Багатофункціональний пристрій Brother MFC-9330CDW c Wi-Fi (MFC9330CDWR1) - AT011478 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Brother MFC-9330CDW c Wi-Fi (MFC9330CDWR1) - AT011478 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Багатофункціональний пристрій Brother MFC-9330CDW c Wi-Fi (MFC9330CDWR1)
Багатофункціональний пристрій Brother MFC-9330CDW c Wi-Fi (MFC9330CDWR1)

Багатофункціональний пристрій Brother MFC-9330CDW c Wi-Fi (MFC9330CDWR1) - AT011478

Код товару: AT011478
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку кольорова, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку світлодіодна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Brother
Максимальний формат друку А4
Час виходу першої сторінки 16 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 22 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 22 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Ширина 410 мм
Висота 410 мм
Глибина 483 мм
Вага 23.4
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Brother MFC-9330CDW c Wi-Fi (MFC9330CDWR1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій Brother MFC-9330CDW c Wi-Fi (MFC9330CDWR1) оснащений безліччю нових функцій для роботи з мобільними пристроями. Друкуйте документи безпосередньо з мобільного пристрою за допомогою програми Brother iPrint &, Scan або бездротових технологій Apple AirPrint і Google Cloud Print. Завдяки швидкості друку до 22 стор / хв (в чорно-білому та кольоровому режимах) вам не доведеться чекати, поки документи будуть надруковані. Знижуйте витрати на друк: використовуйте тонер-картриджі підвищеної місткості, що дозволяють надрукувати до 2200 сторінок і зменшити вартість друку однієї сторінки, і готуйте документи професійної якості. У всіх кольорових світлодіодних принтерах Brother тонер-картридж і фотобарабан встановлені окремо, що дозволяє зменшити відходи і заощадити кошти

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані