Кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS4 and PC (941-000149) - AT1005334 - купити Рулі ігрові в Києві й Україні, доступні ціни на Кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS4 and PC (941-000149) - AT1005334 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS4 and PC (941-000149)

Кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS4 and PC (941-000149) - AT1005334

Код товару: AT1005334
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Колір чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Платформа Sony PlayStation 4, ПК
Вибрация виброфункция Force
Вращение руля 900 градусов
Виробник Logitech
Опис
Придбати Кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS4 and PC (941-000149) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ДІЗНАЙТЕСЯ МАЙБУТНЄ гоночних змагань ВЖЕ СЬОГОДНІ

Представляємо спортивні рулі нового покоління. Завдяки модернізації відзначений нагородами дизайн Logitech G забезпечує взаємодію з фізичним движком гри і максимально і в повному обсязі реалістичну симуляцію водіння. Відчуйте роботу поршневого насоса і хрускіт гравію, а також кожне переміщення, рух в заметі або крутому повороті.

симулятор TRUEFORCE НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Наша інноваційна технологія забезпечує максимально і в повному обсязі реалістичну зворотний зв'язок по зусиллю в режимі реального часу за рахунок безпосередньої взаємодії з фізичним движком гри. Крім того, ми суттєво розширили діапазон частот зворотного зв'язку, щоб домогтися максимально і в повному обсязі деталізації та реалістичності в порівнянні з моделями попередніх поколінь.

Система керування двигуном З замкнутої зворотним ЗВ'ЯЗКОМ

Правильно розрахована сила струму забезпечує потрібний крутний момент. Удосконалена мікропрограма G923 повністю управляє струмом, який проходить через обертають колеса двигуни, безперервно регулюючи напругу відповідно до результатів, отриманими на основі фізичних параметрів гри. Не зупиняйтеся на стандартних налаштуваннях G923! Оцініть точність наведення на ціль і максимально і в повному обсязі реалістичну симуляцію.

Додаткове СЦЕПЛЕНИЕ.

МЕНШЕ ВИКИДІВ.

Програмоване подвійне зчеплення, що імітує справжню систему допомоги при запуску гоночного автомобіля, дає можливість стартувати точніше і швидше, ніж будь-коли раніше.

СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ПЕРЕГОНІВ

Вдосконалений класичний дизайн. Завдяки новій колірній гамі, першокласному шліфувати металу, автомобільному шкіряному покриттю і педалей з полірованої сталі ігровий кермо G923 не відрізнити від справжньої. Форма відповідає наповненню -оціните переваги вбудованого маркера центрального положення і дискового регулятора.

усовершенст Вова ПЕДАЛЬ ГАЛЬМА

Більше відгуку, підвищена точність. Удосконалена пружина імітує роботу гальмівної системи, що реагує на силу натискання. Це створює відчуття повної реалістичності гоночного процесу. Управління можна зробити більш зручним, помінявши місцями накладки педалей і полегшивши тим самим перегазовку.

порине в атмосферу ЕКСТРЕМАЛЬНОГО ВОЖДЕНИЯ

Щоб повною мірою насолодитися симуляторами гонок, потрібно скористатися реалістичним перемикачем швидкостей. 6-швидкісний перемикач з Н-образної схемою вибору передач Driving Force відрізняється коротким ходом важеля і оснащений і укомплектований натискним механізмом включення заднього ходу. Ця розробка компанії Logitech G подарує гравцям масу незабутніх вражень

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані