Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB - AT1170319 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB - AT1170319 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB

Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB - AT1170319

Код товару: AT1170319
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
тип управління - сенсорне, тип кави для використання - зерновий, мелений, потужність - 1450 Вт, стоять окремо, білий, Країна-виробник - Італія

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Резервуар для воды 1,3 л
Тип управления сенсорное
Программируемые напитки американо, двойной эспрессо, эспрессо
Приготовление эспрессо да
Емкость контейнера для зерен 200 г
Емкость для засыпания молотого кофе да
Потужність 1450 Вт
Количество раздаточных групп 2
Емкость для молока нет
Комплектація поддон для сбора капель, фильтр
Функції автоотключение, выбор объема порции, дисплей, подача горячей воды, регулировка крепости кофе
Габарити 47.7 х 34 х 19.5 мм
Вага 91 кг
Колір белый
Страна-производитель Италия
Давление 15 бар
Штрихкод 8004399332942
Виробник DeLonghi
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Сфера использования для дома (бытовые)
Тип кофе для использования зерновой, молотый
Способ размещения стоят отдельно
Насадка для взбивания пенки да
Опис
Придбати Кавомашина DeLonghi ETAM 29.513 WB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

ТЕХНІЧНА ВДОСЛІННІСТЬ І ЕФЕКТНИЙ ДИЗАЙН
Сучасні побутові прилади, особливо призначені для роботи на кухні, повинні мати не тільки чудові технічні параметри і можливості. До їхнього дизайну також пред'являються все більш високі вимоги. Враховуючи, що конструкторам DeLonghi дійсно вдалося поєднати у своєму виробі зручність управління, красу та функціональність, вартість кавомашини DeLonghi ETAM 29.513 WB Autentica можна вважати цілком прийнятною. Сенсорне керування з ефектним підсвічуванням дозволяє задавати параметри напоїв у прямому значенні слова одним дотиком. Вкажіть міцність, кількість порцій - розумний прилад все виконає швидко та точно.

«DOPPIO+» АБО ПОДВІЙНИЙ ЕСПРЕССО

Вважаєте за краще міцний і насичений еспресо? DeLonghi ETAM 29.513 WB Autentica може запропонувати Вам навіть більше. Вдвічі більше. При натисканні на кнопку Doppio+ апарат приготує подвійний еспресо з подвійним зарядом енергії. У такому варіанті напій містить рівно вдвічі більше води і кави, ніж це прийнято за класичним рецептом. Але відзначимо, що ця особлива функція буде доступна тільки, якщо ви збираєтеся приготувати каву з цільних зерен, а не попередньо помеленого порошку.

КАВА ПО-АМЕРИКАНСЬКИ

Любителів каво-лонг DeLonghi також не оминув увагою. У цій моделі передбачена окрема кнопка «Long» під цю функцію. Усі параметри вибираються автоматично, щоб у результаті вийшов саме цей варіант кави та жодної іншої. І знову - одне натискання, без будь-яких додаткових налаштувань і ваша кава буде подана вже через хвилину-дві.

КАВА-КАПУЧИНО

Каву з найніжнішою пінкою із збитого молока часом навіть називають самостійним десертом. Ви можете також приготувати його. Або просто закип'ятити воду для чаю. Зручний та простий капучинатор все зробить за вас. Молоко збивається в пінку потоком пари, що подається під тиском і подається до напою в момент розливу чашками. Головне, не забувайте вчасно поповнювати запаси кави та молока у системі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані