Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318) - AT1043073 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318) - AT1043073 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем вам товар детектор денег, купить с доставкой в Полтаву, рекомендуем вам экшн камера, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить материнку пк в нашем магазине, а также канцелярский резак бумаги с доставкой по Бердянску.
  • Предлагаем ознакомиться с винчестеры пк, либо инструментов, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить акб, обратите внимание на видеорегистратор машину, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на флешка карты, предлагаем вам сделать выбор машина посудомоечная и заказать с доставкой в Бердянске.
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)
Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318)

Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318) - AT1043073

Код товару: AT1043073
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - пластиковий, класичний, жанр - споруди, будівництво, вік - 16+, кількість деталей - 3036, Матеріал - пластик

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Ideas
Возраст 16+
Жанр сооружения, строительство
Пол для девочек, для мальчиков
Количество деталей 3036
Габариты упаковки 58.2 x 48 x 12.4 см
Додатково 4 фигурки в комплекте
Тип классический, Пластиковый
Виробник LEGO
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис
Придбати Конструктор LEGO Ideas Будинок на дереві 3036 деталей (21318) Ви можете в компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

"Будинок на дереві" LEGO Ideas 21318 , що складається з 3036 деталей, може стати чудовою прикрасою або майданчиком для ігор. Це складна модель для досвідчених конструкторів LEGO , з якою можна грати всією сім'єю. У набір входить барвиста пластина і 3 будиночка на дереві LEGO , включаючи головну спальню, ванну кімнату і дитячу. Дерево доповнюють взаємозамінні комплекти листя: зелені - для літа і жовто-коричневі - для осені. Ці та інші рослинні елементи виготовлені з екологічно чистого поліетилену на рослинній основі. Верхівки дерев і дахи будиночків знімні, щоб можна було легко отримати доступ всередину. У набір входять деталі, здатні зробити гру ще цікавіше, включаючи збірні стіл і стільці для пікніка, гойдалки, багаття, карту скарбів і захований коштовний камінь, а також кран з лебідкою, що встановлюється на балконі спальні. Цей унікальний ігровий набір, який може стати прекрасним подарунком на день народження, включає в себе мініфігурки мами, тата і їх маленьких дітей, а також фігурку птаха, щоб розігрувати цікаві побутові сценки. & Nbsp;


важливі особливості :

  • У набір LEGO Ideas входить 4 мініфігурки: мама, тато і 2 дітей, а також фігурка птаха.
  • < li> Непростий в збірці набір, що складається з 3036 деталей, включає в себе зелену базову пластину, дерево з взаємозамінними комплектами зелених (для літа) листя і жовтих і коричневих (для осені) листя, а також "Будинок на дереві" LEGO з 3 хатинами : головною спальнею, ванною кімнатою та дитячим.
  • Верхівка дерева і дахи хатин зроблені знімними для більш зручного доступу всередину і простоти гри.
  • Зелена базова пластина передбачає збірний столик з 4 сидіннями для мініфігурок і різні аксесуари для пікніка, плюс збірний струмок, гойдалки (підвішуються на дерево), вогнище, захований коштовний камінь, рослини і чагарники і сходи, щоб підніматися в хатини.
  • Листя дерева складається з більше 180 рослинних елементів, виготовлених з поліетилену на рослинній основі, для якого використовується екологічний цукрова тростина. Різні рослинні елементи навколо дерева також зроблені з пластика на рослинній основі. Це перший етап амбітної програми корпорації The LEGO Group по переходу на екологічно чистих матеріалів для виробництва своєї продукції до 2030 року.
  • У набір деталей для головної спальні входять збірна ліжко та інші предмети, наприклад, ножиці (як відсилання до основної роботі творця гри, який працював перукарем), корабель в пляшці, компас, годинник, а також балкон з ручним краном з лебідкою для підйому предметів в хатину.
  • Ванна кімната обладнана збірної ванній, унітазом і раковиною.
  • У набір для дитячої кімнати входить двох'ярусна ліжко і інші предмети, такі як книга і карта скарбів.

< img src = "https://a-techno.com.ua/images/logo-2.png" width = "74" height = "73" alt = "Компанія a-techno" title = "a-techno"/>

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані