Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080) - AT1009762 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080) - AT1009762 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080)
Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080)
Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080)
Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080)
Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080)
Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080)
Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080)
Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080)

Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080) - AT1009762

Код товару: AT1009762
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
14 ", 1920х1080 (FullHD), IPS, Intel Core i7 1165G7 (2.8 -4.7 ГГц), 4, 16 ГБ, SSD -1 ТБ, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro, NumberPad, підсвічування клавіатури, сканер відбитків пальців, 1.01 кг, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта Intel Iris X Graphics
Тип матриці IPS
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 14
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Процесор Intel Core i7 1165G7 (2.8 - 4.7 ГГц)
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Об'єм SSD 1 ТБ
Оптичний привід отсутствует
Тип ноутбука Бізнес
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1 х USB 3.2, 2 х USB 3.2 Type-C, HDMI, Комбинированный аудиоразъем
Вага 101 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості NumberPad, подсветка клавиатуры, сканер отпечатков пальцев
Ширина 320 мм
Висота 149 мм
Глибина 203 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Колір Чорний
Кількість ядер процесора 4
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Поколение процессора Intel 11-th generation
Серия (модельный ряд) Asus Pro
Поверхность экрана антибликовое покрытие
Емкость батареи 4 cell
Опис
Придбати Ноутбук ASUS B9400CEA-KC0179R (90NX0SX1-M02080) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ASUS ExpertBook -сучасний ноутбук для корпоративних користувачів на базі новітнього процесора Intel. Його корпус з мінімалістичним дизайном вивірений в кожній деталі, щоб досягти максимально і в повному обсязі легкості при необхідної для мобільного пристрою міцності. Дана модель може похвалитися приголомшливою автономністю і наявністю двох накопичувачів з підтримкою технології RAID. Вона оснащений і укомплектована системою інтелектуального шумозаглушення, вбудованим датчик (індикатор) ом наближення і ексклюзивним тачпадом NumberPad 2.0. Спрямованість моделі на бізнесменів підкреслюється наявністю розвинених засобів інформаційної безпеки, які допоможуть забезпечити конфіденційність комерційних даних. Неймовірно компактний, але в той же час потужний і продуктивний і міцний і надійний і стабільний -ноутбук ExpertBook стане ідеальним партнером у світі сучасного бізнесу.

Легше, міцніше, мобільніше
шасі ноутбука ExpertBook виготовлено з міцного, але легкого магній-літієвий сплаву, тому його вага становить всього 1.005 кг. Завдяки тонкій рамці 14-дюймовий екран пристрою поміщений в корпус, відповідний за розміром типовим 13-дюймовим моделям. Неймовірно компактний ноутбук ExpertBook легко поміститься в портфель, тому він зможе супроводжувати вас скрізь -і в умовах офісної роботи, і поза ним.

Працюйте легко!
Незважаючи на свою компактність , ноутбук ExpertBook готовий до великих обсягів роботи. За його високу продуктивність відповідає процесор Intel Core 11-го покоління з графічним ядром Iris Xe, а бездротовий модуль Wi-Fi 6 забезпечує швидкісне підключення до мережі.

Тривала автономність
ExpertBook ніколи не підведе вас під час довгого робочого дня або тривалого авіаперельоту, адже завдяки енергозберігаючим технологіям він зможе протриматися в автономному режимі цілий день. Втім, подальша підзарядка не відніме багато часу. Спеціальна технологія забезпечить зростання рівня заряду акумулятора від 0% до 60% всього за 39 хвилин!

Високонадійне і стабільне пристрій
Незважаючи на зовнішнє витонченість, корпус ExpertBook відрізняється підвищеною надійністю, адже він зроблений з особливо міцного магній-літієвий сплаву. Цей ноутбук настільки міцний, що успішно пройшов випробування на повністю відповідає американському військово-промисловому стандарту MIL-STD-810H. Крім того, Asus піддали його серії (модельного ряду) власних тестів, тому можете бути впевнені -ваш ExpertBook зуміє пережити будь-які тяготи мобільного життя!

Зачаровує звук
Аудіосистема ноутбука ExpertBook -це чотири мікрофони далекої дії, інтелектуальний підсилювач і динаміки з сертифікацією Harman Kardon. Розроблена спільно з аудіоекспертамі фірми Harman Kardon, вона видає чудовий звук з зачаровують просторовими ефектами.

Адаптивна блокування AdaptiveLock
Розблокування ноутбука ExpertBook здійснюється гранично швидко і зручно -використовуючи датчик (індикатор ) наближення і вбудовану інфрачервону камеру, пристрій розпізнає користувача в обличчя, дозволяючи взятися за роботу без введення пароля. Коли ж користувач відійде від ноутбука, той автоматично заблокує операційну систему, щоб забезпечити безпеку конфіденційних даних.

NumberPad -це тачпад, поєднаний з цифровим клавіатурним блоком. Досить одного дотику до піктограми NumberPad в правому верхньому кутку тачпада -і на ньому з'являться клавіші для введення чисел, причому їх яскравість можна регулювати натисненням на піктограму у верхньому лівому кутку. Навіть коли функція NumberPad активована, тачпад продовжує працювати за своїм первинним призначенням: інтелектуальний алгоритм розпізнає рухи пальців і автоматично визначає, вводите ви цифри або керуєте курсором.

Бездоганне зображення
Тонкорамочний 14-дюймовий дисплей NanoEdge, яким оснащується ноутбук ExpertBook, видає зачаровує зображення. Для боротьби з відбитками від яскравих джерел світла, які заважають бачити те, що виводиться на екран, служить спеціальне покриття антивідблиску.

Віртуальна асистентка Alexa
Alexa -система голосового управління, з допомогою якої можна планувати зустрічі, читати електронну пошту, складати маршрути поїздок і навіть замовляти таксі. Просто озвучте потрібну команду -і ваша віртуальна помічниця моментально відгукнеться. Про роботу системи Alexa сигналізує світлова смужка на корпусі ноутбука.

Захист бізнес-класу
У сучасному діловому світі інформація має найбільшу цінність, тому ноутбуки ASUS комерційної серії (модельного ряду) оснащений і укомплектовані повноцінними засобами захисту конфіденційних даних.

Централізоване управління
Для зручного управління комп'ютерами комерційної серії (модельного ряду) компанія ASUS пропонує повноцінні програмні рішення, які допоможуть заощадити час і кошти при виконанні різноманітних завдань, пов'язаних з адмініструванням корпоративної обчислювальної інфраструктури.

Турбота про навколишнє середовище
Захист навколишнього середовища -один з фундаментальних принципів корпоративної філософії ASUS, тому у всіх областях діяльності компанії питань екології приділяється саме підвищену увагу. За рахунок енергоефективності ноутбук ExpertBook поєднує і поєднує низьку вартість володіння з високою екологічністю, яка підтверджена сертифікатами EPEAT Gold і Energy Star 7.1. Навіть коробка додається до пристрою, не вимагає негайної утилізації -її можна використовувати як підставку!

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані