Пилосос POLARIS PVCR 0726W - AT1002960 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос POLARIS PVCR 0726W - AT1002960 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W
Пилосос POLARIS PVCR 0726W

Пилосос POLARIS PVCR 0726W - AT1002960

Код товару: AT1002960
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
робот, суха, волога, контейнер, пульт ДУ, на корпусі, акумулятор, 25 Вт, НЕРА, пилозбірник -0.5 л, ємність водяного бака -0.30 л, 60 дБ, 310 х 310 х 76 мм, 3.4 кг, Колір -білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник POLARIS
Тип пылесоса робот
Тип уборки влажная, сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на корпусе, пульт ДУ
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 0.5 л
Емкость водяного бака 0.30 л
Розмір 310 х 310 х 76 мм
Вага 3.4 кг
Колір White
Уровень шума 60 Дб
Потребляемая мощность 25 Вт
Тип питания акумулятор
Время работы на одном заряде 200 мин
Время зарядки 5 часов
Емкость аккумулятора 2600mAh
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Пилосос POLARIS PVCR 0726W Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Багата комплектація
У комплектації з роботом -Пилосмоки Polaris PVCR 0726W представлені контейнер для пилу, резервуар для води, серветка з мікрофібри, 2 бокових щіточки, 2 фільтра, АКБ і зарядна станція.

Технічні характеристики робота-пилососа Polaris PVCR 0726W
Крім приємного дизайну зі скляними верхньою частиною, ця модель володіє відмінними робочими характеристиками. Встановлена ??АКБ ємністю 2600 mAh забезпечує тривалу роботу приладу без підзарядки -200 хвилин (3,5 години). При цьому на повну зарядку АКБ знадобиться не більше 5 годин. Пилосос по праву вважається безшумної моделлю, так як Рівень (ступінь) виробленого шуму менше 60 Дб. Це можна порівняти зі звуком працює електробритви. Висота робота-пилососа всього 7,6 см, а діаметр 31 см. Невеликий розмір пилососа дасть можливість йому проникати під меблі, куди не завжди добереться звичайний пилосос.

Орієнтація в просторі і датчик (індикатор) і антіпаденія
Для орієнтації в просторі прилад обладнаний інфрачервоними датчик (індикатор) ами. Він вільно об'їжджає меблі та інші перешкоди, а не впасти зі сходів йому допомагають датчик (індикатор) і антіпаденія. Невеликі зміни висоти (наприклад, пороги або перехід з підлоги на килим) прилад легко долає без будь-яких пошкоджень, так як його колеса мають амортизатори.

Технологія збирання
циклон технологія , реалізована в роботі-пилососі Polaris PVCR 0726W, має на увазі наявність контейнера для збору пилу і системи фільтрів в ньому. Такий принцип роботи дає можливість приладу працювати з постійною, що не знижується потужністю всмоктування. Очищення контейнера проста -сміття, що скупчилося можна просто висипати. Контейнер і фільтри при необхідності можна промити водою. Бічні щіточки добре очищають кути, простір біля стін і розширюють площу оброблюваної поверхні по ходу руху. У самому пилососі встановлена ??обертається щітка, яка вимітає пил з килима і з підлоги, направляючи її прямо в повітрозабірник.

< class="stagb"> Вологе прибирання

Робот-пилосос може не тільки прибрати пил, але і протерти підлоги. Для вологого прибирання контейнер для пилу потрібно замінити на резервуар з водою, а на нижню поверхню пилососа прикріпити серветку. Обсягу води досить для 30 хвилин вологого прибирання, тому програма «прибирання маленької кімнати» ідеально підійде для даної опції.

Широкі можливості дистанційного керування
На корпусі пилососа є кнопка включення/вимикання . Вона ж задає одноразовим і дворазовим натисканням 2 види програм: автоматичну і коротку 30-хвилинну.

Більш різноманітні функції реалізуються за допомогою пульта дистанційного керування:
Можна встановити таймер для обмеження часу роботи
Можна відправити робот-пилосос на зарядну станцію
Можна вибрати режим роботи:
локальна прибирання невеликого простору
прибирання уздовж стін
звичайна тривала прибирання
прибирання маленької кімнати (це 30-хвилинна програма )
ручний режим -можна за допомогою пульта управляти рухом пилососа

прибирання за розкладом
за допомогою пульта дистанційного керування можна встановити поточний час і задати час початку щоденного прибирання. Вам залишиться тільки очищати контейнер від пилу. Робот-пилосос в певний час сам буде включатися, забиратися і повертатися на станцію.

Різнокольорова індикація -зрозуміле «спілкування»
Помаранчевий індикатор повідомляє про те, що пора зарядити батарею. Зелений -про те, що йде зарядка. Червоний -про те, що сталася помилка. Про виниклої проблеми, наприклад, про те, що пилосос застряг, повідомить звуковий сигнал.

2 способи зарядки АКБ
Зарядити робот-пилосос можна від мережі через адаптер, а можна встановити зарядну станцію. Другий варіант зручний тим, що прилад сам розпізнає її місцезнаходження і повертається на неї після закінчення програми прибирання.

максимально можлива чистота завдяки системі фільтрації
Завдання пилососа -не просто зібрати пил і сміття, а й утримати їх усередині. Щоб виходить повітря було максимально і в повному обсязі очищеним, виробник оснастив робот-пилосос Polaris PVCR 0726W фільтром тонкого очищення HEPA. Він затримає 99,5% мікрочастинок пилу і алергенів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані