Кавомашина DeLonghi ETAM 29.620 SB - AT1170320 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавомашина DeLonghi ETAM 29.620 SB - AT1170320 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавомашина DeLonghi ETAM 29.620 SB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.620 SB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.620 SB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.620 SB
Кавомашина DeLonghi ETAM 29.620 SB

Кавомашина DeLonghi ETAM 29.620 SB - AT1170320

Код товару: AT1170320
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
тип управління - сенсорне, тип кави для використання - зерновий, мелений, потужність - 1450 Вт, стоять окремо, сріблястий, Країна-виробник - Італія

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Резервуар для воды 1,4 л
Тип управления сенсорное
Программируемые напитки американо, двойной эспрессо, кофе лунго, эспрессо
Приготовление эспрессо да
Емкость контейнера для зерен 200 г
Емкость для засыпания молотого кофе да
Потужність 1450 Вт
Количество раздаточных групп 2
Емкость для молока нет
Комплектація поддон для сбора капель
Функції автоматическая очистка от накипи, автоотключение, выбор объема порции, дисплей, регулировка крепости кофе
Габарити 47.7 х 34 х 19.5 мм
Вага 91 кг
Колір серебристый
Страна-производитель Италия
Давление 15 бар
Виробник DeLonghi
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Сфера использования для дома (бытовые)
Тип кофе для использования зерновой, молотый
Способ размещения стоят отдельно
Насадка для взбивания пенки да
Опис
Придбати Кавомашина DeLonghi ETAM 29.620 SB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Сенсорна панель керування
Кавомашина, яка виконає будь-яку забаганку в приготуванні кави – це кавоварка DeLonghi ETAM 29.620 SB Autentica Plus! Зрозуміла та зручна сенсорна панель управління полегшить спілкування з технікою. Дворядковий дисплей можна налаштувати на вибір однією з 16 мов. Виберіть м'яку або міцну каву, велику, середню або маленьку порцію, запрограмуйте жорсткість води – кавоварка врахує всі ваші побажання і приготує напій таким, як любите саме ви.

Подвійний еспресо – функція «Doppio+»

Отримайте подвійний заряд бадьорості та подвійне задоволення від улюбленого напою. Кавомашина Autentica Plus ETAM 29.620 SB при натисканні на кнопку «Doppio+» пригостить вас подвійною порцією еспресо, в такому напої буде більше кави та більше води, ніж у звичайній порції. Ця функція застосовується лише для приготування з кавових зерен.

Кнопка "Long"

Любите м'яку каву? Спеціально для тих, хто надає перевагу американо, на панелі є кнопка «Long» для приготування цього напою. Вам не потрібно довго налаштовувати параметри та вибирати обсяг порції. Натисніть кнопку – через кілька миттєвостей напій буде налито у вашу улюблену чашку.

Система «Капучіно»

Приготувати чудову молочну піну для таких напоїв, як: латте або макіяж кавоварки DeLonghi ETAM 29.620.SB Autentica Plus може завдяки системі «Капучино». Підставте глечик-пітчер з охолодженим молоком під капучинатор і увімкніть подачу пари. Ви зможете спостерігати, як поступово утворюється повітряна, густа пінка, яку потім слід додати до чашки кави. Також система може використовуватися для подачі гарячої води, якщо ви захочете випити чай.

Інші особливості

Кавомашина має вбудовану кавомолку з 13 ступенями помелу. За один цикл подрібнення можна приготувати дві порції напою. Для того щоб повністю розкрити кавовий аромат, прилад обладнали підігрівом для чашок. Блок заварювання легко виймається, його можна мити під струменем води. Купити DeLonghi ETAM 29.620 SB Autentica Plus – це придбати кавомашину, яка ціною нових функцій та незмінних стандартів якості, приготує вашу ідеальну каву.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані