Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37) - AT1020526 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37) - AT1020526 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37)
Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37)
Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37)
Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37)
Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37)
Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37)

Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37) - AT1020526

Код товару: AT1020526
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
15.6 ", 1920х1080 (FullHD), IPS, Intel Core i5 10210U (1.6-4.2 ГГц), 4, 8 ГБ, HDD -1 ТБ, SSD -256 ГБ, Intel UHD Graphics, DOS, підсвічування клавіатури, сканер відбитків пальців, 2.0 кг, сріблястий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник HP
Відеокарта Intel UHD Graphics
Тип матриці IPS
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Процесор Intel Core i5-10210U
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Об'єм SSD 256 ГБ
Оптичний привід отсутствует
Тип ноутбука Бізнес
Кардрідер Card-reader
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, HDMI, USB 3.1 (Type-C), Комбинированный аудиоразъем
Вага 2.0 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості подсветка клавиатуры, сканер отпечатков пальцев
Ширина 364.9 мм
Висота 19 мм
Глибина 256.9 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Кількість ядер процесора 4
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Поколение процессора Intel 10-th generation
Серия (модельный ряд) HP ProBook
Поверхность экрана матова
Емкость батареи 3 cell
Опис
Придбати Ноутбук HP ProBook 450 G7 (6YY26AV_V37) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

перелік функцій і возможностейьний, тонкий і легкий ноутбук HP ProBook 450 забезпечує високу продуктивність роботи як в умовах офісної роботи, так і за його межами. Стильний дизайн, потужний і продуктивний процесор і тривалий час автономної (без підключення до мережі) роботи роблять ноутбук HP ProBook незамінним помічником для сучасних користувачів.

Ідеальне рішення для фахівців в компаніях малого і середнього бізнесу, яким необхідний прийнятний за ціною ноутбук, що поєднує в собі інноваційні технології, ефективні засоби захисту і передові функції роботи з мультимедіа.

Стильний, ультратонкий ноутбук за доступною ціною
ноутбук HP ProBook 450 відрізняється бездоганним стилем і повним набором функцій. Ультратонкий корпус з чіткими лініями і плавними вигинами, сріблясте напилення і практично безрамковий екран, який відкривається на 180 ° ;, дозволяючи легко ділитися контентом.

Безпека, надійність, широкі можливості підключення
Розвивається компанії необхідний комп'ютер з функціями бізнес-класу. Ноутбук HP ProBook 450 має міцний і надійний і стабільний корпус, оснащений і укомплектований цілим набором функцій безпеки і підтримує різноманітні можливості підключення, які можна налаштувати з врахуванням ваших потреб.

висока продуктивність
Тепер ви зможете швидко справлятися з роботою навіть в багатозадачному режимі. Ноутбук HP ProBook 450 оснащений і укомплектований сучасним процесором Intel і відрізняється тривалим часом автономної (без підключення до мережі) роботи.

Стильний і надійний і стабільний ультратонкий дизайн
Стильний і надійний і стабільний ноутбук HP ProBook 450 відрізняється високою якістю і підходить для вирішення будь-яких бізнес-задач. Ультратонкий корпус з новим гладким сріблястим напиленням, панель клавіатури з кованого алюмінію з об'ємними клавішами і міцна кришка.

Нехай ніщо не заважає вашій роботі
Рішення HP BIOSphere Gen4, що працює в автоматичному режимі на рівні вбудованого ПЗ, підвищує продуктивність і скорочує час простоїв. Завдяки автоматичним оновленням і перевірок безпеки ви можете бути впевнені в надійному захисті вашого комп'ютера.

Захистіть свої дані за допомогою багатофакторної перевірки автентичності
Многофакторная перевірка справжності, що включає зчитування відбитків пальців і розпізнавання осіб, надійно захистить ваші дані.

Будьте на зв'язку
Залишайтеся на зв'язку завдяки технології драйвера бездротової мережі HP Connection Optimizer з функцією автоматичного відновлення.

Можливість швидкої зарядки
Тепер вас ніщо не буде відволікати від роботи та ігор завдяки тривалому часу роботи від акумулятора, який заряджається до 50% всього за 30 хвилин за допомогою функції швидкої зарядки HP.

Гарантія довгої безвідмовної роботи
Ноутбук HP ProBook 450 розроблений відповідно до стандарту MIL-STD 810G, тому він ідеально підходить для важких робочих навантажень.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані