Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330) - AT1109667 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330) - AT1109667 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)
Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)
Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)
Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)
Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)
Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)
Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)
Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)

Ноутбук ASUS PRO B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330) - AT1109667

Код товару: AT1109667
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Лідер у всьому!

ASUS ExpertBook B9 – сучасний ноутбук для корпоративних користувачів на базі найновішого процесора Intel. Його корпус з мінімалістичним дизайном вивірений у кожній деталі, щоб досягти максимальної легкості за умови необхідної для мобільного пристрою міцності.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта Intel Iris X Graphics
Тип матриці IPS
Операційна система Windows 10 Pro
Діагональ дисплея 14"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Процесор Intel Core i5 1135G7 (2.4 - 4.2 ГГц)
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Об'єм SSD 1 ТБ
Оптичний привід No ODD
Тип ноутбука Бізнес, Для роботи та навчання, Мультимедійний центр
Кардрідер Card-reader
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 2 х Thunderbolt, 1 х USB 3.2, HDMI, Комбинированный аудиоразъем
Вага 1.01 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті нет
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Особливості сканер отпечатков пальцев, TPM модуль, гнездо для замка Kensington, подсветка клавиатуры
Ширина 320 мм
Висота 14.9 мм
Глибина 203 мм
Тип оперативної пам'яті DDR4
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Колір Чорний
Кількість ядер процесора 4
Примітка Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления
Частота оновлення екрану 60Hz
Поколение процессора Intel 11-th generation
Серия (модельный ряд) Asus Pro
Поверхность экрана матова
Емкость батареи 4 cell
Опис

Ця модель може похвалитися приголомшливою автономністю та наявністю двох накопичувачів з підтримкою технології RAID. Вона оснащена системою інтелектуального шумоподавлення, вбудованим датчиком наближення та ексклюзивним тачпадом NumberPad 2.0. Спрямованість моделі на бізнесменів наголошується на наявності розвинених засобів інформаційної безпеки, які допоможуть забезпечити конфіденційність комерційних даних. Неймовірно компактний, але водночас потужний та міцний – ноутбук ExpertBook B9 стане ідеальним партнером у світі сучасного бізнесу.

Легше, міцніше, мобільніше

Шасі ноутбука ExpertBook B9 виготовлено з міцного, але легкого магній-літієвого сплаву, тому його вага становить лише 880 г. Завдяки тонкій рамці 14-дюймовий екран пристрою поміщений у корпус, що відповідає за розміром типовим 13-дюймовим моделям. Неймовірно компактний ноутбук ExpertBook B9 легко поміститься в портфель, тому він зможе супроводжувати вас скрізь - і в офісі, і поза ним.

Працюйте легко! (опційно)

Незважаючи на компактність, ноутбук ExpertBook B9 готовий до великих обсягів роботи. За його високу продуктивність відповідає процесор Intel Core i7 11 покоління з графічним ядром Iris Xe, а бездротовий модуль Wi-Fi 6 забезпечує швидкісне підключення до мережі. Пара твердотільних накопичувачів об'ємом до 2 ТБ є швидким і ємним сховищем для файлів, причому для додаткового підвищення швидкості передачі або захисту даних їх можна об'єднати в RAID-масив. Про те, що ноутбук ExpertBook B9 пропонує найкраще з погляду обчислювальної потужності, енергоефективності та інтерфейсів свідчить сертифікація Evo від компанії Intel.

Тривала автономність

ExpertBook B9 ніколи не підведе вас під час тривалого робочого дня або тривалого авіаперельоту, адже завдяки енергозберігаючим технологіям він зможе протриматися в автономному режимі цілий день. Втім, наступна зарядка не забере багато часу. Спеціальна технологія забезпечить зростання рівня заряду акумулятора від 0% до 60% лише за 39 хвилин!

Підключення різної периферії

Ноутбук ExpertBook B9 має повноцінний комплект інтерфейсів, що включає Thunderbolt 4 (40 Гбіт/с, підтримка двох дисплеїв формату 4K, прискорена підзарядка), USB Type-A і відеовихід HDMI. Також є можливість підключення до провідних мереж з індивідуальною MAC-адресою – зручно для адміністрування пристрою в рамках корпоративної інфраструктури.

Високонадійний пристрій

Незважаючи на зовнішню витонченість, корпус ExpertBook B9 відрізняється підвищеною надійністю, адже він виготовлений із особливо міцного магній-літієвого сплаву. Цей ноутбук настільки міцний, що успішно пройшов випробування на відповідність американському військово-промисловому стандарту MIL-STD-810H. Крім того, ми піддали його серії власних тестів, тому можете бути впевнені - ваш ExpertBook B9 зможе пережити будь-які тяготи мобільного життя!

Заворожливий звук
Аудіосистема ноутбука ExpertBook B9 – це чотири мікрофони дальньої дії, інтелектуальний підсилювач та динаміки із сертифікацією Harman Kardon. Розроблена спільно з аудіоекспертами фірми Harman Kardon, вона видає чудовий звук із заворожуючими просторовими ефектами.

Адаптивне блокування AdaptiveLock

Розблокування ноутбука ExpertBook B9 здійснюється гранично швидко та зручно – використовуючи датчик наближення та вбудовану інфрачервону камеру, пристрій розпізнає користувача в обличчя, дозволяючи взятися за роботу без введення пароля. Коли ж користувач відійде від ноутбука, той автоматично заблокує операційну систему, щоб забезпечити безпеку конфіденційних даних.

Комфорт для користувача (Опціонально)

Оптимізовані клавіатура та тачпад з набором додаткових функцій полегшують взаємодію користувача з ноутбуком, допомагаючи працювати з більшою продуктивністю та комфортом.

Бездоганне зображення

Тонкорамочний 14-дюймовий дисплей NanoEdge, яким оснащується ноутбук ExpertBook B9, видає чарівне зображення. Для боротьби з відображеннями від яскравих джерел світла, що заважають бачити те, що виводиться на екран, служить спеціальне покриття антивідблиску.

Віртуальна асистентка Alexa

Alexa – система голосового управління, за допомогою якої можна планувати зустрічі, читати електронну пошту, складати маршрути поїздок та навіть замовляти таксі. Просто озвучте потрібну команду – і ваша віртуальна помічниця вмить відгукнеться. Про роботу системи Alexa сигналізує світлова смужка на корпусі ноутбука.

Інтеграція комп'ютера зі смартфоном

За допомогою програмної функції "Link to MyASUS" ноутбук ExpertBook B9 легко зв'язується зі смартфоном. Після цього, крім передачі файлів між двома пристроями, ви зможете здійснювати та приймати телефонні дзвінки, отримувати повідомлення та надсилати мобільні повідомлення прямо на ноутбуці та навіть дублювати на його дисплеї вміст екрана смартфона.

Захист бізнес-класу

У сучасному діловому світі інформація має найбільшу цінність, тому ноутбуки ASUS комерційної серії ії оснащені повноцінними засобами захисту конфіденційних даних.

Централізоване управління

Для зручного керування комп'ютерами комерційної серії компанія ASUS пропонує повноцінні програмні рішення, які допоможуть заощадити час та засоби при виконанні різноманітних завдань, пов'язаних із адмініструванням корпоративної обчислювальної інфраструктури.

Турбота про довкілля

Захист навколишнього середовища – один із фундаментальних принципів корпоративної філософії ASUS, тому у всіх галузях діяльності компанії питанням екології приділяється найбільша увага. За рахунок енергоефективності ноутбук ExpertBook B9 поєднує низьку вартість володіння з високою екологічністю, яка підтверджена сертифікатами EPEAT Gold та Energy Star 7.1. Навіть коробка з аксесуарами, що додається до пристрою, не вимагає негайної утилізації - її можна використовувати як підставку!

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані