NAS QNap TS-231P3-4G - AT1171956 - купити Сервери в Києві й Україні, доступні ціни на NAS QNap TS-231P3-4G - AT1171956 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

NAS QNap TS-231P3-4G

NAS QNap TS-231P3-4G - AT1171956

Код товару: AT1171956
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип – класичний, процесор – Annapurna Labs Alpine AL314, системна пам'ять – 4096 Мб, кількість слотів для HDD – 2, типи HDD – 3.5" SATA HDD, 2.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD, кількість встановлених HDD – немає встановлені, інтерфейси – Ethernet, порти – 2 х RJ-45, 2 x HDMI, 3 x USB 3.2

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість слотів для HDD 2
Функції горячая замена дисков, миграция RAID
Підтримка рівнів RAID 1, Single
Порти 2 x HDMI, 2 х RJ-45, 3 x USB 3.2
Типи HDD, що підтримуються 2.5, 2.5, 3.5
Інтерфейси Ethernet
Тип классический
Процесор Annapurna Labs Alpine AL314
Тактова частота процесора 1700 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR3
Системная память 4096 Мб
Flash-память 512 Мб
Операційна система QTS
Индикаторы состояния System Status, USB
Кнопки управления USB One-Touch-Copy, питание
В работе 15.6 Вт
В спящем режиме 8.46 Вт
Количество вентиляторов охлаждения 1 шт. (7 см)
Тип установки настольный
Разъем K-lock да
Ширина 102 мм
Довжина 219 мм
Висота 16.9 мм
Вага 1.46 кг
Виробник QNap
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Количество установленных HDD не установлены
Поддерживаемые веб-браузеры Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari
Опис
Придбати NAS QNap TS-231P3-4G Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Створіть швидку домашню мережу за допомогою QNAP

TS-231P3 включає порт 1GbE і порт 2,5GbE для забезпечення більш плавної роботи NAS і відтворення мультимедіа. до мережі від QNAP включають адаптери USB 3.2 Gen 1 до 5GbE (підтримують N-BASET/Multi-Gig), карти QXG 5GbE PCIe та комутатори QNAP QSW 10GbE. Всі ці опції дозволяють користувачам революціонізувати свою домашню мережу за рентабельною3. та укомплектований трьома портами USB 3.2 Gen 1, які забезпечують чудову багатозадачну продуктивність.

Просте та безпечне керування файлами

File Station дозволяє безпосередньо керувати файлами, що зберігаються. на TS-231P3 та у хмарі. Користувачі можуть легко завантажувати файли з ПК, перетягувати файлиміж папками, перейменовувати/видаляти файли та налаштовувати дозволи для файлів/папок, щоб запобігти несанкціонованому доступу. Користувачі також можуть використовувати Microsoft Office Online для безпосереднього перегляду/редагування документів Microsoft Office, які зберігаються на TS-231P3. Також можна зашифрувати конфіденційні/чутливі дані для додаткового захисту.

Багатоточкове резервне копіювання, доступ та синхронізація файлів

TS-231P3 підтримує протоколи обміну файлами (включаючи SMB/CIFS, AFP та NFS) для пристроїв Windows®, Mac® та Linux/UNIX®. У поєднанні з Qsync (утиліта, яка перетворює QNAP NAS на захищений центр обробки даних високої ємності для синхронізації файлів), будь-який файл, завантажений на TS-231P3, стає доступним для всіх підключених пристроїв (таких як комп'ютери, ноутбуки та мобільніпристрої). ). Hybrid Backup Sync допомагає створювати резервні копії/синхронізувати дані з TS-231P3 на іншій QNAP NAS, віддаленому сервері або хмарному сховищі для аварійного оновлення. Крім того, технологія QuDedup значно підвищує ефективність багатоверсійного резервного копіювання у цільовому сховищі, одночасно оптимізуючи використання сховища. Ви можете встановити QuDedup Extract Tool на свій комп'ютер і відновити файли дедупліковані до їх нормального стану.

Захистіть важливі дані за допомогою знімків

Знімки допомагають захистити дані, повністю записуючи стан системи NAS та метадані. За допомогою миттєвих знімків користувачі можуть швидко відновити файли до попереднього записаного стану, якщо файли випадково видалені або змінені, або якщо система скомпрометованашкідливим програмним забезпеченням. Знімки QNAP базуються на блоках та записують лише змінені дані. Це не тільки заощаджує місце зберігання, а й скорочує час, необхідний для резервного копіювання та відновлення даних.

Візьміть повний контроль за станом системи NAS та безпекою даних

< Центр повідомлень об'єднує всі системні події та повідомлення QTS, забезпечуючи єдине рішення для повідомлень. Security Counselor рекомендує дії та налаштування щодо покращення безпеки TS-231P3.

Комплексне рішення для спостереження за цілодобовою безпекою

Surveillance Station має зручний інтерфейс та підтримує понад 3000 IP-камер. За допомогою системи ліцензування каналів IP-камери, що розширюється, користувачі можуть побудувати комплексну систему відеоспостереження для моніторингу в реальномучасу, запису та відтворення відео та аудіо. Користувачі з обмеженим бюджетом також можуть заощадити гроші на камерах, використовуючи веб-камери USB для запису відео. Канали відеоспостереження можна контролювати будь-коли за допомогою Vmobile на мобільних пристроях.

Розширте функціональність NAS за допомогою контейнерів та додатків

Container Station інтегрує технології полегшеної віртуалізації LXC та Docker®, що дозволяє користувачам розміщувати та керувати контейнерними програмами безпосередньо на TS-231P3. Завдяки багатьом популярним та повністю налаштованим додаткам, доступним у вбудованому Docker Hub® (зокрема для автоматизації та мультимедіа), TS-231P3 надає користувачам широкий набір потенційних функцій та можливостей програм.

TS-231P3 також містить програми для резервногокопіювання/синхронізації, керування вмістом, спілкування, завантаження та розваг. Кожну програму можна встановити з QTS App Center одним клацанням миші.

Просте керування фотографіями за допомогою автоматичної категоризації фотографій із підтримкою QuMagie

QuMagie надає вам новий досвід управління фотографіями. Завдяки інтеграції алгоритму глибокого навчання штучному інтелекту QuMagie забезпечує розпізнавання осіб, ідентифікацію об'єктів та географічне тегування фотографій на вашому NAS. Подібні фотографії згруповані в альбомах штучного інтелекту (тобто «Люди», «Речі» та «Місця»). Інші корисні функції включають вбудовану прокрутку шкали часу, обкладинки папок, що настроюються, і потужний інструмент пошуку, що надає вам найкраще рішення для управління іобміну фотографіями.

< img src="https://a-techno.com.ua/images/logo-2.png" width="74" height="73" alt= "Компанія a-techno" title="a-techno" / >

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані