Монітор MSI OPTIX G27CQ4 - AT999256 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор MSI OPTIX G27CQ4 - AT999256 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем вам товар шредер, заказать с доставкой в Николаев, рекомендуем вам вытяжка, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с часы smart watch, либо телефоны, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить терминал сбора, обратите внимание на машинка швейная, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на печать пластиковых картах, предлагаем вам сделать выбор 3д печати и заказать с доставкой в Чернигове.
  • Рекомендуем купить мышь ноутбука в нашем магазине, а также карточки памяти с доставкой по Житомиру.
Монітор MSI OPTIX G27CQ4
Монітор MSI OPTIX G27CQ4
Монітор MSI OPTIX G27CQ4
Монітор MSI OPTIX G27CQ4
Монітор MSI OPTIX G27CQ4

Монітор MSI OPTIX G27CQ4 - AT999256

Код товару: AT999256
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

27", VA, 2560 х 1440, 165 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 3000:1, 2 х HDMI, 1 x Neadphone, 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 1 , ні, 611.5 x 457.9 x 225.4 мм, 5.4 кг, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Діагональ дисплея 27"
Максимальна роздільна здатність екрана 2560 х 1440
Тип матриці VA
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття матове
Частота оновлення екрану 165 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 1 x Нeadphone, 1 х DisplayPort, 2 х HDMI
Колір Чорний
Тип монитора Геймерский, Для видеомонтажа, С изогнутым экраном, широкоформатный
Особливості гнездо для замка Kensington, технология HDR
VESA 100х100 мм
Технологии синхронизации AMD FreeSync
Время отклика матрицы 1мс(MPRT)
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 3000:1
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.2331
Технологии улучшения изображения Anti-Flicker, Low Blue Light, Wide Color Gamut
Размеры с подставкой 611.5 x 457.9 x 225.4 мм
Вес с упаковкой 9 кг
Вес без упаковки 54 кг
Ширина видимой области 596.73
Высота видимой области 335.66
Штрихкод 4719072669485
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Регулировка положения Регулировка наклона, Регулировка по высоте
Опис

Придбати Монітор MSI OPTIX G27CQ4 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Ігрові монітори MSI Optix використовують VA-матриці зі світлодіодним підсвічуванням і мають чудові швидкісні характеристики (частота оновлення – 144 Гц, час відгуку – 1 мс), що робить їх оптимальним вибором для динамічних ігор, таких як шутери від першої особи, файтинги, гоночні та спортивні симулятори, стратегії в реальному часі. У всіх цих жанрах від гравця потрібна швидка реакція у відповідь на те, що відбувається на екрані, тому підвищена частота оновлення і дуже низький час відгуку даних моніторів є цілком відчутною перевагою над суперниками мережевої гри.

ПОВНЕ ЗАВАНТАЖЕННЯ В ГРУ

Ключовою особливістюігрових моніторів MSI є екран із вигнутою поверхнею, кривизна якого, рівна 1500R, є оптимальною як для комп'ютерних ігор, так і для звичайних різноманітних програм. Але саме в іграх такий екран виявить свої основні переваги, адже він забезпечує набагато глибше занурення у гру порівняно із звичайними.

АДАПТИВНА СИНХРОНІЗАЦІЯ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЗОБРАЖЕННЯ

Щоб підвищити якість зображення у динамічних комп'ютерних іграх, у ігрових моніторах MSI використовується технологія Adaptive Sync. Вона синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором, усуваючи візуальні артефакти на кшталт «розриву кадру». З таким монітором ви зможете насолодитися грою саме у тому вигляді, в якому її задумували розробники – з максимальнимякістю зображення. (Примітка: для активації технології Adaptive Sync потрібна сумісна відеокарта з графічним процесором AMD.)

ТЕХНОЛОГІЯ ANTI-FLICKER

Екран стандартних моніторів мерехтить із частотою близько 200 Гц. Це непомітно неозброєному оку, проте може негативно позначитися на самопочутті людини під час тривалого використання монітора. Технологія Anti-Flicker, реалізована спеціалістами MSI, бореться з цією проблемою шляхом придушення мерехтіння екрана.

ЗНИЖЕННЯ ІНТЕНСИВНОСТІ СИНЬОГО СВІТЛА

Ігрові монітори MSI вміють знижувати інтенсивність випромінювання екрану в синій складовій видимого спектру зменшення втоми очей під час тривалих ігрових сесій.

ШИРОКІ КУТИ ОГЛЯДУ 178 ГРАДУСІВ

Широкі кути огляду дають більше свободи під час встановлення ігрового монітора MSI безкомпромісів з погляду якості зображення. При погляді під кутом кольору на його екрані спотворюватимуться значно менше в порівнянні з моніторами, що володіють більш скромними кутами огляду.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані