Пилосос ELECTROLUX EER77SSM - AT1037709 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос ELECTROLUX EER77SSM - AT1037709 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос ELECTROLUX EER77SSM
Пилосос ELECTROLUX EER77SSM

Пилосос ELECTROLUX EER77SSM - AT1037709

Код товару: AT1037709
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
ручний, суха, контейнер, на рукоятці, акумулятор, 18 Вт, НЕРА, пилозбірник - 0.5 л, шнур - бездротової, 79 дБ, 1145 x 265 x 145 мм, 3.15 кг, Колір - чорний, золотий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Тип пылесоса ручной
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на рукоятке
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 0.5 л
Длина шнура беспроводной
Розмір 1145 x 265 x 145 мм
Вага 3.15 кг
Колір золотой, Чорний
Количество слоев фильтрации 2
Уровень шума 79 дБ
Потребляемая мощность 18 Вт
Тип питания аккумулятор
Время работы на одном заряде 45 мин
Время зарядки 4 часа
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Пилосос ELECTROLUX EER77SSM Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Пилосос ELECTROLUX EER77SSM

Новий Ergorapido 2 в 1 з іонним HD Lithium Turbo Power, запатентованої функцією самоочищення щітки BrushRollClean ™, маневреністю в діапазоні 180 & # 176; EasySteer ™ і моторизованої турбо щіткою - ідеальний помічник для швидкої щоденного прибирання.

Прибирання пилососом «2 в 1». Щоб зібрати пил на полицях, оббивці меблів, від'єднайте портативний блок і використовуйте його. Візьміть насадку для прибирання важкодоступних місць і делікатних поверхонь. Вставте назад портативний блок - і пилосос готовий до збирання статі.

Маневреність в діапазоні 180 & # 176; EasySteer ™. Шарнірне з'єднання насадки Ergorapido дає можливість їй розвернутися на 180 градусів, а легка вага дає можливість буквально двома пальцями переміщати пилосос. Великі задні колеса розроблені для маневреності при чищенні килимів.

Довговічна літієва батарея TurboPower. Літієва батарея TurboPower забезпечує збільшення потужності, вага пилососа нижче і він зручніше у використанні. Батарея швидко заряджається, час роботи досягає 30 хвилин, а індикатор попередить про необхідність її зарядки.

Запатентована технологія самоочищення щітки BrushRollClean ™. Унікальна функція самоочищення щітки BRUSHROLLCLEAN ™. Натисніть ногою на педаль, і мініатюрне лезо за лічені секунди зріже все волосся і нитки, які разом зі сміттям відразу потраплять в контейнер. Швидко, просто, гігієнічно!

Світлодіодні лампи DustSpotter ™. Освітлення забирається простору - чудова можливість виявити пил і крихти в темних кутках будинку і під меблями. Відчуйте професійний підхід до прибирання завдяки спеціальним світлодіодним лампам DustSpotter ™ на насадці. У пилу немає шансів!


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані