Пилосос THOMAS SKY XT (788581) - AT1018486 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос THOMAS SKY XT (788581) - AT1018486 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос THOMAS SKY XT (788581)
Пилосос THOMAS SKY XT (788581)
Пилосос THOMAS SKY XT (788581)
Пилосос THOMAS SKY XT (788581)
Пилосос THOMAS SKY XT (788581)
Пилосос THOMAS SKY XT (788581)
Пилосос THOMAS SKY XT (788581)
Пилосос THOMAS SKY XT (788581)

Пилосос THOMAS SKY XT (788581) - AT1018486

Код товару: AT1018486
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
миючий, суха, волога, збір рідини, аквафільтр, на корпусі, 360 Вт, від мережі, 1600 Вт, мікрофільтр, НЕРА, пилозбірник -1.8 л, ємність водяного бака -1.8 л, шнур -6 м, 81 дБ, 318 х 486 х 306 мм, 8 кг, Колір -синій, сірий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник THOMAS
Тип пылесоса моющий
Тип уборки влажная, сбор жидкости, сухая
Тип пылесборника аквафильтр
Тип управления на корпусе
Фильтр на выходе микрофильтр, НЕРА
Емкость пылесборника 18 л
Емкость водяного бака 18 л
Емкость для моющего средства 18 л
Длина шнура 6 м
Рабочий радиус 9 м
Насадки (в комплекте) 3
Розмір 318 х 486 х 306 мм
Вага 8 кг
Колір Grey, синий
Мощность всасывания 360 Вт
Уровень шума 81 дБ
Потребляемая мощность 1600Вт
Тип питания От сети
Тип трубы телескопическая
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Пилосос THOMAS SKY XT (788581) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Пилосос THOMAS SKY XT -потужний і продуктивний миючий пилосос преміум класу. Цей перелік функцій і возможностейьний агрегат пилососить, миє, всмоктує рідини, зволожує і очищає повітря. Дана модель відрізняється німецькою якістю і ефективністю роботи.

Для сухого режиму прибирання використовується унікальна система THOMAS AQUA BOX, аквафильтр цього типу збирає всередині себе пил, сміття і бруд, випускаючи в приміщення тільки чистий і зволожене повітря. Що б почати роботу потрібно заповнити контейнер звичайною водою і почати прибирання. Після закінчення прибирання AQUA BOX очищається і легко миється проточною водою. Для вологого прибирання спеціальний резервуар наповнюють водою з миючим концентратом Thomas об'ємом 1,8 літра і, використовуючи спеціальні насадки, проводять вологе прибирання килимів або м'яких меблів.

Брудна вода при цьому всмоктується в контейнер об'ємом 2 літри. Так само при необхідності ця модель здатна за секунди зібрати пролиту воду з підлоги. У комплекті є 3 насадки для зручного очищення різноманітних поверхонь. У пилососі встановлений довговічний MICRO-фільтр вихідного повітря, який ефективно затримує найдрібніші частинки пилу, не даючи їй проникати в приміщення. Після прибирання THOMAS SKY XT ваш будинок буде просто сяяти чистотою, а повітря буде свіжим, чистим і зволоженим.


 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані