Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273) - AT1031019 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273) - AT1031019 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273)
Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273)
Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273)
Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273)
Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273)
Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273)

Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273) - AT1031019

Код товару: AT1031019
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - пластиковий, класичний, жанр - споруди, вік - 18 +, кількість деталей - 3231, Матеріал - пластик

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Creator Expert
Возраст 18+
Жанр сооружения
Пол для мальчиков
Количество деталей 3231
Габариты упаковки 120 х 480 х 580 мм
Тип классический, Пластиковый
Виробник LEGO
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Конструктор LEGO Creator Будинок з привидами (10273) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Набір ЛЕГО Будинок з привидами 10273 - являє собою іграшковий аттраціон серії (модельного ряду) Creator . Він виконаний у вигляді старого будинку стилю 18 століття, який занурить в атмосферу справжнього хоррора. Давні фанати конструктора LEGO оцінять інтер'єр будинку, адже дрібні деталі відсилають до інших популярних Серія (модельний ряд) м: Castle, Adventurers, Hiden side, Technic і іншим. Таким чином, це не просто відмінний деталізований набір, а своєрідний путівник по всіх наборах ЛЕГО . Він надихне вас на приємні ностальгічні спогади.

За легендою, це будинок Менор фон Барона. Він був одним з найбільших в світі лиходіїв, які подорожували по світу в пошуках скарбів для крадіжки. < B="" class="stagb"> Будинок з привидами - це зменшена модель атракціону у вигляді старого особняка барона. Зовні розташований цвинтар з могильними плитами, на одній з яких зображений Тіаго Катаріна, колишній сценограф, який нещодавно залишив LEGO .
На реверсі будинку з привидами повністю домінують ліфтові ланцюга і механізми уповільнення. Темно-блакитно-сірі жаби зображують горгуль по краях даху, що стоять над цеглою, які представляють виходи дощової води. Декоративні деталі тривають на гребенях, утворюючи прикраси сріблястого кольору. Якщо повернути циферблат поруч з пічної трубою, відкриються дерев'яні двері. Елементи решітки з перлового золота оточують вхід у вежу, продовжуючи традиційну естетику, яка пронизує цю будівлю.

Каса старомодного виду знаходиться біля входу, підтримуючи дизайн особняка. За стійкою є багато місця для обслуговуючого персоналу, але простір перед ним буде обмежено, коли будівля буде закрито. & Nbsp; Будинок з привидами побудований навколо цікавою вежі падіння, яка починається на першому поверсі.

Головний об'єкт будинку - це ліфт , який забирає відвідувачів атракціону з першого поверху і везе на самий верх вежі. Спуск на ліфті настільки швидкий, що запам'ятається відвідувачам надовго.
Органний зал розташований зліва від входу і виглядає досить велично, створюючи атмосферу старого особняка. Для додаткового ефекту тут використовуються перлинні золоті свічки. Педалі під клавіатурою - ще одна справжня деталь, а золоті мітки зображують упори, керуючі тим, які труби використовуються. Цей інструмент названий Органом Катаріна, знову посилаючись на Тіаго Катаріна. Стіну над органом прикрашають дві голови від статуй Анубіса. Величезний портрет барона Самуеля фон Баррона займає дах. Камінь на картині світиться червоним світлом. Натискання на зовнішню панель активує світлий цегла позаду картини, в результаті чого з'являється фараон Імхотепа!

Основні характеристики набору:
  • Складається з 3231 деталі - об'ємний набір , на збірку якого знадобиться час
  • У комплекті 9 мініфігурок: Скелет, Привид, Дворецький будинку з привидами, 2 фігури працівників атракціону і 4 фігурки відвідувачів.
  • Доповнюйте будинок середнім лінійним мотором і програмованим центром, щоб поспостерігати за роботою атракціону.
  • Орієнтований на вікову категорію 18+

 Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані