Ноутбук ASUS ZenBook UX393EA-HK001T (90NB0S71-M00670) - AT1026627 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS ZenBook UX393EA-HK001T (90NB0S71-M00670) - AT1026627 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук ASUS ZenBook UX393EA-HK001T (90NB0S71-M00670)
Ноутбук ASUS ZenBook UX393EA-HK001T (90NB0S71-M00670)
Ноутбук ASUS ZenBook UX393EA-HK001T (90NB0S71-M00670)
Ноутбук ASUS ZenBook UX393EA-HK001T (90NB0S71-M00670)
Ноутбук ASUS ZenBook UX393EA-HK001T (90NB0S71-M00670)

Ноутбук ASUS ZenBook UX393EA-HK001T (90NB0S71-M00670) - AT1026627

Код товару: AT1026627
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
13.9 ", 3300x2200 (3K), IPS, Intel Core i7 1165G7 (2.8 -4.7 ГГц), 4, 16 ГБ, SSD -1 ТБ, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Home, підсвічування клавіатури, 1.35 кг, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта Intel Iris X Graphics
Тип матриці IPS
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 13.9
Роздільна здатність 3300x2200 (3K)
Процесор Intel Core i7 1165G7 (2.8 - 4.7 ГГц)
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Об'єм SSD 1 ТБ
Оптичний привід отсутствует
Тип ноутбука Портативные
Кардрідер Card-reader
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1 х USB 3.2, 2 х Thunderbolt 4, HDMI
Вага 1.35 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Особливості подсветка клавиатуры
Ширина 306 мм
Висота 157 мм
Глибина 224 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Колір Чорний
Кількість ядер процесора 4
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Поколение процессора Intel 11-th generation
Серия (модельный ряд) ASUS Zenbook
Поверхность экрана глянцеве
Емкость батареи 67 Втч
Опис
Придбати Ноутбук ASUS ZenBook UX393EA-HK001T (90NB0S71-M00670) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ZenBook S UX393EA -витончений ноутбук, виконаний в компактному суцільнометалевому корпусі з чудовою обробкою в чорному кольорі з мідно-червоними боковинами. Особливістю моделі є тонкорамочний сенсорний дисплей NanoEdge з дозволом 3.3K і співвідношенням сторін 3: 2. Бездоганний дизайн і сучасна перелік функцій і возможностейьность роблять ZenBook S відмінним вибором для мобільного життя.

Ідеальне виконання
ЦельноПрочний металевий корпус ноутбука ZenBook S UX393EA виготовлений з міцного, але легкого магнієвого сплаву з чорною обробкою, акцентованою мідно-червоними крайками, виконаними методом двофазного анодування. Кришку пристрою прикрашає зміщений від центру логотип ASUS, від якого розходяться концентричні кола в традиційному для пристроїв ASUS стилі Zen. Завдяки оригінальному дизайну ZenBook S стане гарним аксесуаром сучасної людини.

максимально можлива мобільність
Ноутбук ZenBook S UX393EA -ідеальне рішення для роботи в мобільних умовах. Він виготовлений з міцних, але легких матеріалів, тому його вага складає всього 1.35 кг. Крім того, він компактний і без проблем поміститься в будь-яку сумку, причому брати з собою зарядний пристрій буде не обов'язково, адже він може похвалитися тривалим часом автономної (без підключення до мережі) роботи. Коли ж настане час відновити заряд акумулятора, функція прискореної підзарядки підніме його Рівень (ступінь) з 0 до 60% всього за 49 хвилин.

Якісне зображення
ZenBook S UX393EA оснащується сенсорним дисплеєм NanoEdge з неймовірно тонкою рамкою, тому відносна площа екрану складає цілих 92%. Крім того, висота екрану збільшена в порівнянні зі звичайними широкоформатними (співвідношення сторін становить 3: 2), що буде зручним при роботі з документами або веб-сторінками. Також дисплей може похвалитися точною передачею кольору, підтвердженої сертифікатом PANTONE, високою деталізацією (дозвіл -3300х2200 пікселів), широким колірним охопленням (100% DCI-P3, 133% sRGB) і відмінною ергономікою (сертифікація T? V Rheinland).

< p> для серйозних справ
ZenBook S прекрасно підходить і для серйозної роботи, і для розваг: завдяки новітньому процесору Intel Core 11-го покоління з вбудованим графічним ядром Iris Xe він легко справляється з будь-якими завданнями. У його сучасну апаратну конфігурацію також входять швидкісний твердотільний накопичувач, що працює в режимі PCIe 3.0 x4, і бездротовий модуль Intel Wi-Fi 6. Про те, що ноутбук ZenBook S пропонує найкраще з точки зору обчислювальної потужності, енергоефективності та якості зображення, свідчить сертифікація Evo від компанії Intel.

Підключення Ппрактіческі будь периферії
ZenBook S UX393EA пропонує користувачеві сучасний комплект інтерфейсів, що включає повнорозмірні роз'єми HDMI і USB-A. Особливо варто відзначити наявність інтерфейсу Thunderbolt 4, представленого відразу двома роз'ємами USB-C. Вони підтримують прискорену підзарядку, висновок відеосигналу на зовнішні монітори формату 4K/UHD і передачу даних на швидкості до 40 Гбіт/с. Для швидкого перенесення файлів за допомогою карт пам'яті також є кард-рідер формату microSD.

Усунення шумів за допомогою ІІ
Оскільки все більше людей зараз працюють з дому, використовуючи в якості засоби спілкування відеозв'язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. У додатку MyASUS є функція ClearVoice Mic, яка здатна фільтрувати фонові шуми при звукозапису, а в режимі Multi-Presenter -ще і вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з одержуваного аудиопотока, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників.

Практична конструкція
ZenBook S наділений ергономічною клавіатурою, що займає всю ширину корпусу . Вона доповнена оригінальним тачпадом NumberPad 2.0, який може грати роль повнорозмірного цифрового блоку клавіш для введення чисел. Вбудована інфрачервона камера підтримує прискорену аутентифікацію по розпізнаванню особи для входу в Windows без пароля (функція Windows Hello) і прекрасно працює навіть в умовах поганої освітленості.

NumberPad 2.0
NumberPad 2.0 -це тачпад, поєднаний з цифровим клавіатурним блоком. Причому навіть коли додаткова функція NumberPad активована, він продовжує працювати за своїм первинним призначенням: інтелектуальний алгоритм автоматично визначає, вводите ви цифри або керуєте курсором.

Приголомшливий звук
Аудіосистема ZenBook S гарантує кристально чистий звук при голосового зв'язку і в мультимедійних додатках. Її якість підтверджується сертифікацією фірми Harman Kardon, відомого розробника передових аудіорешеній.

Міцніше інших
Ноутбук ZenBook S успішно пройшов випробування на повністю відповідає вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD -810H. Тестування включало в себе перевірку на міцність при падінні і стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, при екстремальних температурах. Крім того, він витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які істотно перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп'ютерній індустрії стандарти.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані