Сушка для овочів і фруктів POLARIS PFD 2505 - AT1002880 - купити Сушки для фруктів та овочів в Києві й Україні, доступні ціни на Сушка для овочів і фруктів POLARIS PFD 2505 - AT1002880 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Сушка для овочів і фруктів POLARIS PFD 2505
Сушка для овочів і фруктів POLARIS PFD 2505
Сушка для овочів і фруктів POLARIS PFD 2505

Сушка для овочів і фруктів POLARIS PFD 2505 - AT1002880

Код товару: AT1002880
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип управління -механічний, потужність -250 Вт, система сушки -конвективна, кількість секцій -5, габарити -24 х 23 х 21.5 см

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 250 Вт
Тип управления механический
Количество секций 5
Продукты для сушки овощи, фрукты
Система сушки конвективная
Габарити 24 х 23 х 21.5 см
Вага 1.5 кг
Особливості автоотключение при перегреве, защита от перегрева
Колір Grey
Виробник POLARIS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Штрихкод 5055539141682
Опис
Придбати Сушка для овочів і фруктів POLARIS PFD 2505 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Переваги сухих заготовок
Сушка для фруктів та овочів Polaris PFD 2505 Grey стане вашим кращим другом в забезпеченні заготовок сухого типу з овочів, фруктів, зелені, грибів, хліба, м'яса. Такий тип зберігання продуктів передбачає тривалий термін їх придатності, що не може не радувати. Також за допомогою цього пристрою можна урізноманітнити меню такими стравами, як пастила, фріпси, сиров'ялені страви.

Компактний корпус сушарки
Представлена ??модель має досить скромний за розмірами корпус, як для представленого виду техніки. 5 піддонів розміщуються один над іншим, тим самим утворюючи багаторівневу конструкцію, в якій можна здійснити одночасне приготування різних інгредієнтів -головне, щоб вони були сумісні з Смакоароматична властивостями.

Регулювання температури
циркулює всередині повітря рівномірно поширюється по всіх ярусах, утворюючи тим самим рівномірну температурну середу всередині закритих піддонів. Щоб відрегулювати інтенсивність спека, необхідно скористатися поворотним регулятором, який розташовується на фронтальній панелі техніки. Він має мітки, за якими можна вибрати потрібний температурний режим.

Індикатор підключення до мережі
В дію техніка приводиться кнопкою, яка фіксується в двох положення -вкл/викл. Біля неї ви побачите індикаторну світлодіодну лампу, яка сигналізує про підключення до мережі і активній роботі сушильного пристрою. Просте управління і доступний моніторинг істотно спрощують роботу з приладом.

Захищеність від перегріву

Система захисту від перегріву чудово справляється зі своїми завданнями, забезпечуючи техніці своєчасне відключення, коли тій загрожує поломка від зайвого спека. Цей механізм допоможе продовжити експлуатаційний термін сушарки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані