Пилосос Xiaomi Roborock E5 Vacuum Cleaner Black - AT1114793 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Xiaomi Roborock E5 Vacuum Cleaner Black - AT1114793 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос Xiaomi Roborock E5 Vacuum Cleaner Black

Пилосос Xiaomi Roborock E5 Vacuum Cleaner Black - AT1114793

Код товару: AT1114793
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
робот, суха, волога, пластиковий контейнер (циклонна система), на корпусі, Wi-Fi, через смартфон, 2500 Па, акумулятор, НЕРА, пилозбірник - 0.64 л, ємність водяного баку - 0.18 л, 69 дБ, 350 х 350 х 92 мм, 3.2 кг, Колір - чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Тип пылесоса робот
Тип уборки влажная, сухая
Тип пылесборника пластиковый контейнер (циклонная система)
Тип управления Wi-Fi, на корпусе, через смартфон
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 0.64 л
Емкость водяного бака 0.18 л
Рабочий радиус 150 м2
Розмір 350 х 350 х 92 мм
Вага 3.2 кг
Колір Чорний
Мощность всасывания 2500 По
Штрихкод 6970995782837
Уровень шума 69 Дб
Тип питания аккумулятор
Время работы на одном заряде 150 мин
Время зарядки 6 часов
Емкость аккумулятора 5200 mAh
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Особливості Google Assistant, автоматическая подача воды, боковые щетки, виртуальная стена, ворсистый ковер, выбор режима движения, голосовые ассистенты Amazon Alexa, датчик помех, движение зигзагом, ковролин, лазерный дальномер, ламинат, паркет, плитка, продолжение уборки после подзарядки, распознавание загрязнений, регулировка мощности подачи воды, режим движения вдоль препятствия, салфетка для влажной уборки, система управления мощностью
Опис
Придбати Пилосос Xiaomi Roborock E5 Vacuum Cleaner Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Досконалість очищення і комфорт використання

Наводьте порядок вдома більш ефективно і результативно за допомогою нового робота-пилососа RoborockE5. оснащен и укомплектований системою OpticEye™, двома гіроскопами і прецизійним внутрішнім картуванням, він точно знає, де він був і які зони ще належить прибрати. А збільшена на 38% потужність всмоктування в порівнянні з моделлю E4 і подвоєний заряд акумулятора забезпечують більш глибоку і тривалу очистку. Крім того, робот оснащен и укомплектований пультом дистанційного керування з MagBase™, що робить контроль над прибиранням ще більш простим і зручним для користувача.

Гранично точна навігація

Завдяки системі OpticEye™ пилосос Roborock E5 відмінно орієнтується в просторі. Два гіроскопа, системи відстеження руху, бампери і внутрішні карти повідомляють йому, де він був, і допомагають планувати більш ефективні маршрути для пересування по будинку.

Інтенсивне всмоктування HyperForce™

Після Roborock E5 на підлозі не залишиться ні пилинки. Все тому, що він має потужність всмоктування в 2500 Па і функцію AutomaticCarpetBoost, яка допомагає швидко збирати бруд з підлоги і килимів, забезпечуючи більш глибоке і ретельне прибирання будь-яких поверхонь.

Пульт дистанційного керування з MagBase™

Почніть очищення простим натисканням кнопки на пульті дистанційного керування. Контролюйте напрямок, вмикайте режим повного або точковошго очищення, або надішліть робота назад до док-станції. І все це, не встаючи з дивана. А щоб пульт дистанційного керування завжди був під рукою, його можна прикріпити до будь-якої зручної магнітної поверхні за допомогою Roborock MagBase™.

Прибирання пилососом і миття шваброю одночасно

Цей робот-пилосос використовує відразу дві технології прибирання – сухе і вологе– для того, щоб повністю очистити підлогу від сміття. Він оснащен и укомплектований вбудованою шваброю, яка дозволяє протерти понад 150 кв. м. за допомогою всього 180 мл води. Щоб навіть найдрібніші частинки бруду і пилу, які міг пропустити пилосос, були ретельно вилучені.

Збільшений акумулятор

БВелика батарея ємністю 5200 мАг забезпечує до 200 хвилин прибирання, чого цілком достатньо для прибирання більшості будинків за один раз.

І для великих будинків теж

Roborock E5 оснащен и укомплектований функцією автоматичного відновлення програми очищення за рахунок чого здатний підтримувати в чистоті навіть дуже великі простори. Якщо акумулятор розрядиться під час прибирання, робот просто перезарядиться і продовжить роботу з того місця, де він зупинився.

Більш глибоке чищення килимів

Автоматична система Carpet Boost розпізнає, коли пилосос заїжджає на килим і самостійно збільшує потужність всмоктування до максимуму для більш ретельного очищення килимових покриттів.

Комплексний контроль в додатку

Керуйте роботою свого робота-пилососа в кілька натискань, включаючи налаштування розкладу прибирання, вибір рівня всмоктування і навіть перегляд карти очищених приміщень. Все це доступно вам у додатку MiHome.

Спокійно пересувається по всьому будинку

Продумана конструкція Roborock E5 дозволяє йому долати різні перешкоди висотою до 2 см6, будь то пороги, дроти або килимки з високим ворсом. Тому він може легко переміщатися з кімнати у кімнату, а невелика висота дозволяє E5 з легкістю переміщатися під диванами, ліжками та іншими складними для прибирання місцями.

Великий контейнер для сміття

У великому сміттєзбірнику об'ємом 640 мл може помістити більше пилу, тому його можна рідше спорожняти.

Фільтр, що миється

Щоб зібраний пил не потрапляв назад у повітря, у пилососа передбачений ефективний фільтр класу E11, який блокує дрібні частинки пилу і пилок. Тому повітря в будинку буде набагато чистіше. Крім того, цей фільтр можна мити, що дозволяє легко підтримувати його в чистоті і значно подовжити термін служби.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані