Кавоварка PHILIPS EP2231/40 - AT1027918 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка PHILIPS EP2231/40 - AT1027918 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кавоварка PHILIPS EP2231/40
Кавоварка PHILIPS EP2231/40
Кавоварка PHILIPS EP2231/40
Кавоварка PHILIPS EP2231/40

Кавоварка PHILIPS EP2231/40 - AT1027918

Код товару: AT1027918
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки - кавоварка, тип управління - сенсорне, тип кави - зерновий, мелений, потужність - 1500 Вт, чорний, країна-виробник - Румунія

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе зерновой, молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 1,8 л
Тип управления сенсорное
Дисплей есть
Программируемые напитки американо, Латте, эспрессо
Приготовление эспрессо есть
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 275 г
Емкость для засыпания молотого кофе есть
Потужність 1500 Вт
Емкость для молока есть
Функції автоматическая очистка от накипи, автоотключение, капучинатор, меню My Coffee Choice, настройка степени помола, очистка деталей в посудомоечной машине, подача горячей воды, программирование объема порции, регулировка крепости кофе, сьемный блок для заваривания
Габарити 43.3 х 24.6 х 37.1 см
Вага 8 кг
Колір Чорний
Страна-производитель Румыния
Аксессуары крышка для хранения LatteGo
Штрихкод 8710103886068
Виробник PHILIPS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Кавоварка PHILIPS EP2231/40 Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Капучинатор LatteGo швидко створює ніжну молочну піну

Насолоджуйтеся кави з найніжнішої молочної піною. Капучинатор LatteGo на високій швидкості збиває молоко в круглій камері, а потім подає ніжну піну прямо в чашку без розбризкування і при оптимальній температурі.

Легко вибирайте улюблену каву за допомогою простої сенсорної панелі управління

Неповторний аромат і смак кави з свіжомелених зерен за один дотик. Наша проста сенсорна панель управління дає можливість без праці вибирати улюблену каву.

Ідеальна температура і аромат, яким важко протистояти *

Система Aroma Extract в інтелектуальному автоматичному режимі знаходить оптимальний баланс між температурою варіння і інтенсивністю аромату кави, підтримуючи температуру води між 90 і 98 & # 176; C, а також регулюючи кількість води, щоб ви завжди насолоджувалися найсмачнішим кави.

Налаштуйте інтенсивність аромату і обсяг порції кави за допомогою меню My Coffee Choice

Налаштуйте фортеця і обсяг порції кави в меню My Coffee Choice. Легко вибирайте потрібний параметр з трьох доступних опцій.

Три чудових виду кави на вибір - у вашому розпорядженні

Готуйте улюблену каву для будь-яких випадків: підбадьорливий еспресо, класичний кави або капучіно - за допомогою повністю автоматичної еспресо-кавомашини ви швидко і без зайвих зусиль зваріть ідеальний кави.

< div>
Вибирайте потрібний помел за допомогою 12-рівневої регулювання положення жорен

Наші надійні керамічні жорна мають 12 доступних режимів, щоб ви могли вибрати потрібний помел - від наддрібних до великого.

20 000 чашок вишуканої кави з міцними керамічними жорнами

Жорна наших кавомолок виготовляються на 100% з неперевершено міцної кераміки, терміну служби якої вистачить не менше ніж на 20 000 чашок свіжого ароматної кави.

Два елементи, жодної трубки - капучинатор LatteGo неймовірно легко очищати

Наша система подачі молока складається з двох елементів і не включає жодної трубки або прихованих компонентів. Її можна очистити менш ніж за 15 секунд, просто промивши під краном * або в посудомийній машині.

До 5000 чашок * без очищення від накипу завдяки фільтру AquaClean

При своєчасній заміні фільтра щодо повідомлення кавомашини ви зможете приготувати до 5000 чашок *, насолоджуючись чистою водою без запуску циклу очищення кавомашини від накипу.

< picture>
Повністю знімна варильна група для зручного очищення

Варочная група - це основний елемент Ппрактіческі будь-якої автоматичної кавомашини, який необхідно регулярно очищати. Знімну варильну групу можна ретельно очистити, просто сполоснувши під струменем води.

Герметична конструкція контейнера зберігає свіжість кавових зерен

Герметична конструкція нового типу зберігає свіжість і аромат кавових зерен, а також робить роботу жорен менш гучною.

Проста очищення деталей в посудомийній машині

Систему подачі молока, піддон для крапель і контейнер для кавової гущі можна мити в посудомийній машині. Це зручне рішення допоможе підтримувати чистоту і заощадить вам час.

  • * На підставі показань кавомашини при використанні 8 змінних фільтрів. Фактична кількість чашок залежить від обраного кави, циклів промивки та очистки.
  • * Згідно з дослідженням за участю покупців в Німеччині, в рамках якого було проведено порівняння автоматичних еспресо-кавоварок, що готують напої (кава + молоко) одним натисканням кнопки ; 2017 г.
  • * для температури від 70 до 82 & # 176; C

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані