Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903) - AT1029674 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903) - AT1029674 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903)
Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903)
Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903)
Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903)
Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903)
Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903)

Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903) - AT1029674

Код товару: AT1029674
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - універсальна коляска 2 в 1, вік дитини - від народження, Ширина шасі - 56 см, 8.2 кг, Колір - синій

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка с рождения
Перекидная ручка нет
Колеса полиуретан
Колір синий
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки Натяжные ремни
Особливості грузовая корзина, подставка для ног, регулируемая подножка
Поворотность колес есть
Ширина шасси 56 см
Багажная корзина есть
Размеры в разложенном состоянии 95 х 56 х 111 см
Размеры в сложенном состоянии 95 х 56 х 40 см
Тип универсальная коляска 2 в 1
Комплектація адаптеры
Виробник Valco Baby
Вага 82 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Коляска Valco Baby Snap 4 Ultra Trend/Denim 2 в 1 (9825.9899.9903) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Комфортна и БЕЗПЕЧНА люлька, ручка управління, что регулюється по вісоті, клапан Оглядові віконця на магнітній застібці, кріплення капюшона до рами з боків, оббивка з тканини преміум класу і обробка з еко-кожи - новинка від австралійської компании порадує батьків дітей ВІКОМ до чотірьох років. & nbsp ;

Коляска 2 в 1 Valco Baby Snap 4 Ultra Trend & nbsp; укомплектована комфортну колиску для новонароджених External Bassinet . Люлька вікорістовується для прогулянок з Малюков від народження до віку шести місяців. Люлька укомплектована поролонових матраців и накидкою для ніг. Для зручності и практічності использование на люльці є две кишені. Одна розташована в ногах, друга - на Зовнішній стороні люльки. Люлька обладнана внутрішнімі страхувального лямками з липучками. Борті в ній м'які, тому ее можна складаті для зберігання або транспортування в багажнику автомобіля. Невелика вага люльки (Всього 3,5 кг) порадує шкірних маму. Установка люльки на коляску віконується с помощью спеціальніх адаптерів.

У прогулянковий варіанті коляски Valco baby Snap 4 Ultra Trend & nbsp; спинку сидіння можна опускаті до Повністю горизонтального положення Завдяк безступінчастому ремінь. При складанні коляски зовнішня частина и внутрішня частина сидіння НЕ стікаються и не брудняться. Для полегшення доступу до коляски Valco baby Snap 4 Ultra Trend & nbsp; є знімній бампер безпеки. ВІН оброблений еко-шкірою для зручності догляд. Гальмівна педаль, як того вімагають стандарти безпеки, пофарбована для Залучення уваги в червоний колір. Колеса в колясці безкамерні, віконані з поліуретану, тому не потребують підкачування и не боятися проколів. При необхідності транспортування коляски або миття їх можна зніматі. Капор складається з чотірьох секцій, оснащений і укомплектованість Оглядовий віконцем з магнітною застібкою и висувна козіркі. Ручка управління регулюється по вісоті, а прогулянковий сидіння можна встановлюваті в двох напрямку. Модель Valco baby Snap 4 Ultra Trend представлена ???? в декількох варіантах кольорів.

Преимущества Valco baby універсальної коляски 2 в 1 Snap 4 Ultra Trend

Для виробництва рами універсальної коляски Valco baby Snap 4 Ultra Trend & nbsp; австралійська компанія вікорістовує надлегкій алюміній, Який вікорістовується в авіабудуванні. Овальна форма рами прівертає Рамус нестандартним рішенням. Наявність чотірьох точок опори Робить конструкцію рами дуже стійкою. Передні колеса поворотні, что Забезпечує універсальній колясці відмінну маневреність. При необхідності Поліпшення прохідності на ділянках дороги з неякіснім дорожнім покриття передні колеса можна заблокуваті, натіснувші на спеціальну педаль-Фіксатор. На особливо Рамус заслуговує гальма стоянки. Воно Виконання у виде двостороннього важеля. Завдяк цьом при натісканні ногою в напрямку зверху вниз Блокування коліс можна включать и вімікаті, что НЕ деформує взуття. Складається коляска Valco baby Snap 4 Ultra Trend & nbsp; однією рукою. Для цього необходимо натіснуті клавішу, яка находится на ручці управління. У Складення виде коляску можна носить на плечі Завдяк наявності спеціального ременя для транспортування.

На Відміну Від прогулянкових варіантів других віробніків, модель Valco baby Snap 4 Ultra Trend вітрімує Вагу до двадцяти кілограмів, а це означає, что використовуват ее можна и для прогулянок з дитиною у віці чотірьох років. Від колясок аналогічного класу дана модель відрізняється сучасним дизайном, легкою вагою, компактними розмірамі и практичність конструктивних Особливе. Плавні регулювання кута Нахил спинки здійснюється за помощью Ременів. Це дозволяє підібраті будь-яку Зручне для маленького пасажира позицию. При цьом при опусканні спинки до горизонтального положення вокруг дитини утворюється Подоба тенту, Який захіщає его від вітру, дощу, снігу. При необхідності подовжений спального місця можна використовуват пластикові підніжку. Вона регулюється по вісоті (три положення). Задня панель прогулянкової коляски відстібається, что дуже зручне в літній период для Поліпшення вентиляції. Є утеплений чохол для ніг. У него вшита москітна сітка. Зручне Широке сидіння дозволяє з комфортом гуляти и з трірічною дитиною в теплому об'ємному одязі. Під сідінням виробник помістив велику корзину для покупок.

Цікавою практичною особлівістю володіє и капюшон універсальної коляски Valco baby Snap 4 Ultra Trend . Складається ВІН з чотірьох частин, в две з якіх вшіті застібкі-блискавки. Перша з текстильних вставкою дозволяє збільшуваті розмір капюшона, а в одному вшита москітна сітка. Завдяк цьом розмір капюшона можна регулюваті, збільшуючі козірок. У літню пору ВІН служити відміннім Захист від вітру и сонця. Наявність віконця в капюшоні коляски дает можлівість мамі спостерігаті за дитиною во время Прогулянки. Оглядові Віконце при необхідності можна закривати спеціальнім клапаном на магніті.

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані