Крісло-гойдалка Lorelli ROCK STAR blue bunny - AT1030780 - купити Шезлонги, килимки, крісла-качалки в Києві й Україні, доступні ціни на Крісло-гойдалка Lorelli ROCK STAR blue bunny - AT1030780 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Крісло-гойдалка Lorelli ROCK STAR blue bunny

Крісло-гойдалка Lorelli ROCK STAR blue bunny - AT1030780

Код товару: AT1030780
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Від 0 місяців, блакитний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа От 0 месяцев
Особливості 3-х точечный ремень безопасности, регулировка наклона спинки, режимы качания, ручки для переноски
Колір голубой
Тип шезлонг-качалка
Штрихкод 3800151963790
Виробник Lorelli
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Крісло-гойдалка Lorelli ROCK STAR blue bunny Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Шезлонг - качалка Lorelli Rock Star спроектована і створена спеціально для розваги і відпочинку дітей з народження і до 9 місяців.

Мультіпозіціонная спинка з плавним регулюванням від сидячи до лежачи, дає можливість організувати найбільш зручний для малюка положення. Якщо дитина заснула під час гри, ви зможете не потривоживши його сон, зафіксувати люльку в лежачої позиції. Ручки -переноскі допомагають переносити малюка, не виймаючи з сидіння.

Ергономічна конструкція шезлонг - качалки Rock Star дає можливість легко укладати і діставати дитину з колиски. Функція гойдання заспокоює і сприяє швидкому засипанню. Регульована по нахилу дуга з іграшками не тільки розважає, а й розвиває у дитини зорову і рухову координацію. На ній зручно закріплювати не тільки іграшки з комплекту до шезлонги, а й будь-які інші.

3-х точковий ремінь безпеки надійно фіксує дитину, не обмежуючи при цьому свободу рухів. Полози для гойдання забезпечені спеціальними стопорами для жорсткої фіксації. Знімна тканинна частина шезлонга виконана з гіпоалергенних і легко миються.

важливі особливості:
  • Ширина 43 см
  • Глибина 72 см
  • < li> Висота 65 см
  • Вага: 2.7 кг

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані