NAS QNap TS-832PXU-RP-4G - AT1013717 - купити Сервери в Києві й Україні, доступні ціни на NAS QNap TS-832PXU-RP-4G - AT1013717 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

NAS QNap TS-832PXU-RP-4G

NAS QNap TS-832PXU-RP-4G - AT1013717

Код товару: AT1013717
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - стійковий, процесор - AnnapurnaLabs Alpine AL324, системна пам'ять - 4096 Мб, кількість слотів для HDD - 8, типи HDD - 3.5" SATA HDD, 2.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD, не встановлені HDD , інтерфейси - Ether порти - 2 х RJ-45, 2 x SFP+, 4 x USB 3.2

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість слотів для HDD 8
Підтримка рівнів RAID 1, 1, 0, 5, 6, RAID 50, RAID 60, Single
Порти 2 x RJ-45, 2 x SFP, 4 x USB 3.2
Типи HDD, що підтримуються 2.5, 2.5, 3.5
Інтерфейси Ethernet
Тип стоечный
Процесор AnnapurnaLabs Alpine AL324
Тактова частота процесора 1700 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 4
Системная память 4096 Мб
Flash-память 512 Мб
Операційна система QTS
Максимальное количество iSCSI LUN 128
Индикаторы состояния Expansion, HDD 3, HDD 4, HDD 5, HDD 6, HDD 7, HDD 8, LAN, Power, System Status
Кнопки управления питание
В работе 69.2 Вт
Количество вентиляторов охлаждения 2 шт. (7 см)
Тип установки в стойку
Ширина 482 мм
Довжина 534 мм
Висота 89 мм
Вага 10.94 кг
Виробник QNap
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Количество установленных HDD не установлены
Поддерживаемые веб-браузеры Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari
Опис
Придбати NAS QNap TS-832PXU-RP-4G Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

< Завдяки мережевим портам 10GbE SFP+ та 2,5GbE TS-832PXU-RP забезпечує високу пропускну здатність мережі для оптимізації командної. Співпраця та доступ до файлів Слот PCIe Gen 2х2 дозволяє встановити плату розширення QNAP для підключення до мережі, можливостей кешування SSD або бездротового підключення TS-832PXU-RP підтримує резервне копіювання та синхронізацію файлів, безпечний захист миттєвих знімків, а також служби резервного копіювання записів Google™ Workspace та Microsoft 365 Enterprise, забезпечуючи миттєве відновлення за потреби. У поєднанні з підтримкою хмарних шлюзів створення нового гібридного хмарного рішення для зберігання даних ніколи не було таким простим. TS-832PXU-RP також має резервне джерело живлення для забезпечення безперебійної роботи критично важливих програм.

Вищапродуктивність та велика пропускна здатність

TS-832PXU-RP оснащений та укомплектований чотириядерним процесором Annapurna Labs Alpine AL-324 ARM® Cortex-A57 з тактовою частотою 1,7 ГГц з 4 ГБ оперативної пам'яті DDR4 (з можливістю розширення до 16 ГБ) та накопичувачами SATA 6 Гбіт/ забезпечення більшої продуктивності. Завдяки двом мережним портам 10GbE SFP+ та двом мережним портам 2,5GbE TS-832PXU-RP забезпечує неймовірну пропускну здатність для високошвидкісного доступу до файлів, резервного копіювання/відновлення та передачі медіафайлів, а також дозволяє гнучко розподіляти мережні ресурси. /p>

Оновіть свою мережу, щоб підвищити ефективність команди

QNAP пропонує різні високошвидкісні мережеві рішення за доступними цінами. Мережеві комутатори QSW забезпечують керовані танекеровані параметри 10GbE та 2,5GbE для побудови високошвидкісних мереж. QNAP також пропонує мережні карти розширення 10GbE/5GbE/2,5GbE та USB-5GbE адаптер для пристроїв Windows® / Linux®, що дозволяє всім вашим робочим станціям використовувати переваги високошвидкісних мереж.

Підвищення продуктивності NAS за допомогою SSD

Оскільки твердотільні накопичувачі стають доступнішими, використання твердотільних накопичувачів у NAS може підвищити продуктивність без великих інвестицій. TS-832PXU-RP підтримує технологію кеш-пам'яті SSD, автоматичне багаторівневе сховище Qtier™ та надмірне надання SSD, допомагаючи вам збалансувати продуктивність сховища, розподіл сховища та витрати на ІТ.

Багатоточкове резервне копіювання файлів, доступ та синхронізація

HBS (Hybrid Backup Sync) об'єднуєрезервне копіювання, відновлення та синхронізацію даних. Завдяки високошвидкісному з'єднанню 10GbE можна легко створювати резервні копії або синхронізувати дані з іншим QNAP NAS, віддаленим сервером або хмарним сховищем для створення надійного рішення для аварійного відновлення. Qsync перетворює TS-832PXU-RP на захищений високопродуктивний центр обробки даних для синхронізації файлів. Будь-який файл, завантажений на TS-832PXU-RP, буде доступний для всіх зв'язаних пристроїв, таких як комп'ютери, ноутбуки та мобільні пристрої. Ви також можете синхронізувати спільні папки або створювати папки для покращення командної співпраці.

Захистіть Google™ Workspace та резервне копіювання Microsoft 365®

Зручність рішень типу «Програмне забезпечення як послуга» (SaaS), таких як Google Workspace і Microsoft365, призвело до їх прийняття багатьма компаніями та організаціями. Однак, багато користувачів не можуть захистити ці хмарні дані від втрати даних, обмежень відновлення даних та помилок людини. TS-832PXU-RP містить QNAP Boxafe, що дозволяє створювати резервні копії файлів, електронних листів, календарів та контактів з Google™ Workspace та Microsoft 365®, щоб забезпечити додатковий рівень захисту даних для бізнес-хмарних даних.

Гнучко розширюйте обсяг пам'яті, коли це необхідно

Місткість накопичувача TS-832PXU-RP можна легко розширити, щоб задовольнити зростаючі потреби в даних. Просто підключіть модуль розширення QNAP TR RAID або TL JBOD, щоб збільшити простір для зберігання даних у разі потреби. Завдяки технології QNAP Virtual JBOD (VJBOD) невикористаний простір TS-832PXU-RP також можна використовувати длярозширення простору для зберігання інших NAS QNAP.

TS-832PXU-RP оснащений та укомплектований резервним джерелом живлення для забезпечення максимальної та в повному обсязі часу безвідмовної роботи. У поєднанні з подвійними портами 10GbE SFP+ та подвійними портами 2,5GbE ваші підприємства можуть легко підтримувати цілодобову роботу без вихідних, гарантуючи економічно ефективне та надійне рішення для зберігання даних.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані