Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3225DNI (WiFi) (3225V_DNIY) - AT011516 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3225DNI (WiFi) (3225V_DNIY) - AT011516 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3225DNI (WiFi) (3225V_DNIY)

Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3225DNI (WiFi) (3225V_DNIY) - AT011516

Код товару: AT011516
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип друку монохромна, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник XEROX
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 250 аркушів
Час виходу першої сторінки 8.5 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 28 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 1200 x 1200
Максимальна кількість копій 99 шт
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 600
Ширина 401 мм
Висота 367 мм
Глибина 362 мм
Вага 11.3
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій XEROX WC 3225DNI (WiFi) (3225V_DNIY) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Монохромне, лазерне МФП формату А4, XEROX WC 3225DNI (WiFi) (3225V_DNIY) від компанії Xerox, замінює зняті з виробництва апарати WorkCentre 3220. Відрізняючись високою надійністю, продуктивністю, доступною ціною і можливістю бездротового друку з будь-яких мобільних пристроїв на базі Android і iOS, нова модель здатна вирішити широке коло завдань друку, що стоять перед невеликими робочими групами.

Пристрій XEROX WC 3225DNI (WiFi) (3225V_DNIY) оснащене функціями копіювання, сканування і факсу. Об'єднання ключових функцій в одному пристрої дозволяє скоротити експлуатаційні витрати і кількість звернень в сервісну службу. Режими енергозбереження та економії тонера, поряд з настройками раціонального режиму в драйвері пристрою, дозволяють витрачати менше коштів на оплату електроенергії та витратних матеріалів.

Підтримка функції Wi-Fi Direct забезпечує безпечне з'єднання з мобільних телефонів, планшетів і портативних комп'ютерів навіть за відсутності бездротової мережі. Підтримка Apple AirPrint і Xerox PrintBack дозволяє відправляти документи на друк з будь-якого смартфона або планшета на базі Android і iOS без установки додаткових драйверів і проводів.

Новий апарат XEROX WC 3225DNI (WiFi) (3225V_DNIY) охоплює широкий спектр потенційних замовників: від індивідуальних користувачів і підприємств малого бізнесу до великих комерційних і державних організацій. Роздільна архітектура витратних матеріалів дозволяє замінювати тільки ті модулі, які необхідно, отримуючи максимальну віддачу від кожного картриджа.

висока продуктивність
За рахунок високої швидкості друку 28 стор / хв і швидкого виведення першої сторінки (від 8.5 секунд) пристрій дозволяє виконувати роботу швидше, приділяючи більше уваги основних обов'язків.

ефективність
Пристрій XEROX WC 3225DNI (WiFi) (3225V_DNIY) оптимізує роботу офісу об'єднуючи в одному пристрої функції друку, копіювання, сканування, факсу та електронної пошти.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані