Конструктор LEGO Star Wars Мікроістребітель Тисячолітній сокіл 101 деталь (75295) - AT1018184 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Star Wars Мікроістребітель Тисячолітній сокіл 101 деталь (75295) - AT1018184 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Конструктор LEGO Star Wars Мікроістребітель Тисячолітній сокіл 101 деталь (75295)
Конструктор LEGO Star Wars Мікроістребітель Тисячолітній сокіл 101 деталь (75295)
Конструктор LEGO Star Wars Мікроістребітель Тисячолітній сокіл 101 деталь (75295)

Конструктор LEGO Star Wars Мікроістребітель Тисячолітній сокіл 101 деталь (75295) - AT1018184

Код товару: AT1018184
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -пластиковий, вік -6 +, кількість деталей -101, Матеріал -пластик

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Star Wars
Возраст 6
Пол для девочек, для мальчиков
Количество деталей 101
Тип Пластиковый
Виробник LEGO
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Конструктор LEGO Star Wars Мікроістребітель Тисячолітній сокіл 101 деталь (75295) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Викликаємо всіх героїв-повстанців! Склади неймовірний мікровініщувач « Сокіл тисячоліття » і разом з Ханом Соло візьми участь в відважних місіях. Застрибує в кабіну і вирушай в космос. Обстріляйте імперський зореліт з колючкуватих шутерів і прожени ворогів з бластера Хана. А тоді включай гіпертягу і на повній швидкості біжи в безпечне місце.

  • Подаруйте своєму малюкові просту в збірці модель LEGO Мікровініщувач « Тисячолітній сокіл » , щоб грати за героя-повстанця з класичної трилогії " Зоряних воєн ".
  • У Мікрофайтере " Сокіл тисячоліття " ( 75295) місце для мініфігурки LEGO Хана Соло з бластером і 2 стрільців, так що творчі веселощі можуть початися прямо зараз.
  • Будівельний комплект ідеально поєднує і поєднується з набором AT -AT vs. < B="" class="stagb"> Tauntaun Microfighters (75298).
  • Цей набір складається з 101 деталі, і його легко зібрати або переробити в кінці гри. Він стане прекрасним подарунком на день народження, Новий рік або Ппрактіческі будь-яке інше свято для творчих дітей від 6 років.
  • Мікрофайтер має висоту близько 4 см, довжину 8 см і ширину 7 см . Таку невелику модель легко упакувати в рюкзак, щоб дитині не було нудно в поїздках.
  • Хочете купити цей набір для фаната " Зоряних воєн ", який робить перші кроки в світі < class="stagb"> LEGO ? Без проблем. У комплекті є докладна інструкція з картинками, завдяки якій навіть новачкові легко зібрати модель.
  • Конструктори LEGO Star Wars -ідеальний подарунок для дітей і дорослих фанатів, які люблять відтворювати сцени з кіносаги, придумувати власні пригоди і демонструвати свої власні колекційні моделі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані