Навушники GEMIX HP-909V - AT010762 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники GEMIX HP-909V - AT010762 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Навушники GEMIX HP-909V

Навушники GEMIX HP-909V - AT010762

Код товару: AT010762
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, Конструкція повнорозмірні, Призначення для телевізора, для комп'ютера, Тип пристрою навушники, Підключення дротове, Тип музика і розваги,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GEMIX
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Конструкция полноразмерные
Призначення для телевизора, для компьютера
Тип устройства наушники
Подключение провідне
Тип музыка и развлечения
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 108 дБ
Колір Silver, Black
Количество PIN (контактов) 3
Сопротивление наушников 32 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Длина шнура 2.5 м
Особливості регулятор громкости
Опис

Придбати Навушники GEMIX HP-909V Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компанія Gemix рухається в напрямку створення техніки на підставі найостанніших розробок і нововведень, що з'являються в світі. В результаті Gemix активно розвивається і модельний ряд постійно розширюється. Завдяки своєчасному відстеженню тенденцій на ринку, продукція Gemix змінюється, щоб запропонувати вам найактуальніше і необхідне на сьогоднішній день, при цьому зберігаючи максимальну зручність для користувача.

Навушники GEMIX HP-909V - це стереонавушники, які відрізняються прекрасною якістю звучання і цікавим зовнішнім виглядом.

Дизайн навушників порадує найвибагливішого користувача. Він одночасно оригінальний і лаконічний. Також дизайн виділяється ергономічністю.

Високою якістю звуку забезпечує чутливість динаміка 108 Дб, опір 32 Ом і діапазон частот від 20 до 20000 Гц. Розмір динаміка - 40 мм, він комфортний для прослуховування.

Навушники обладнані кабелем довжиною 2,5 метра з міні-джеком. Вони зручні для використання як на вулиці, так і вдома. Регулятор гучності полегшить управління звуком.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані