Телевізор PHILIPS 32PHS5301/12 - AT027309 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор PHILIPS 32PHS5301/12 - AT027309 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Телевізор PHILIPS 32PHS5301/12

Телевізор PHILIPS 32PHS5301/12 - AT027309

Код товару: AT027309
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 32", Роздільна здатність екрану 1366 x 768, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-T, Колір панелі чорний, VESA VESA (100х100мм),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Диагональ экрана 32
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, LED - телевизор
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-T, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C
Цвет панели Чорний
VESA VESA (100х100мм)
Тип подсветки LED подсветка
Технологии улучшения изображения Pixel Plus HD
Система цветности (поддерживаемые стандарты) SECAM, PAL, NTSC
Мощность динамиков 16 Вт
Інтерфейси підключення 1 х оптический аудио, Composite, Component In (Y/Pb/Pr), 2 х HDMI, Антенный, Headphone, CI+, 2 х USB, 1 х RJ-45
Энергопотребление 24 Вт
Размеры с подставкой 726.49 x 491.02 x 438.8 мм
Размеры без подставки 726.49 x 439 x 76.8 мм
Вес с подставкой 5.16 кг
Підтримувані формати PNG, JPEG, GIF, BMP, TXT, SUB, SSA, SRT, SMI, ASS, WMV9/VC1, MPEG-4, MPEG-2, MPEG-1, MKV, H264/MPEG-4 AVC, AVI
Разрешение экрана HD (1366x768)
Опис

Придбати Телевізор PHILIPS 32PHS5301/12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витончений, сучасний лаконічний дизайн. Не дивно, що ультратонкий силует телевізора Philips притягує до себе погляд — це ідеальне рішення, яке чудово доповнить будь-який інтер'єр.

Завдяки LED-підсвічуванню рівень енергоспоживання знижується, а показники яскравості зображення, контрастності і кольору поліпшуються.

Picture Performance Index поєднує в собі технологію Philips для дисплеїв і вдосконалені техніки обробки для покращення якості кожного аспекту зображення: чіткості, динамічних сцен, контрастності і кольору. Незалежно від джерела ви зможете насолоджуватися чітким зображенням з приголомшливою деталізацією, глибокими відтінками чорного і яскравими відтінками білого, а також насиченими кольорами і природною передачею кольору.

Діліться враженнями. Підключіть USB-накопичувач, цифрову камеру, MP3-плеєр або інший мультимедійний пристрій через USB-вхід телевізора і дивіться фотографії, відео або слухайте музику, використовуючи зручного екранного браузера.
Два входи HDMI з EasyLink для зручності підключення. Використання одного кабелю HDMI, що передає як відео, так і аудіосигнал від пристрою на телевізор, вирішує проблему поплутаних проводів. HDMI передає стиснені сигнали, забезпечуючи найвищу якість зображення, що передається на екран з джерела. Завдяки Philips EasyLink вам буде потрібно лише один пульт ДУ для виконання більшості операцій: управління телевізором, DVD, Blu-Ray, телеприставкой або домашнім кінотеатром.
Ультратонка рамка не обмежує зображення. Ми звикли, що екран телевізора, немов картину, обрамлює широка рамка. Наша ультратонка рамка виглядає сучасно і стильно, і при цьому не обмежує зображення.
Підставка відкритої конструкції створює ефект невагомості. Сучасному телевізору з витонченим дизайном потрібна унікальна підставка, яка підкреслить витонченість його ліній. Саме тому команда дизайнерів Philips створила цю оригінальну підставку відкритого типу, яка впишеться в будь-який інтер'єр.

Висока роздільна здатність 32-дюймового дисплея і широкі можливості Smart TV роблять телевізор Philips 32PHS5301/12 гідним представником свого класу. Тонкий корпус, акуратні лінії дизайну дозволять йому вписатися в сучасний інтер'єр. Крім того, кріплення, розташовані на корпусі дозволяють встановити телевізор на стіну.

Ключові особливості моделі:
Екран у Philips 32PHS5301/12 відтворює відео в HD-форматі з роздільною здатністю 1366x768 пікселів. Екран володіє великим кутом огляду, відтворює яскраве, контрастне і деталізоване зображення, що дозволяє з комфортом переглядати телепередачі всією родиною. Вбудовані тюнери DVB-T2, DVB-T, DVB-C, DVB-S2 у відмінній якості транслюють сучасне цифрове ТБ. Телевізор сумісний з мережею Ethernet і оснащений Wi-Fi для підключення до мережі. У конструкції пристрою є необхідні роз'єми, в тому числі HDMI і USB, ви зможете підключати різні інформаційні носії.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані