Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810) - AT1019731 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810) - AT1019731 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно купить оперативную, обратите внимание на гонки, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить домашний в нашем магазине, а также игровой руль ноутбука с доставкой по Черновцам.
  • Выгодные цены на накопители ssd, предлагаем вам сделать выбор смарт часы вотч и заказать с доставкой в Ровно.
  • Предлагаем вам товар диск пк, купить с доставкой в Одессу, рекомендуем вам фен, стоимость вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с память ддр, либо серверные станции, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)
Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)

Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810) - AT1019731

Код товару: AT1019731
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип -пластиковий, жанр -кінофільми, споруди, герої, вік -16+, кількість деталей -2287, Матеріал -пластик

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Stranger Things
Возраст 16
Жанр герои, кинофильмы, сооружения
Пол для мальчиков
Количество деталей 2287
Тип Пластиковый
Виробник LEGO
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Пориньте у світ дивних речей < class="stagb"> LEGO Stranger Things . За допомогою цього докладного набору, натхненного оригінальної серією популярного серіалу Netflix, ви дізнаєтеся популярних персонажів і справжні деталі, які бачили у всесвіті ретро 1980-х.

Приєднуйся до Шерифу Джиму Хопперу, Джойса Байєрс, Майку Уілер, Лукасу Синклеру, Дастіну Хендерсену і Одинадцяти, щоб дослідити, що ховається по той бік, і врятувати Уілла Байєрса і весь інший світ від жахливого монстра Деогоргона.
Цей неймовірний колекційний набір LEGO спеціально призначений для фанатів серіалу < b> «Дуже дивні справи» від Netflix , удостоєного безлічі нагород і завоював популярність у всьому світі. Досліджуй будинок Байєрс в реальному світі і в іншому вимірі.

За допомогою двох комплектів інструкцій по збірці ти зможеш зібрати одну з двох версій будинку з серіалу «Дуже дивні справи» самостійно або разом з сім'єю і друзями. Ти обов'язково оціниш будинок Байєрс з безліччю автентичних деталей, таких як стіна зі світловим алфавітом і телефон у вітальні, які ти бачив у безлічі серій.

Цей чудовий набір допоможе тобі відтворити розслідування загадкових подій в містечку Хокінс штату Індіана. Версія будинку Байєрс на Зворотною стороні -майже точна копія цього будинку з реального світу, а темні ліани і похмурі тони, добре знайомі тобі за серіалом, надають йому більш застарілий вигляд. Покажи своє захоплення серіалом, доповнивши цю модель іменною табличкою з наклейкою-логотипом серіалу «Дуже дивні справи» і підставкою для мініфігурок.

В ігровий набір LEGO дуже дивні справи входять 8 миттєво впізнаваних мініфігурок персонажів відомого серіалу Netflix : Одинадцять, Майк Уілер, Лукас Сінклер, Дастін Хендерсон, Вілл Байєрс, Джойс Байєрс, Шериф Джим Хоппер і Демогоргон.

У будинку Байєрс є ганок з меблями, вітальня, кухня і спальня Уїлла. Обстановка в вітальні точно відтворює обстановку кімнати з серіалу, включаючи стіну з буквами з можливістю підсвічування, кушетку, кавовий столик, телефон, сокира, постер «Ти мене бачив?» і капкан для упіймання Демогоргон.

Спальня Уілла грає важливу роль в серіалі, і її вигляд повністю відповідає прототипу: тут є магнітола Уїлла, ліжко, письмовий стіл, настільна лампа, малюнки та постери з фільмів. На кухні ми знайдемо крісло, коробки з різдвяними гірляндами, книгу з вигаданими правилами гри і квітка в горщику.

Обстановка горища включає в себе постер «Свежеватель розуму» і чарівну шапку Мудреца Уїлла. Набір відтворює вигляд і атмосферу потойбічного світу з серіалу Netflix, включаючи моторошні в'юнкі стебла, темні тони і застарілий вигляд кімнат. Поліцейська машина шерифа Джима Хоппера має знімну дах для зручного доступу всередину. Також тут є і гарбуз, що відсилає нас до подій другого сезону.

В набір аксесуарів входить рогатка і ліхтарик Лукаса, рація і компас Дастіна, ліхтарик і рація Майка, кавова кружка Хоппера, ліхтарик Джойса, постер «Мудрець Вілл »і вафлі Одинадцять. Цей колекційний набір по фільму «Дуже дивні справи» складається із понад 2 200 елементів, укладених в 11 пакетів, тому сцени з реального і потойбічного світу можна збирати одночасно в компанії друзів або сім'ї.

Фанатам серіалу «Дуже дивні справи» від Netflix сподобається відтворювати найбільш захоплюючі епізоди за допомогою цієї реалістичної моделі. Ця модель LEGO Stranger Things , що включає в себе безліч відомих деталей, повинна бути у кожного фаната цього серіалу.

Культовий поліцейський вантажівка з серіалу оснащений знімним дахом. На стіні спалахує алфавіт, зовсім як в серіалі. Тут ти знайдеш безліч деталей для відтворення сюжету і рольових ігор. Унікальна модель для збірки і веселих ігор: переміщатися між реальним світом і Іншим виміром.

Розміри: 32 х 44 х 21 см.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані