Фен ROWENTA CV7825F0 - AT1026610 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен ROWENTA CV7825F0 - AT1026610 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Фен ROWENTA CV7825F0
Фен ROWENTA CV7825F0
Фен ROWENTA CV7825F0
Фен ROWENTA CV7825F0

Фен ROWENTA CV7825F0 - AT1026610

Код товару: AT1026610
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - звичайний, побутової, 2100 Вт, дифузор, концентратор, довжина шнура - 1.8 м, Колір - білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2100 Вт
Призначення бытовой
Колір белый
Количество скоростей 2
Количество температурных режимов 3
Насадки диффузор, концентратор
Особливості петля для подвешивания, съемная задняя решетка
Длина шнура 1.8 м
Вага 0.867 кг
Тип обычный
Функції подача холодного воздуха
Штрихкод 3121040073773
Виробник ROWENTA
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Фен ROWENTA CV7825F0 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Фен Rowenta Signature Pro AC - це висока якість і бездоганні результати сушіння і укладання кожен день. Професійний AC-мотор потужністю 2100 Вт забезпечують довгу і ефективну роботу фена, а 6 налаштувань швидкості і температури дають можливість регулювати повітряний потік в залежності від типу волосся і бажаного результату. Насадка-концентратор направляє гаряче повітря точно на пасмо для детального висушування, насадка-дифузор піднімає волосся біля коріння і допомагає створити красиві кучері і хвилі. Функція подачі холодного повітря закріплює отриману укладку надовго. Завдяки продуманому ергономічному дизайну і довгого шнура харчування (1,8 м) феном легко і зручно користуватися кожен день.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані