Пилосос POLARIS PVCR 0826 - AT1002961 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос POLARIS PVCR 0826 - AT1002961 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пилосос POLARIS PVCR 0826
Пилосос POLARIS PVCR 0826
Пилосос POLARIS PVCR 0826
Пилосос POLARIS PVCR 0826
Пилосос POLARIS PVCR 0826

Пилосос POLARIS PVCR 0826 - AT1002961

Код товару: AT1002961
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
робот, суха, волога, контейнер, пульт ДУ, на корпусі, акумулятор, 25 Вт, НЕРА, пилозбірник -0.5 л, ємність водяного бака -0.30 л, 60 дБ, 310 х 310 х 76 мм, 3.3 кг, Колір -рожевий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник POLARIS
Тип пылесоса робот
Тип уборки влажная, сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на корпусе, пульт ДУ
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 0.5 л
Емкость водяного бака 0.30 л
Розмір 310 х 310 х 76 мм
Вага 3.3 кг
Колір Pink
Уровень шума 60 Дб
Потребляемая мощность 25 Вт
Тип питания акумулятор
Время работы на одном заряде 200 мин
Время зарядки 5 часов
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Пилосос POLARIS PVCR 0826 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Маленький і в'юнкий
Робот-пилосос Polaris PVCR 0826 -це сучасна техніка, автоматизована до найдрібніших опцій. Вам не потрібно прибирати приміщення -робот впорається з усім самостійно. При цьому він має плоску форму, за рахунок чого проникає навіть в самі занижені зони (наприклад, під меблями). Його верхня частина облицьована склом, тому зовнішнє оформлення дуже стильно виглядає. Скляна частина не вимагає складних Догляду заходів -досить лише злегка її протерти.

Два типу збирання
Дана техніка закриває собою практично всі потреби з прибирання, дозволяючи здійснити як сухий спосіб позбавлення від сміття, так і вологий. Для збору сухого сміття призначений контейнер, що вміщає в себе 500 мл вмісту. Вологе прибирання проводиться з використання (експлуатації) м двох ємностей: 200 мл для пилу і 300 мл для води.

Інфрачервоні датчик (індикатор) і
Орієнтування в просторі вимагає наявності сучасного обладнання, яке в даній моделі представлено інфрачервоними датчик (індикатор) ами. Такі пристосування точно визначають геометрію кімнати, дозволяючи техніці точно слідувати маршрутом, минаючи раптово виниклі перешкоди і не побоюючись перепадів висот.

HEPA-фільтрація
Якість прибирання гарантується продуктивним фільтром тонкого очищення HEPA . Він має досить якісні засоби для відсіву дрібних часток, що забруднюють простір. Після такого прибирання повітряне середовище стає придатною для алергіків і мають проблеми з диханням.

Автовозвращеніе на базу
Наявність зарядної бази для даного пилососа має на увазі не тільки його заповнення енергії на цій точці. Також спеціальна програма активується, коли прибирання вже виконана, щоб техніка самостійно повернулася на своє місце. Менш ніж за 5 годин техніка відновить свій заряд з нуля.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані