Пральна машина LG F2J6HG0WR - AT1109658 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина LG F2J6HG0WR - AT1109658 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR
Пральна машина LG F2J6HG0WR

Пральна машина LG F2J6HG0WR - AT1109658

Код товару: AT1109658
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
тип - повногабаритні 48-65 см, прально - сушильні, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 7 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 14, так, самодіагностика, можливість дозавантаження білизни, обробка паром, замок від дітей, NFC, Колір корпусу - білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Глибина 53 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип Полногабаритные 48-65 см, стирально – сушильные
Спосіб установки отдельностоящий
Количество программ 14
Программы стирки бесшумная стирка, быстрая стирка, гипоаллергенная стирки, деликатная стирка, лёгкий уход, моя программа, одежда малыша + пар, очистка барабана, ручная стирка, смешанные ткани, стирка+сушка, сушка, хлопок
Класс стирки A
Класс энергопотребления B
Класс отжима B
Дисплей да
Функції выбор скорости отжима, выбор температуры, конденсационная система сушки, предварительная стирка, сушка под утюг, сушки при низкой температуре
Особливості Smart Diagnosis, возможность управления через приложение LG ThinQ, защита от перепадов напряжения, контроль пенообразования, отсрочка завершения, Полностью автоматический перезапуск, Технология 6 MOTION, Уменьшение уровня вибрации
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы черный
Вага 61 кг
Максимальная загрузка белья 7 кг
Максимальная скорость отжима, об/мин 1200 об/мин
Потребление электроэнергии за 1 цикл 5.67 кВт/ч
Потребление воды за 1 цикл 125 л
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Тип двигателя инверторный
Технічні особливості возможность дозагрузки белья, замок от детей, обработка паром, самодиагностика
Количество белья во время сушки 4 кг
Smart функции NFC
Опис
Придбати Пральна машина LG F2J6HG0WR Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Економія ресурсів з Inverter Direct Drive™*
Пральні машини LG обладнані двигуном із прямим приводом із системою Inverter Direct Drive™. Інвертор надійніший і довговічніший, оскільки не містить деталей, які швидко зношуються. Такий двигун більш раціонально використовує електроенергію й заощаджує ресурси.

*Iнвертер Дайрект Драйв


Ідеальне прання будь-якої тканини з 6 Motion™*
Технологія 6 Motion™ — це шість різних схем руху барабана, які забезпечують максимально и в полном объеме делікатне та ефективне прання. Складні забруднення видаляються без слідів, а одяг не пошкоджується.
*6 Моушн


Безшумна робота.
Періть навіть уночі
Двигун з інверторним прямим приводом забезпечує високу якість прання та низький рівень шуму. Звичний рівень шуму в пральних машинах LG - до 2,5 дБ нижче, ніж у пральних машин з ремінним приводом. Звуки роботи техніки більше не турбуватимуть Ваш сон!

Функція сушки - економія простору й коштів
Пральна машина зі вбудованою сушкою LG об'єднує в собі два прилади. Одразу після завершення програми прання речі можна висушити, навіть не виймаючи їх із барабана. Таким чином, Ви зможете зекономити дорогоцінний простір в помешканні.


Функція пари SpaSteam™*
Пральна машина обладнана функцією прання парою SpaSteam™, яка працює на 2 програмах - «Одяг малюка+Пара» та «Гіпоалергенне прання». Завдяки такій обробці знищуються джерела побутової алергії, а речі стають м'якшими на дотик.
*СпаСтiм


Боріться із алергенами за допомогою пари
Завдяки дбайливій обробці парою, що доступна на програмі “Гіпоалергенне прання”, Ви зможете дезінфікувати Ваш одяг, знищивши до 99,9% алергенів, та зберегти м'якість речей. Бережіть своє здоров’я та чистоту Вашого одягу від шкідливого впливу алергенів.
*Програма прання "Гіпоалергенне прання" сертифікована Британською асоціацією по боротьбі з алергією (BAF), підтверджено видалення до 99,9% алергенів та кліщів домашнього пилу.
Додавайте речі, які не встигли закинути відразу


Якщо Ви забули покласти речі до пральної машини до початку прання, просто натисніть на кнопку «Додати речі» та покладіть, що необхідно: маленькі дитячі шкарпетки чи навіть велику зимову куртку. Ви зможете відкрити дверцята* та додати забуту річ без необхідності перезапускати весь цикл прання.
*В залежності від кількості речей та типу тканин, дверцята можуть не розблокуватися. За температури вище 40? дверцята не розблокуються задля Вашої безпеки.
Система безконтактної комунікації*
Технологія Tag On** дозволяє використовувати більшість смартфонів з підтримкою NFC для з'єднання з Вашою пральною машиною. Встановивши додаток LG ThinQ™*** Ви зможете завантажувати та використовувати нові програми прання.
*Працює лише зі смартфонами на платформi Android

  • Завантаження нових програм

    Завантажуйте нові програми прання для різноманітних речей: джинси, шкільна форма чи купальний костюм - Ви можете використовувати спеціальні налаштування саме для них.

  • Smart Diagnosis™

    Завдяки Smart Diagnosis™ Ви з легкістю зможете самостійно дізнатись інформацію про незначні помилки та вберегти себе від більших проблем.

Технологія контролю напруги
Унікальна система контролю напруги, яку встановлено у пральній машині, витримує стрибки напруги у діапазоні від 174 до 400 Вольт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані