Відеоняня Philips AVENT цифрова (SCD831/52) - AT1027263 - купити Радіо- і відеоняні в Києві й Україні, доступні ціни на Відеоняня Philips AVENT цифрова (SCD831/52) - AT1027263 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Відеоняня Philips AVENT цифрова (SCD831/52)
Відеоняня Philips AVENT цифрова (SCD831/52)
Відеоняня Philips AVENT цифрова (SCD831/52)
Відеоняня Philips AVENT цифрова (SCD831/52)
Відеоняня Philips AVENT цифрова (SCD831/52)

Відеоняня Philips AVENT цифрова (SCD831/52) - AT1027263

Код товару: AT1027263
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальний радіус дії - 300 м

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Максимальный радиус действия 300 м
Особливості индикатор заряда аккумулятора, настройки чувствительности, регулировка громкости, регулируемый угол просмотра
Стандарт 2,4 ГГц
Дисплей 2.7" LCD
Функция обратной связи есть
Ночное видение есть
Додаткові функції 5 колыбельных, ЕКО-режим, крепление на стену
Виробник Philips AVENT
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Відеоняня Philips AVENT цифрова (SCD831/52) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Philips Avent - надійний і стабільний і безпечний спосіб спостереження за малюком в будь-який час. Чудова якість звучання забезпечує надійний зв'язок, а чітке зображення на РК-дисплеї 2,7 "дає можливість встановлювати з'єднання навіть вночі.

Надійність і безпека: технологія A-FHSS:

  • Надійність і безпеку (A-FHSS)
  • Кольоровий екран 2,7 дюйма
  • Дитячі колискові, зворотний зв'язок
< p> надійне і стабільне конфіденційне з'єднання завдяки технології FHSS
Унікальна система сполучення гарнітури для надійної, конфіденційного зв'язку з дитиною. Нова адаптивна технологія FHSS (розширення спектра зі стрибкоподібною перебудовою частоти) дає можливість мінімізувати перешкоди. < br>

Робочий діапазон до 300 метрів
  • Робочий діапазон в приміщенні - до 50 метрів, & nbsp;
  • поза приміщенням - до 300 метрів.

Тривалий час роботи для безперервного нічного спостереження
Зручний батьківський блок з бездротовим зв'язком, який не потребує підзарядки протягом 10 годин, забезпечує свободу пров емещеній.

Говоріть з дитиною з Ппрактіческі будь-якої кімнати
Іноді все, що потрібно маляті, - це заспокійливий звук вашого голосу. За допомогою цієї важливої ??функції ви зможете зв'язатися з малюком з Ппрактіческі будь-якій частині будинку, просто натиснувши кнопку.

Екран 2,7 "з високою роздільною здатністю - чітке зображення завдяки системі нічного бачення
Малюк під контролем і вдень, і вночі: система інфрачервоного нічного бачення автоматично вмикається з настанням темноти і забезпечує неперевершену чіткість. Ви можете спостерігати за сплячою дитиною завдяки широкому кольоровому екрану 2,7 "з високою роздільною здатністю.

Завдяки високій якості звуку ви завжди будете чути малюка
ви почуєте навіть тихий сміх, найменший шурхіт і звук гикавки з ідеальною чіткістю. Кришталево чисте звучання дає можливість не тільки спостерігати за малюком, але і чути його в будь-який час.

Енергозберігаючий режим ECO з індикацією з'єднання
Увімкніть режим ECO для зниження енергоспоживання, коли малюк відпочиває. Унікальний індикатор з'єднання дасть можливість стежити за статусом підключення до дитячого блоку. У режимі ECO відключається передача аудіо і відео, а з'єднання між блоками відновлюється при виявленні звуку в кімнаті малюка.

Будьте впевнені в підключенні завдяки світлодіодним індикаторам
Ви завжди будете знати про стан підключення і робочому діапазоні відеоняні. Якщо прилад знаходиться за межами робочого діапазону або розряджений, батьківський блок сповістить вас про це, щоб ви завжди були на зв'язку з малюком.

Приємні колискові заспокоять вашого малюка

Ні практично нічого кращого тихої колискової пісні, щоб заспокоїти невгамовного малюка. Перебуваючи в Ппрактіческі будь-якій кімнаті будинку, виберіть одну з п'яти мелодій, під яку ваш малюк швидко засне. < B="" class="stagb">

Виберіть оптимальний Рівень (ступінь) звуку, що відповідає вашому оточенню

Ця функція дає можливість налаштувати чутливість мікрофона на дитячому блоці. Рівень (ступінь) чутливості мікрофона визначає звуки, на які буде реагувати дитячий блок: наприклад, ви зможете почути плач дитини, але не окремі звуки. < B="" class="stagb">

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані