною 0.17 мм. Підпружинена конструкція сорокакратний і стократного об'єктивів вбереже від пошкоджень препарат і самі об'єктиви при їх взаємному максимально і в повному обсязі зближенні.

Правильне освітлення об'єкту грає не меншу роль, ніж якість оптики. Дана модель дає можливість проводити спостереження за методом світлого поля в прохідному світлі, і оснащений і укомплектована світлодіодним освітлювачем, що випромінюють максимально і в повному обсязі наближений до денного світло. Конденсор Abbe в даній моделі фокусируемое, оснащений і укомплектований ірисовою діафрагмою і має числову апертуру N1.25, що дає можливість правильно висвітлити зразок і досягти необхідної контрастності. Використовуючи іммерсійне масло для 100х об'єктива і масляного конденсора, можна досягти максимально і в повному обсязі дозволу при спостереженнях на максимальних збільшеннях. Тримач фільтрів дає можливість використовувати стандартні світлофільтри діаметром 32 мм для збільшення контрасту певних зразків або отримання розсіяного світла.

Корпус мікроскопа виконаний з металу, що додає не тільки надійність конструкції, а й, завдяки збільшенню ваги і гумовим опорним ніжок, забезпечує більшу стабільність приладу і гасіння мікровібрацій. Бінокулярна насадка незамінна для тривалих рутинних спостережень, так як сприяє меншій стомлюваності очей. Вона нахилена під кутом 30 ° ;, плавно повертається на 360 ° ;, дозволяючи проводити спостереження в будь-якому зручному положенні, а також працювати з мікроскопом ряду спостерігачів без переміщення мікроскопа в просторі.

Мікроскоп забезпечує точне позиціонування об'єкта спостереження під об'єктивом завдяки наявності мікрометричних гвинтів точного фокусування з кроком 0.005 мм, і препаратоводієм з мікрометричними супортами і ноніусом. Столик має стійке чорне матове покриття.

Optima Biofinder Bino 40x-1000x -професійний оптичний прилад для вищих навчальних закладів за ціною домашнього мікроскопа. Все що необхідно для мікробіологічних досліджень в світлому полі учневі або студенту, все це враховано в конфігурації даної моделі.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані