Кухонний комбайн KENWOOD KVL 8300 S - AT1003035 - купити Кухонні комбайни в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонний комбайн KENWOOD KVL 8300 S - AT1003035 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Быстро и удобно купить барометр дома, обратите внимание на высокого давления, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с лобзики электрические, либо фальцовщик, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар видео дрон, купить с доставкой в Славянск, рекомендуем вам ssd, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на настольная метеостанция, предлагаем вам сделать выбор считыватель карт и заказать с доставкой в Каменском.
  • Рекомендуем купить пк в нашем магазине, а также мышка компьютерная с доставкой по Никополю.
Кухонний комбайн KENWOOD KVL 8300 S
Кухонний комбайн KENWOOD KVL 8300 S
Кухонний комбайн KENWOOD KVL 8300 S
Кухонний комбайн KENWOOD KVL 8300 S
Кухонний комбайн KENWOOD KVL 8300 S

Кухонний комбайн KENWOOD KVL 8300 S - AT1003035

Код товару: AT1003035
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -кухонна машина, потужність -1700 Вт, обсяг основної чаші -6.7 л, об'єм чаші блендера -відсутня, габарити -42 х 35 х 30 см, Колір -сірий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кухонная машина
Потужність 1700 Вт
Объем основной чаши 6.7 л
Объем чаши блендера отсутствует
Количество скоростей 8
Режимы импульсный режим
Насадки K-насадка для взбивания, Венчик, для замеса теста
Особливості планетарное движение насадок
Габарити 42 х 35 х 30 см
Вага 10кг
Колір Grey
Штрихкод 5011423191447
Виробник Kenwood
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Кухонний комбайн KENWOOD KVL 8300 S Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

потужний і продуктивний двигун
Кухонний комбайн Kenwood KVL 8300 S розроблений для того, щоб дати вам можливість здійснювати широке розмаїття операцій, тим самим відкриваючи доступ до нових можливостей в приготуванні їжі. Основою для цього всього став потужний і продуктивний мотор на 1700 Вт, який є «серцем» конструкції. Він працює на 8 можливих швидкостях, кожна з яких буде актуальна в окремому випадку -в залежності від бажаного результату і консистенції інгредієнта.

Велика чаша
Представлений кухонний комбайн відрізняється від інших подібних моделей наявністю ємності для змішування великого обсягу -6.7 л. При такому обсязі ви з легкістю зможете готувати великі партії продуктів, а вміст чаші НЕ розплескати навколо, тому що високі бортики захищають його від цього.

Автоматичне відключення
Виробник подбав про безпеку застосування техніки, тому оснастив її системою автоматичного відключення в разі підняття верхньої частини конструкції. Таке рішення стало чудовим способом зробити експлуатацію кухонного комбайна простіше і надійніше. Тепер ситуації, коли ви, замислившись, забули відключити обертову частину, не несуть в собі ніякої небезпеки -ні для вас, ні для оточуючих.

Система підсвічування
Ще одним зручним доповненням до основного переліку функцій і возможностейу стало наявність підсвічування чаші. Вона дасть можливість вам ясно бачити структуру вмісту всередині, коли тільки основного освітлення стає недостатньо.

Просте управління
Система управління базується на поворотному перемикачі, який став основним інструментом маніпулювання кухонним комбайном . Розташований на бічній частині, він відмінно крутиться навколо своєї осі, дозволяючи м'яко налаштовувати техніку на необхідний режим роботи. Одночасно цей регулятор є і кнопочкою включення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані